2023 Saç Modeli Trendleri

2023 yılının favori saç renkleri ile birlikte gündeme gelen bir diğer konu da 2023 yılının en trend saç modelleri oluyor. Modern saç kesimlerinden ensede toplanan saçlara kadar sezona damga vuracak olan 10 saç modelini sizler için bir araya getirdik. 2023 saç modelleri birbirinden farklı stilleriyle tarzınızı daha da güçlü hale getirmeye hazır. Tarzınıza ve saç tipinize en uygun saç modelleriyle değişime hazır mısınız?2023 Saç Modeli Trendleri

Balerin Topuzu

2023 yılının öne çıkan trendlerinden biri de başta tekstil ürünleri ve aksesuarlar olmak üzere “Balletcore” trendi oluyor. Tepeden tırnağa balerin zarafetinin yansıtıldığı görünümler feminenliğin ve zarafetin büyüleyici dengesini gözler önüne seriyor. Bu trendin favorisi ise tepede sıkıca toplanan balerin topuzları… Modern saç modelleri listesinde zirveyi zorlayan saç modeli, denim pantolonlardan oversize gömleklere büyüleyici bir etki yaratıyor. Güçlü bir saç şekillendirici sprey ile kusursuz bir görünüm yaratın. Önerimiz ise Moroccanoil imzalı Luminous ekstra güçlü tutuşlu saç spreyi.

Sıkı At Kuyruğu

2023 Saç Modeli Trendleri

Özel günlerde tercih edeceğiniz elbiselerden günlük görünümlere her şeye uyum sağlayan saç modellerinden olan sıkı at kuyrukları artık zamansız bir klasik halini almaya başladı. Fön makinesi ile dakikalar içinde düz ve net bir görünüm elde edebileceğiniz saçlarınızla yaratacağınız bu saç modeli tamamen yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkaracak güce sahip. Görünümünüzün stil dozunu yükseltmek için sıkıca topladığınız at kuyruğuna modern saç aksesuarları ekleyebilirsiniz. Kalıcı bir görünüm elde etmek için mutlaka Philips BHD510/00 saç kurutma makinesini deneyin.

2023 Saç Modeli Trendleri

Kakül Etkisi

2023 Saç Modeli Trendleri

Başta 70’ler olmak üzere moda tarihine damga vuran kakül kesimli saçlar 2023 yılında da varlığını sürdürmeye devam ediyor. Yüzde adeta bir çerçeve etkisi yaratan bu model doğru uygulama ile her yüz tipine uyum sağlayacak esneklikte. Özellikle katlı saç modelleri ile kusursuz bir uyum sağlayan kakül kesimi hafif dalgalı saçlarla birleşerek çabasız ve cool bir siluet yaratıyor.

Düz Saçlar

2023 Saç Modeli Trendleri

Modern ve minimal bir tavrı sergileyen düz saçlar her sezon var ve hep de var olmaya devam edecek. Uzun saç kesim modelleri kavramına hayat veren düz saçlar, oldukça net ve güçlü bir duruş sergiliyor. Özellikle saçlarının doğal yapısı düz olanlar ve saçlarını şekillendirmekten ya da ürün uygulamaktan hoşlanmayanlar için kurtarıcı görevi görüyor. Düz saç kesim modelleri genellikle makas izli net bitişli saç kesimleriyle karşımıza çıkıyor. Dalgalı ve kıvırcık saçlılar tarafından da sıkça tercih edilen ve çok sevilen bu saç modeli etkili bir saç düzleştirici ile saniyeler içinde etkileyici bir dönüşüm sunuyor. RVST2204E One Step çift plakalı saç düzleştirici hem kolay bir kullanım hem de gün boyu kalıcılık sunuyor.

Su Dalgası

Gece elbiselerin ve özel günlerin kurtarıcısı olan dalgalı saçlar çabasız ama bir o kadar da etkileyici bir görünüm sunuyor. Feminenliğin altını çizen bu saç şekillendirme yöntemi, uzun ve kısa saçlarda olduğu kadar ara boy saç modelleri için de tartışmasız görünümler yaratıyor. Dalgalı saç kesim modelleri doğru şekillendirme uygulamalarıyla daha hacimli ve canlı bir duruşa sahip oluyor. Saç şekillendirici maşa alternatifleri ışıldayacağınız bir geceye hazırlanmak için en doğru tercih olarak karşımıza çıkıyor. Gece boyunca “Saçlarım bozuldu mu?” diye düşünmeden dans etmek istiyorsanız doğru adres RVIR3056UKE Wave Master Dalga Yaratıcı Wag saç maşası.

