Hiç Çıkarmak İstemeyeceğiniz 6 Bot

Bir kadının asla yeteri kadar ayakkabısı yoktur! Gözünüze takılan yeni bir tasarım, trend olan göz alıcı bir renk veya favori kombininizle mükemmel uyum sağlayacağını düşündüğünüz en az bir bot modeli daha hayallerinizi süslüyor olmalı. Peki, bir de bizim önerilerimize göz atmaya ne dersiniz? Favorileriniz arasında yer almaya aday kadın bot modelleri ile karşınızdayız!

Kış aylarıyla yıldızı barışmayan yaz sevdalıları bile birbirinden şık kış kombinlerine kayıtsız kalamıyor. Bilhassa da rengarenk ve pek çok farklı stilde karşımıza çıkan  bot modelleri, her kadının vazgeçilmezleri arasında! Ancak stili doğru şekilde yansıtırken aynı zamanda konfor sağlayacak bir bot modeli seçmeye gelince, işlerin biraz karmaşık olabileceğinin farkındayız. Beymen editörleri olarak ince eleyip sık dokuduk ve sizin için onlarca bot modelini inceledik. Kalbinizi çalacak kadın bot önerilerimizi incelemeye hazırsanız, başlıyoruz!

1. Kadın Botunda Moda

Şu bir gerçek ki; kış, soğuk ve hatta biraz da kasvetli bir atmosfer demek. Ancak unutmayın, göz alıcı bir kombin en kasvetli güne bile renk katabilir! Kış kombinlerinin şık tamamlayıcısı kadın bot modelleri, tasarımları ve işlevsel yapılarıyla bu konuda belki de en önemli rolü üstleniyor. Bu arada, işlevsellik konusunda gayet ciddiyiz.Hiç Çıkarmak İstemeyeceğiniz 6 Bot

Doğru seçilen bot modelleri spor ayakkabı, sandalet ve hatta topuklu ayakkabıların görevlerini dahi tek başına başarıyla üstlenebiliyor. “Spor şık kombinler bana göre değil, ben topuk sesinin eşlik ettiği kombinlerden vazgeçmem!” diyorsanız, endişelenmeyin. Topuklu bot modellerinden ayrıca bahsetmeyi tabii ki ihmal etmedik. Öyleyse şimdi, sezonun öne çıkan modellerini bir araya getirdiğimiz kadın bot önerilerimizi inceleme zamanı!

2. Sizin için Seçtiğimiz Bot Modelleri

2.1. Bilekte Bot

Önerilerimize gardıropların olmazsa olmazı, kış kombinlerinin kurtarıcısı bir modelle başlamak istedik. Deri bot modellerinin ideal formunun bilek boyunda olması sizi yanıltmasın. Bu yıl süet botların bilek boyda rengarenk pek çok çeşidi oldukça sık karşımıza çıkıyor. Bilekte botlar zımba detayları, logo detaylı veya topuklu birçok farklı seçenekle sunuluyor. Bilekte bot modelleri elbise, jean veya etekler için ideal bir tamamlayıcı rolü üstleniyor. Ayrıca kış aylarında koyu renk giyilir algısını baştan uca değiştirmeye aday parlak ve açık renkli bilek boy botlarla göz alıcı kombinlere imza atılabiliyor.

2.2. Postal Bot

Seksenler ruhunu caddelere taşıyan postal botlardan bahsetmemek olmaz değil mi? Moda dünyasında ilk olarak asi duruşlarıyla dikkat çeken kadın postal bot modelleri artık her stile uyum sağlayacak farklı tasarımlarla dikkat çekiyor. Klasik bordo, beyaz, siyah ve bej gibi olmazsa olmaz renklerin yanı sıra, göz alıcı neon renkleriyle öne çıkan postal modelleri de bulunuyor.

