Mevsimin Kararlı Adımları

80’ler ve 90’ların asi tavrını bugüne taşıyan asker botları kış stilinizde güçlü etkiler yaratarak görünümünüzü kararlı adımlarla tamamlıyor. Bu sezon da trend belirleyici ayakkabılar arasındaki yerini koruyan botların en yeni modellerini keşfetme sırası sizde. 

Logo Etkisi

Beymen’lerde ve beymen.com’daki asker botu kadın modelleri arasından seçiminizi yaparken, logoların çarpıcı etkisine başvurabilirsiniz.

balmain siyah gold logolu kadın deri botvalentino garavani vring siyah logolu kadın deri bot

Balmain, Valentino Garavani, Off-White ve Dsquared2’nun logo trendini farklı perspektiflerle yorumlayan asker botu modelleri sezonun başrollerinde.

 

off white siyah logolu metal plaklı kadın deri botdsquared2 siyah logo bantlı kadın deri bot

 

Dokuların Karakteri

Asker botlarının taviz vermeyen tavrı iddialı dokuların etkisiyle bütünleşiyor. Parlak deriler veya leopar desenlerini adımlarınıza taşıyarak klişeleri kırmak elinizde.

tods siyah kemer detaylı logolu kadın deri botgianvito rossi martis leopar desenli kadın deri bot

Bu sezon cesaretinizi adımlarınızda da yansıtırken, karakteristik dokulardan destek alın ve ikonik etkiler yaratın. Tod’s ve Gianvito Rossi’nin iddiası yüksek modelleri sizi bekliyor.

Sportif Tavır

Sezonun öne çıkan renklerinden bej, Jil Sander’in sportif asker botunu gardıropların vazgeçilmezleri arasına sokuyor. Baştan aşağı beyaz görünümler bu kışın en güçlü trendleri arasına girerken, aydınlık stilleri etkileyici bejlerle tamamlamak isteyenler için ideal.

jil sander bej kadın botgivenchy siyah beyaz logolu kadın bot

Givenchy’nin siyah-beyaz, logolu modeli de bu kış favorileriniz arasına girmeye aday.

Konfordan Yana

Konforlu adımların tadını her koşulda çıkarmanız için, soğuk havalara daha iyi adapte olmanızı sağlayacak kalın tabanlı botlar bu kış da stil sahibi çözümler sunuyor.

 

prada taba trok detaylı kadın deri botmiu miu siyah kalın tabanlı kemer detaylı kadın deri bot

Sezonun renk trendlerine uyum sağlayan Prada asker botu taba renginin etkisini trok detaylarla ve kemer vurgusuyla tamamlıyor. Miu Miu’nun kalın tabanlı, kemer detaylı botu ise siyahtan vazgeçmeyenler için birebir.

 

Comments are closed.