Işıltılı Bir Cilt için En İyi BB & CC Krem Önerileri

Sağlıklı, ferah ve güzel bir görünümün sırrı ışıltılı bir cilt ve parıldayan saçlardan geçiyor. Bu iki önemli noktaya yeterli özeni gösterdiğiniz zaman, ortaya çıkan siluetlerin sahip olduğu doğal ve çabasız tavır da kesinlikle varlığını hissettiriyor. Mevsim geçişi, beslenme alışkanlıkları, yaşam şartları gibi hayatımızdaki tüm detaylar, cildimiz ve saçlarımız da dahil olmak üzere tüm vücudumuzu tepeden tırnağa derinden etkiliyor. Özellikle tercihlerinizi sağlıklı seçeneklerden yana kullanmadığınız ve cildinize yeterli bakımı sağlamadığınız zaman oluşan akne problemleri, güneş lekeleri, sivilceler gibi birçok olumsuz sonuç da hayal kırıklığı yaratabiliyor.

Antik Mısırlılar’a kadar dayanan makyaj kültürü, günümüzde de olmazsa olmazlardan biri olarak makyaj çantalarındaki daimi yerini koruyor. Güzelliğinizi ortaya çıkarırken özel ve besleyici formülleriyle cilt bakımınızı destekleyecek, kapatıcılığı yüksek BB krem ve CC kremler, günlük hayattaki en güçlü kurtarıcı kozmetik ürünler arasında. Pudralar ve ağır fondötenlerle süregelen cilt ürünleri yerini giderek su bazlı fondötenlere, BB ve CC kremlere bırakıyor. Ciltte ağırlık yapmayan, gözeneklerde tıkayıcı etkide bulunmayan ve kimileri özel içerikleriyle cildi besleyen renkli nemlendirici alternatifleri cinsiyet fark etmeksizin herkesin favorileri arasına girmeyi başarıyor.

En doğal ve hafif etkiyi yaratacak cilt ürünlerini sizler için bir araya getirdik. Listemizi keşfetmeye hazır mısınız? Su bazlı BB krem alternatiflerinden BB krem fondöten ve CC krem seçeneklerine favorilerimiz arasına giren CC ve BB krem önerilerimiz sizlerle.

En İyi BB Kremler

Güçlü kapatıcılık sunan BB krem tavsiyeleri için doğru adrestesiniz. Clinique’den Fiolas’a özel içerikli ürünlerle seçkin BB krem markaları arasından cilt tipinize ve istediğiniz kapatıcılık etkisine en uygun olan BB kremi seçin.

Clinique – Id BB-Gel Renkli Nemlendirici Baz

Clinique iD BB Gel iki özel teknolojiyi bir arada sunuyor. Nemlendirme ve cilt tonunu eşitleme sağlayan ürün, yağsız formülüyle 8 saat boyunca cildinizi nemli tutmayı başarıyor. Sahip olduğu eşsiz renk kapsül teknolojisi, ürünün cilt renk tonuyla kusursuzca eşleşmesini sağlıyor. Yalnız başına kullanılmayan bu ürün cildinizin hassasiyetine göre seçeceğiniz aktif kartuş konsantrelerinden (pürüzlü cilt, yorgunluk, eşit olmayan cilt tonu, çizgi-kırışıklık ve hassasiyet) biri ile kullanılmalıdır.

Işıltılı Bir Cilt için En İyi BB & CC Krem ÖnerileriClarins – Milky Boost Cream Tinted Milky Cream BB Krem

Clarins özel ürünleriyle en iyi BB krem markası alternatifleri arasında yer alıyor. Ürün, içeriğindeki özel sütlü krem dokusuyla harikalar yaratan ürün, cilt tonunu eşitlerken cildi yumuşatarak yorgun görünümü ortadan kaldırıyor. Tüm cilt tipleri için güvenle uygulanabilecek BB krem aynı zamanda ciltte aydınlatma etkisi de sağlıyor. Doğal ışıltılı BB krem alternatifleri arasında Clarins Milky Boost Cream Tinted Milky Cream BB Krem öne çıkıyor.

Fiolas – Perfecting BB Krem

Fiolas imzalı Perfecting BB Krem, Medium Dark tonuyla esmer tenlerin ihtiyaçlarına cevap vermeye geliyor. Özellikle yağlı ciltler için BB krem arayanlar bu ürünü incelemeli. İçeriğinde bulunan argan, Hint yağı, zeytinyağı ve konjak kökü, chlorella ve salicornia ekstraktları ile cildinizi besleyen ve nemlilik sağlayan ürün cilt bariyerinizde mucizevi bir iyileşme sunuyor. SPF 15 faktörü ile şehir içinde maruz kalınan zararlı güneş ışınlarına karşı etkili bir koruma sağlayan BB krem, aynı zamanda makyaj bazı olarak da kullanılabilir özelliğe sahip.

