Pazartesiden Hafta Sonuna… Kumaş Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Ofiste, fuarda, düğünde, okulda, romantik bir akşam yemeğinde, arkadaşlarla keyifli bistro sohbetlerinde, hatta sahilde bir akşam yürüyüşünde… Kumaş pantolonlar şimdilerde her yerde! Bu ölçülü ve bir o kadar da rahat parçaların sadece iş yaşamında ya da özel davetlerde kullanıldığı zamanlar çoktan geride kaldı. Peki, kumaş pantolonları hayatın her alanına şık bir stille taşımak için nasıl kombinleyeceksiniz? İpuçlarımızı takip edin! 

Kumaş pantolonlar için alt giyim ailesinin en kullanışlı parçaları desek yanılmış olmayız. Öyle ki ofis kombinleri başta olmak üzere birçok ortamda kendisine yer bulan kumaş pantolonlar iş yemeklerinde, toplantılarda ya da özel davetlerde göz kamaştıran bir stil oluşturmayı mümkün kılıyor. Bununla birlikte son zamanlarda sokak modasının dinamiklerine de uyum sağlayan kumaş pantolonlar hem kadın hem de erkek gardıroplarında kurtarıcı birer parça olarak konumlanıyor. 

Desen, kumaş türü ve kalıp olarak birçok modelle karşımıza çıkan kumaş pantolon modelleri, kombin yapmak için her stile özel farklı alternatifler sunuyor. Ancak bu pantolonlarla doğru bir kombin yapmak bazen zorlayıcı da olmuyor değil. Eğer kumaş pantolonları stilinize başarılı bir şekilde adapte etmeyi hedefliyorsanız tam yerine geldiniz! Birbirinden göz alıcı kumaş pantolon kombin önerilerimizi bu rehberde bulabilirsiniz. 

1. Kumaş Pantolon Kombininde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kumaş pantolon kombini yapmadan önce pantolon seçiminde özenli davranmak gerekiyor. Bedeninize uygun, kaliteli kumaşlardan üretilmiş ve tasarım olarak günümüze hitap eden modelleri tercih etmelisiniz. Bu sayede doğru kumaş pantolon kombini için son derece sağlam bir adım atmış olacaksınız!
  • Kumaş pantolon kombini yaparken tarzınıza seslenen ve sizi yansıtan parçalar seçmeye özen göstermelisiniz. Karakterinize uyum sağlamayan bir kumaş pantolon üzerinizde emanet durabilir. 
  • Gireceğiniz ortam kumaş pantolon kombinlerinde büyük bir söz sahibi. Mekanın özelliklerine göre, kumaş pantolon tercihinizde ve bir araya getireceğiniz parçalarda dikkatli olmalısınız. 
  • Kumaş pantolon kombinlerken diğer parçaların pantolonun genel tasarım çizgisine uyum sağlıyor olmasına dikkat etmeli, doğru tamamlayıcıları seçmelisiniz. 

2. Sezonun Trendlerine Göre Kadın Kumaş Pantolon Kombin Fikirleri 

Öz güvenli bir duruş, şık bir görünüm ve belki biraz da maskülen bir tavır… Kumaş kadın pantolon modellerinin kadınların stiline ayrıcalıklı bir boyut kazandırdığı aşikar. Neredeyse tüm kadınların giyim tercihleri arasında bir şekilde kendisine yer bulan kumaş pantolonlar için güçlü kombin fikirleriyle geldik! Hadi kadın kumaş pantolon kombin önerilerimize hemen göz atalım:

2.1. Yeni Bir Bakış: Kumaş Pantolon ve Oversize Gömlek

Gömlekler kumaş pantolonların daimi tamamlayıcısı olabilir. Fakat bu ikili ile sıradanlıktan uzak görünüm sergilemek aslında çok da zor değil. Klasik bir gömlek yerine özellikle son yılların en popüler parçalarından biri olan oversize gömlekler, işte tam bu noktada o algıyı kırmak için ideal bir seçenek oluyor. Siyah kumaş pantolonun üzerine oversize beyaz bir gömlek giyebilirsiniz. Gömleğinizin düğmelerini açık bırakıp içerisine askılı bir crop top giyerek, bir de ayağınıza sandalet ya da terlik takarak oldukça modern ve trend bir görünüm elde edebilirsiniz. 

2.2. Sıcak ve Modern Bir Kombin: Kumaş Pantolon ve Kazak

Kış günlerinde, mevsim geçişlerinde ya da serin akşamlarda kumaş pantolon kombini mi yapmak istiyorsunuz? O zaman yüksek bel kuşaklı kumaş pantolonu şık bir kazakla eşleştirebilirsiniz. Yakalı bir triko kadın kazak veya delikli örme bir kazak stil sahibi bir görünüm için yeterli olabilir. Dilerseniz kombininizi topuklu botlarla ya da makosen tarzı ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Kumaş pantolon ve kazak kombininizi Beymen’de bulunan şık ve elegan kadın omuz çantası modelleriyle tamamlayabilirsiniz. 

2.3. Naif Bir Stile Kucak Açın: Kumaş Pantolon ve Düğmeli Hırka

Düğmeli hırkaların kumaş pantolonla uyumunu siz daha keşfetmediniz mi? Son derece zarif ve göz alıcı bir parça olan düğmeli hırkalar, kumaş pantolonların etki alanına girdiğinde eşsiz bir ahenk oluşturuyor. Bol paça beyaz kumaş pantolonun üzerine pastel tonlarında düğmeli ince bir hırka giyebilir, kombininizi mini topuklu ayakkabılar ve şık bir mini omuz çantası ile tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz silver veya gold takılar ile kadın Beymen fular modellerini kullanarak stilinize küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. 

