2023 Saç Rengi Trendleri

Her yeni yıl beraberinde sayısız trendi ve gündemden düşmeyen görünümleri getiriyor. Elbiselerden tırnaklara, dekorasyondan makyaja kadar hayatımızda yer alan trendler önderliğinde stiller de adeta çehre değiştiriyor. Bunların arasında saçlarımız söz konusu olunca, adeta yazısız bir kural gibi mevsim değişimleriyle birlikte bir değişiklik yapma isteği de gündeme geliyor. Radikal saç kesimlerinden keskin renk değişimlerine kadar yapılan her hamle, adeta ruhumuzu dışarı yansıtıyor.

Özellikle kadınlar için belirli aralıklarla yapılan saç rengi ve kesimi değişimi sezona yeni bir başlangıç enerjisi veriyor. Sizin için 2023 yılında, sonbahar/kış ve ilkbahar/yaz sezonlarında stil dozu yüksek görünümlere imza dokunuşu yapacak olan saç renklerini belirledik. Modern bir görünüm yaratmanızı sağlayacak en güzel saç renklerini yazımızda bulabilirsiniz.

2023 Sonbahar/Kış Sezonu Saç Rengi Trendleri

Doğal saç renkleri alternatiflerinden küllü saç renkleri seçeneklerine kadar 2023 sonbahar/kış sezonuna damga vuracak renkleri keşfedin.

●     Kahve Tonları

Genç gösteren saç renkleri listesinde zirvede yer alan kahve tonları, kış sezonu için bir vazgeçilmez niteliği taşıyor. Bu yıl kahve rengi ve tonlarından oluşan renk paletinden sıcak tonlar, saçlardaki yerini alacak. Esmerlere yakışan saç renkleri arasında yer alan mocha tonları ve kumral tene yakışan saç renklerinden sıcak çikolata tonları, modern ve yumuşak bir ifade yaratmanızı sağlayacak. Güvenli sularda yüzmeyi seviyorsanız, kahverengi ve tonları sizin için ideal. Sonbahar/kış sezonunda daha sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmanın yolu düzenli saç bakımı uygulamalarından geçiyor. Homemade Aromaterapi imzalı Hair Care saç bakım seti doğal içeriğiyle saçlarınızı güçlendirmeye geliyor.

●     Kızıl Tonları

Kendall Jenner’ın ters köşe hamlesi sonrası trendler listesine yeniden girmeyi başaran kızıl tonları, trend saç renkleri kategorisinde zirvede yer alıyor. Tutkulu ve büyüleyici bir etki yaratan kızıl ve tonları özellikle sonbahar/kış aylarında iç ısıtacak bir etkiye sahip. İster düz ister dalgalı saçlara sahip olun kızıl renkteki saçlarla her görünümde dikkat çekeceğinizden emin olabilirsiniz. Tarzınızı yeniden şekillendiriyor ve cesur bir hamle yapmak istiyorsanız sizin için doğru seçim kızıl tonlarından yana olabilir.

2023 İlkbahar/Yaz Sezonu Saç Rengi Trendleri

2023 yaz sezonu yeni saç renkleri deneyerek girmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. 2023 ilkbahar/yaz sezonu saç renklerini keşfedin.

●     Bal Rengi ve Tonları

Buğday tenlilere yakışan saç renkleri alternatiflerinin başında gelen bal rengi ve tonları oldukça modern bir görünüm yaratıyor. Başta kıvırcık saç renkleri olmak üzere özellikle hacimli saçlara sahip olanlar için bal rengi ve tonları oldukça cool bir tarzı yansıtıyor. Bu renk ve tonlarıyla göz renginizin daha da ön plana çıkacağını unutmayın. Özellikle yaz sezonunda saç renginizin daha da açılacağını göz önünde bulundurarak bu renkleri mutlaka tercih etmelisiniz. Güneşin ve denizin etkisi saçlarınızda doğal bir cila işlemi yaratacak.

●     Zamansız Klasik: Röfle

Bakımlı ve özenli kadınların daimi tercihi her zaman için röfleden yana oluyor. Röfle saç renkleri paleti sarının en kaliteli tonlarından oluşuyor. Saçlarda doğal bir renklendirme işlemi sunulmasını sağlayan röfle işlemi saçın doğal renginden başlayarak 6 tona kadar açılma vadediyor. İfadenin doğallığını bozmadan güzelliği taçlandıran uygulama sıcak yaz görünümlerinin olmazsa olmazı.

