Kışın Vazgeçilmez Formları

Fonksiyonelliğin stille buluştuğu görünümler sunan, kış günlerinin kurtarıcıları puff montlar bu sezon da yükselişini sürdürüyor. Oversize kesimlerin, desenler, logolar, parlak dokular ve renklerle yaratıcı stil kombinasyonları yarattığı 2020 kışının favori montları Beymen’lerde ve beymen.com’da sizi bekliyor.

Yeni Formüller

Balmain’in kruvaze puff montu siyahın asil duruşuna parlak dokusuyla canlılık katıyor. Gümüş rengindeki düğmelerinde ışıltı ön planda. Parlak şişme montları tercih edenler için kusursuz bir tasarım. Beyaz renk opsiyonuyla beyaz şişme mont arayışınıza son vermesi de mümkün.

MSGM’in puff montunda ise sezonun vazgeçilmez trendlerinden leopar, sportif tavırla buluşuyor.

balmain siyah şal yaka silver düğmeli kruvaze puff mont msgm dik yaka leopar desenli crop puff mont

Oversize montların özgüvenli duruşu kış sezonunda da karakteristik görünümlerle karşınızda. Stella McCartney’nin siyah şişme montu oversize’ın etkisini logolarla güçlendiriyor.

stella mccartney samara oversize siyah kapüşonlu logolu puff montdolce&gabbana slim fit siyah kapüşonlu puantiyeli puff mont

 

Puantiyenin sempatik tavrıyla öne çıkan, Dolce & Gabbana’nın manşetleri logo detaylı kapüşonlu siyah-beyaz montu kış gardırobunuzun favorilerinden olmaya aday.

 

prada kırmızı dik yaka ucu büzgülü puff mont unravel dik yaka fermuar detaylı denim puff mont

Outdoor’un canlı renkleri, günlük stilin vazgeçilmezi haline gelen şişme montlarda da iddiadan yana. Kış soğuklarında içinizi ısıtacak kırmızısıyla Prada mont, stilinize sıcak renklerin yüksek enerjisini de dahil ediyor.

Puff montların kendine has formunu farklı kumaşlarla bir arada kullanarak fark yaratmak isterseniz denimin özgür ruhuna başvurabilirsiniz. Unravel’ın denim puff montu dik yakası ve fermuar detayıyla bu sezon sokak stilinin yıldızları arasında. Büyük cepleriyle konforunuz da garanti altında.

Stil Dolu Kış

Son yıllarda popülerliğini giderek artıran puff montlar bu kış erkek gardıroplarının da gözdesi. Dış giyimin en etkileyici stillerini keşfetmek için yenilikçi modelleri Beymen’lerde ve beymen.com’da yakalayın.

emporio armani mavi kapüşonlu logolu puff montetro haki kapüşonlu puff mont

Emporio Armani’nin kapüşonlu ve logolu puff montu, rengiyle de trendleri takipte. Pantone’nin yılın rengi olarak klasik maviyi seçmesinin ardından farklı tonlarıyla gardıroplardaki yerini genişleten mavinin davetine siz de ayak uydurabilirsiniz.

Etro’nun ağırbaşlı haki ve griyi sarının yüksek enerjisiyle renklendirip hareketlendirdiği puff montu bu sezon erkek gardıroplarının en başarılı colorblocked tasarımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

versace sarı yakası logo nakışlı puff mont off white kırmızı kapüşonlu logo patchli puff mont

Yakası logo işlemeli Versace puff mont, formuyla ezber bozan modellerden. Sokak stilinde iddiayı artırmak isteyenler için ideal bir alternatif. Off-White’ın logo patch’li, kırmızı puff montu ise fonksiyonelliğe vurgu yapıyor.

Farklı Perspektifler

Logoların hakimiyetindeki yaratıcı tasarımlar bu sezon da çarpıcı görünümlerle karşınızda. Valentino x Undercover işbirliğinin ürünü mikro logo baskılı mont, logo-slogan kombinasyonunun hakkını veriyor.

valentino lacivert kapüşonlu mikro logo baskılı puff mont fendi gri kapüşonlu 3d logolu çift taraflı puff mont

Fendi’nin 3D logolu modeli zamanın ruhunun kusursuz bir yansıması. Soğuklardan korunurken aynı zamanda gelecekten ilham alan tasarımlarla yeniliklere açık ve özgür bir tavır takınabilirsiniz.

 

dolce & gabbana millenials siyah kapüşonlu logolu puff mont wooyoungmi taba yakası shearling detaylı kadife puff mont

Dolce & Gabbana’nın millenial’lara ithaf ettiği siyah mont, astarındaki ve kollarındaki logo detaylarıyla hareketlilik kazanıyor. Güney Koreli tasarımcı Youngmi Woo’nun ilham verici markası Wooyoungmi, puff montu kadifeyle yorumlarken, sezonun trend renklerinden tabanın etkileyici tonuyla radarınıza girmeye aday.

Soğuk kış günlerinin tadını keyifle çıkarabilmek için sezonun en yaratıcı puff mont tasarımları arasından stilinize uygun olanı seçmek ve hava koşullarıyla rahatlıkla barışmak elinizde.

Comments are closed.