Ensede Topuz

2023 Saç Modeli Trendleri

Önemli toplantılardan akşamüstü arkadaşlarınızla katılacağınız bir kutlamaya kadar günün her anına uyarlayabileceğiniz ensede topuz uygulaması 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Derli toplu duruşuyla etkileyici ve güçlü bir imaj yaratan bu saç modeli, özellikle iş hayatında ipleri elinde tutmak isteyen kadınlar için otoriter bir siluet yaratmanın en doğru yolu. Saçlarını güzelce taradıktan sonra önce ensede bir at kuyruğu yapın ve sonra ise onu topuza çevirin. İster düz bir görünüm yaratın ister saçlarınızı iki parçaya ayırarak birbirine dolayın. Birkaç stratejik hamle ile koşturmacalı bir güne hazırsınız.

Islak Tarama

Moda haftalarının vazgeçilmez saç modeliyle sokak modasının favorisi olan ıslak görünümlü saçlar, elindeki sihirli değnekle yer aldığı her görünümü çarpıcı bir hale getiriyor. Hangi saç tipine, kesimine, boyuna ve rengine sahip olursanız olun stil dozunuzu yüzde yüz arttıracak olacak bu uygulama için ihtiyacınız olan iki şey var: jöle ve tarak. Saçlarınıza diplerden başlayarak kontrollü bir şekilde uygulayacağınız saç jölesini tercihen ince ya da kalın uçlu bir tarak yardımıyla uçlara doğru tarayın. Bir yaz klasiği olan ıslak görünümlü saç taramasını ters köşe bir hamle yaparak özellikle kış görünümleriyle ve deri ceketlerle eşleştirerek farkı deneyimleyin. Philip B. İmzalı Luxe Wax sabitleyici saç jölesi ile görünümünüzün tadını çıkarın.

Kısa Saçlar

2023 Saç Modeli Trendleri

Kimi kadınların denemeye cesaret edemediği kimilerinin ise vazgeçemediği bir şey varsa o da kısa saçlardır. Özellikle minyon yapılı kadınların denemesini önerdiğimiz yeni saç kesim modelleri arasında pixie saç modeli ve Bob model saç kesimi yer alıyor. Bob model, klasikten vazgeçemeyenler için en uygun kısa saç modeli olurken cesur, yaratıcı ve farklı bir şeyler arayan çılgın ruhlar için pixie saç kesimi 2023 yılında cesur renklendirmelerle buluşuyor. Başta platin ve gri olmak üzere pembe ve mavinin canlı tonlarının sıkça tercih edildiği bu saç modeli maskülen ve feminen zıtlığı yaratarak tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Saç kesim modelleri arasında en çok bakım gerektiren grup kısa saçlar oluyor. Başta Philip B. White Truffle saç kremi olmak üzere güçlü içeriğe sahip olan saç bakım kremi alternatifleri saçlara ihtiyacı olan besleyici dokunuşu yapıyor.

Ensede At Kuyruğu

Sosyal medyayı ele geçiren yeni saç modellerinden biri de spesifik olarak ensede konumlanan at kuyruğu uygulamaları oldu. Bu saç modelinde aklınıza klasik at kuyrukları gelmesin. Kimi görünümlerde sıkıca toplanan bir at kuyruğunun kuyruk kısmının ekstra hacimli olduğunu, kimilerinde ise taşlarla kaplı olduğunu gördük. Trend saç modellerinden bir şey denemek istiyorsanız ilk yapmanız gereken şey ensede bir at kuyruğu yapın ve kuyruk kısmında cesaretini konuşturun. Özellikle sombre saç modelleri uygulanan saçlar sunduğu renk tonlarıyla bu görünümde oldukça çarpıcı bir etki yaratmaya hazır.

Örgüler

2023 Saç Modeli Trendleri

İster örgülerden bir topuz oluşturun ister büyük bir örgüden oluşan bir at kuyruğu yaratın sonucun oldukça dikkat çekici olacağından emin olabilirsiniz. Eğer daha cool ve özgün bir görünüm yaratmak istiyorsanız saçlarınızı açık bıraktıktan sonra etnik görünümlerden ilham alarak saçlarınızın arasında doku farklılığı yaratacak birkaç ince örgüye yer verebilirsiniz.

2023 Saç Modeli Trendleri

Güçlü görünümler yaratmak için saçlarınıza ihtiyacı olan büyülü dokunuşu yapacak olan saç bakım ürünlerini Beymen.com’u ziyaret ederek keşfedebilir ve satın alabilirsiniz.

Yorumlara kapalı

Menu