●     Balyaj Etkisi

“Saçlarım doğal rengini korusun ama küçük bir değişiklik istiyorum,” diyorsanız sizin için en doğru saç renklendirme yöntemi balyaj uygulaması. Saçların doğal rengi korunarak 3 tona kadar renklendirme aralığı sunan bu işlem görünümlerin ışıldaması için ihtiyaç duyulan sihirli dokunuşu yapıyor. Balyaj saç renkleri saçınızın doğal rengine göre şekilleniyor. Özellikle yaz mevsiminin saçtaki açıcı etkisini de hesaba katanlar için balyaj işlemi oldukça yeterli bir hamle olacaktır.

Her Sezon Tercih Edilebilecek Joker Renkler

Bazı saç renkleri vardır ki, hiçbir trende ya da sezona bağlı kalmaksızın her daim varlığını sürdürürler. Sizler için her zaman tereddüt etmeksizin kullanabileceğiniz kimileri klasik kimileri ise oldukça marjinal saç renklerini bir araya getirdik.

●     Barbie Etkisi: Platin Sarı

2022 yılı için Barbiecore trendinin moda sektörünü ele geçirdiği bir yıl diyebiliriz. Valentino’nun da zirveye taşıdığı ikonik pembe tonuyla birlikte dört bir yanımızı saran Barbie ve pembe furyası yansımalarını ikonik karakterin platin sarısı saçlarıyla da göstermeyi başardı. Geçmişten günümüze sarı saç tonları, bakımlı ve güzel kadın imajının olmazsa olmazlarından biri oldu. Marilyn Monroe gibi ikonların da imzası olan sarı saç, milyonları açık renk saç boyaları kullanmaya teşvik etti. Sarı saç trendi ilk günkü popülerliğinden bir şey kaybetmeden varlığını sürdürmeye devam ediyor. Boyama işlemiyle yıpranan saçlar için en çok tercih edilen şampuan Aveda Botanical Repair güçlendirici şampuan oluyor.

●     Saçlara Renkli Dokunuş: Pastel Renkler

Renkli saçlar her zaman oldukça marjinal ve aykırı olarak kabul edilmiştir. Fakat başta moda dünyası ve özgürlükçü kullanıcıların etkisiyle değişen bu düşünce yerini, sokakta renkli saçlı insanlar görüldüğünde yüzlerde oluşan sıcak bir gülümsemeye bıraktı. Renkli saç modelleri 2023 yılında kuvvetli ve çok canlı renk tonlarının yerine oldukça pastel ve hafif tonlarda karşımıza çıkıyor. Bebe mavisi, lila ve uçuk pembe olmak üzere saç renkleri kahverengi üzerine mor gölgeler gibi yaratıcı çalışmalarla sokak modasına yön vermeye hazırlanıyor. Renkli saç kullananların olmazsa olmazı olan saç bakım kremi canlılık için hayati bir rol oynuyor. Dr. Barbara Sturm imzalı Hydrating Conditioner saçlarınıza ihtiyacı olan nemliliği kazandırmaya geliyor.

●     Güçlü Duruş: Siyah

Siyah tüm gücü, davetkarlığı ve gizemli tavrıyla saçlardaki yerini alıyor. Son zamanlarda kısa saç renkleri arasında öne çıkan siyah, makas izli küt saçlarda oldukça modern bir etki yaratıyor. Dünya yıldızları tarafından en az bir kez denenmiş olan siyah gardıroplarımızda olduğu gibi saç renklerinde de zamansız klasikler listesinde yer alıyor. Koyu saç renkleri paletinin en güçlü üyesi olmasının yanı sıra her görünüme kattığı gençlik dokunuşu onu kadınların favorilerinden biri yapıyor. Saç boyası etkisini yitirmeye başladığında ise Bumble & Bumble Color Stick siyah kalem beyazları kapatmak için sihirli hamleyi yapıyor.

●     Ombre Ve Sombre İkilisi

Bir dönemi kasıp kavuran ombre ve sombre ikilisi adını zamansız trendler listesine yazdırmayı başaranlardan. Ombre saç renkleri arasında klasik olarak sarı tonları akılarla gelse de yeni sezonda renkli ombre uygulamaları da sıkça karşımıza çıkacak. Özellikle Uzak doğuda tercih edilen bu uygulama K-Pop severler başta olmak üzere geniş kitlelere yayılacağının sinyallerini veriyor.

Sombre saç renkleri arasında öne çıkan renk paleti kahverengi ve tonlarından oluşuyor. Doğal, kaliteli ve zarif görünümler yaratmak isteyenlerin tercihi sombre uygulamasından yana oluyor. Ombre’ye göre daha hafif geçişlere sahip olan bu uygulama her sezon kullanım rahatlığı sunuyor.

Mevsimlerin saçlarınızdaki etkisini en aza indirmek için uygulamanız gereken bakımlar, tarzınızı değiştirmek ve güzelliğinizi taçlandırmak için ihtiyacınız tüm saç ürünlerini Beymen.com’un seçkin ürün koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Comments are closed.