2.4. Özel Günleri Kurtarın: Kumaş Pantolon ve Bluz

Şık bir akşam yemeğinde ya da küçük bir kutlamada klasik bir kumaş pantolonla göz kamaştıran bir tarz oluşturmanız mümkün. Bunun için şık bir siyah kumaş pantolon üzerine askılı ya da tek omuz bluz tercih edebilirsiniz. Dilerseniz üzerine blazer ceket giyerek kombininizi bir üst seviyeye taşıyabilir ve trendlere uygun bir çizgi çizebilirsiniz. Bu kombin tam olarak siyah stiletto giymek ve parıltılı takıları takmak için uygun. Bizce mutlaka denemelisiniz! 

2.5. Spor ve Şıklık Sentezi: Kumaş Pantolon ve Sweatshirt 

Kumaş pantolonla spor ve dinamik bir görünüm oluşturmak de elbette mümkün. Crop bir sweatshirt ile yüksek bel palazzo kumaş pantolonu bir araya getirebilirsiniz. Renkli kadın Michael Michael Kors spor ayakkabı modelleri ve sırt çantaları ise bu kombinin destekleyici parçaları olabilir. 

3. Her Erkeğe Hitap Edecek Erkek Kumaş Pantolon Kombin Fikirleri

Kumaş pantolonların erkeklerdeki yeri ayrı! Beylerin hemen hemen her kombininde yer alan kumaş pantolonlar, karakteristik görünüm oluşturma ve konforlu kullanım sunma konusunda bir hayli başarılı. Dolayısıyla bu erkek pantolon modelleri, erkeklerin kombinlerinde halihazırda güçlü bir konuma sahip. Hadi o zaman, vakit kaybetmeden erkek kumaş pantolon kombin önerilerimize de başlayalım! 

3.1. Hem Klasik Hem Modern: Kumaş Pantolon ve Gömlek

Kumaş pantolon kombini deyince gömleği dışarı bırakmak olmaz diye düşünüyoruz. Bu yüzden onu ilk önerimize aldık. Erkek siyah kumaş pantolonun üzerine sade bir erkek Beymen Club gömlek giyerek gireceğiniz tüm şık ortamlara ayak uydurabilirsiniz. Makosen tarzı ayakkabılar ve tokalı bir kemer de stilinizi tamamlamak için tercih edebileceğiniz parçalar arasında yer alıyor. 

3.2. Sokak Modasına Giriş: Kumaş Pantolon ve Basic Tişört 

Pilili bir kumaş pantolon, sezonun trend renklerine sahip yuvarlak yaka basic bir tişört ve omuzlarınıza alacağınız ince bir kazak… Zihninizde bile bu üç parçayı bir araya getirdiğinizde çok hoşunuza gideceğinden eminiz. Dilerseniz kombininizi erkek spor ayakkabılar ve bir bel çantası ile de destekleyebilirsiniz. 

3.3. Serin Günlere Sıcak Dokunuş: Kumaş Pantolon ve Kazak

Chino tarzı kumaş pantolonun üzerine triko erkek kazak giyerek casual bir stil elde edebilirsiniz. Kombininize etkileyici bir detay eklemek için erkek trençkot modellerine ya da blazer ceketlere şans verebilirsiniz. Oxford tarzı ayakkabılar, şık bir erkek Emporio Armani kol saati ve güneş gözlükleri ile tarzınızı şık bir şekilde tamamlamanız mümkün. 

3.4. Farklı Stillerin Uyumu: Kumaş Pantolon ve Sweatshirt

Daha önce sweatshirt ile kumaş pantolonu bir araya getirmediyseniz şimdi tam zamanı olabilir! Beli bağcıklı bir kumaş pantolonun üzerine renkli ve baskılı bir sweatshirt giyerek yüksek enerjili bir kombin oluşturabilirsiniz. Stilinizi tamamlayacak parçalar ise tabii ki sneaker’lar!

3.5. Üst Düzey Şıklık: Kumaş Pantolon ve Polo Yaka Tişört

Polo yaka tişörtlerin klasik görünümü sizce de kumaş pantolonlarınkiyle birebir örtüşmüyor mu? Risksiz ama sıradan olmayan bir erkek kumaş pantolon kombini yapmak istiyorsanız bu iki parçayı mutlaka bir araya getirmelisiniz. Bej tonlarında seçeceğiniz erkek Polo Ralph Lauren polo yaka tişört ve kahverengi tonunda bir kumaş pantolon bize kalırsa çok doğal ve hoş bir stile kapı açacak. Yalnız, tişörtü pantolonun içine sokmayı unutmayın. Ayrıca stilinizi bileklik, kep ve basic bir bez ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Bu cool golf stili adınızdan çok söz ettirecek! 

Kumaş pantolon kombin önerilerimizin sonuna geldik! Size ilham olan kombinleri oluşturmak için aradığınız parçaları Beymen’in ürün gamı içerisinde bulabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların kumaş pantolonlarına çatısı altında yer veren Beymen, sizlere kaliteli ve ayrıcalıklı bir stil vadediyor!

 

Comments are closed.