Işıltılı Bir Cilt için En İyi BB & CC Krem Önerileri

La Melon Claudia SPF 30 BB Krem

Vegan içeriğe sahip olan La Melon Claudia SPF 30 BB Krem beyaz çay, ahududu ve çarkıfelek meyvesi özleri ile zenginleştirilmiş özel formülüyle cildin ihtiyacı olan nem dengesini koruyarak, cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra sahip olduğu pigmentasyonla ciltle neredeyse yok denecek kadar doğal bir uyum sağlayan ürün cildinizin ihtiyacı olan dokunuşu sağlıyor.

Mizon Snail Repair Intensive BB Cream 50 ml Salyangoz Özlü BB Krem

Yüksek miktarda salyangoz salgısı özü bulunan bu ürün sunduğu SPF 50+ ve PA+++ güneş koruması sağlayarak kuru ve hassas ciltler için yüksek doz konfor sağlıyor. Özel formülüyle cildi aydınlatan, kırışıklıklarla savaşan ve güneşe karşı koruyan Snail Repair Intensive BB Krem, en iyi güneş kremli BB krem alternatiflerinden biri. Bunlara ek olarak ürün cildin doğal bir ışıltı kazanmasını da sağlıyor.

En İyi CC Kremler

Özellikle daha genç yaş grubu için önerdiğimiz CC krem önerileri listemizi keşfedin.

Clinique Moisture Surge CC Cream Spf 30

En iyi CC krem alternatifleri arasında yer alan Clinique Moisture Surge CC Cream Spf 30 sağlıklı ve ışıldayan bir cilt görünümü sağlayarak cilt tonunuzu eşitlemeyi vadediyor. Aynı zamanda SPF 30 özelliğiyle güneşe karşı koruyuculuk sağlayan ürün cildi yoran ve lekelenmeyi tetikleyen zararlı ışınları da engelliyor.Işıltılı Bir Cilt için En İyi BB & CC Krem Önerileri

Lumene 7 Etkili Renk Dengeleyici SPF20 CC Krem

Yağlı ciltler için CC krem önerimiz ise Lumene’den geliyor. Saf Kutup Kaynak Suyu ve İskandinav doğasına özgü bitkilerden patentli Lingonberry Çekirdeği Özü ile karşımıza çıkan ürün cilt tonu dengelemeden nemlendirmeye, korumadan pürüzsüzleştirmeye cildinizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya geliyor.

BB ve CC Krem Farkı Nedir?

BB ve CC krem farkı temel olarak sahip oldukları özel ve farklı formülizasyonlarla ilgilidir. Bilinen en kapatıcı cilt ürününe fondöten dersek ikinci sıraya ondan daha ince bir yapıya sahip olan BB kremleri koyabiliriz. Üçüncü sırada ise en ince yapıya sahip olan CC kremleri yerleştirebiliriz. Yoğunluk farkıyla ayrışan bu ürünlerin temel amacı ciltteki kusurları kapatıp mümkün olan nemlendirmeyi ve beslemeyi sağlamaktır.

Eğer yüksek doz kapatıcılık istiyorsanız Sisleya Le Teint N2 B Linen Fondöten sizin için doğru tercih olacaktır. Özellikle fondöten gibi cilt ürünlerini kullananlar için olmazsa olmazlardan biri de yüz temizleme ürünleridir. Derinlemesine temizlik için La Prairie imzalı Supreme Balm Cleanser’ı cilt bakım rutininize dahil edin.

BB Krem Nedir, Ne İşe Yarar?

Çok merak edilen “BB krem nedir?” sorusunun cevabı ise basit. İngilizce’de “beauty balm” kavramının kısaltması olan BB krem, tam anlamıyla güzellik kremi anlamına geliyor. Cilt yüzeyindeki tüm kusurları yüksek doz doğallıkla kapatan BB kremler, yüzünüzün güzelliğini hafif bir formülün yardımıyla ortaya çıkarmak için ihtiyacınız olan ürün. Fondötenden daha ince yapıya sahip olan BB kremler, cildi yormadan daha sağlıklı görünmesini ve beslenmesini sağlıyor.

CC Krem Nedir, Ne İşe Yarar?

“CC krem nedir?” sorusunun cevabını ise şöyle: CC krem, İngilizce’de colour correcting” ve “complexion correcting” kavramlarının kısaltması olarak karşımıza çıkıyor. Renk eşitsizliklerini giderici ya da cilt dengeleyici anlamlarına gelen bu ifadeler oldukça hafif bir yapıya sahip olan CC kremlerin kusursuz özelliklerinden yalnızca birkaçını vurguluyor. Sivilceye yatkın ciltler için cildi yormadan ve tetiklemeden kapatma işlemi sağlayan ürün yağlı ciltler için de mutlaka kullanılması gerekenler arasında yer alıyor. Hassas ya da deforme olmuş bir cildiniz varsa CC kremin yanı sıra La Mer imzalı The Eye Concentrate göz kremi de bakım rutininize mutlaka eklemenizi tavsiye ettiğimiz ürünler arasında.

Cildinize ihtiyacı olan sihirli dokunuşu yapmak için özel olarak tasarlanmış içeriklere sahip BB & CC krem alternatiflerini Beymen.com’u ziyaret ederek keşfedebilirsiniz.

Yorumlara kapalı

Menu