Farklı form ve dokularıyla hem spor hem de spor şık kombinlere uyum sağlayan postallar, zamansız parçalar arasında önemli bir yer tutuyor. Postal botlar skinny, boyfriend jean, elbise, etek; kısacası günlük bütün kıyafetlere uyum sağlayarak çabasız ve stil sahibi bir görünüm sağlıyor. Sözün özü, kadın siyah bot denildiğinde ilk akla gelen tasarımlardan olan postallar, dolabınızda mutlaka yer açmanız gerekenler arasında!

2.3. Kar Botu

Kış aylarında günlük bot denilince akla ilk gelen, kayak tatillerinin ve soğuk günlerin süper kahramanı olan kar botlarıyla listemize devam ediyoruz. Kar botu modelleri, konfor ve şıklık arasında seçim yapma zorunluluğunu ortadan kaldırmasıyla kurtarıcılık konusunda üstüne tanımıyor. Sonuç olarak karlı günlerde şıklık tek başına çözüm sağlamıyor değil mi? Kar botları kısa, orta ve uzun boy seçeneklerinin yanında renk ve form olarak da oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Kalın tabanlı, hafif topuklu, kürklü, neon renkli veya leopar desenli kar botları -ister spor ister casual olsun- kış kombinlerine şık bir dokunuş yapıyor. Yani anlayacağınız, söz konusu bu şık tamamlayıcılar olduğunda sorulması gereken asıl soru “Kar botu almalı mıyım?” değil, “Hangi kar botunu almayalım?” olmalı!

2.4. Topuklu Bot

Topuklu ayakkabı tutkusu başka hiçbir şeye benzemez, biliyoruz. Bu nedenle sizi daha fazla bekletmek istemedik. Evet, sırada klasik veya günlük kombinlerde vurucu bir etki yaratmanın en şık yolu var. Kadın topuklu bot modelleri ile sokak modasında, ofis kombinlerinde ve özel günlerinizde keyifli kombinler elde edebilirsiniz.Hiç Çıkarmak İstemeyeceğiniz 6 Bot

Topuklu botlardan bahsedileceği zaman form, renk, topuk boyu veya desen konusunda sınırsız seçeneğiniz var diyebiliriz. Model çeşitliliği ile öne çıkan topuklu botlar, tüm klasik kış kombinleri için en uygun seçenekleri oluşturuyor. Peki ya sizin seçiminiz hangisi olacak? İnce topuklu ve sivri burunlu mu, yoksa kalın topuklu ve küt burunlu bir topuklu bot mu tercih edeceksiniz?

2.5. Platform Topuklu Bot

Siyah elbiseler özel günler için ne anlama geliyorsa, kadın kış kombinleri için platform topuklu siyah bot da o anlama geliyor. Dolayısıyla bu çok sevilen ve tercih edilen modeli ayrıca ele almak gerekiyor. Peki, bu modeller neden bu kadar seviliyor olabilir? Hiç bekletmeden açıklayalım; ceket, mont ve trençkotlarınız, jean, etek veya mini elbiseleriniz ve hatta tayt-sweatshirt kombinleriniz için uygun pek çok platform topuklu bot alternatifi bulunuyor.Hiç Çıkarmak İstemeyeceğiniz 6 Bot

“Konforum önemli, kombinime birkaç santimlik topuk eklesem yeterli.” diyorsanız, bu işlevsel model sizi yine yalnız bırakmıyor. Üstelik zarif topuklardan 90’lar modasının simgesi kalın topuk formlarına kadar birçok tasarım seçeneği bulunuyor. Bu yüzden sevdiğiniz bir çifti bulmakta sorun yaşamayacağınızdan eminiz. Özellikle bu yıl çok tercih edilen açık renkli modelleri mutlaka incelemelisiniz!

2.6. Ugg Bot

Unuttuğumuzu düşünmediniz değil mi? Ugg botlar moda dünyasının hala tartışılan üyelerinden, kabul ediyoruz. Ancak bir kez deneyenlerin vazgeçemediğinin de farkındayız! Yumuşak, konforlu bir bot modeli arıyorsanız Ugg tipi bot modellerini kesinlikle gözden geçirmelisiniz.

Hiç Çıkarmak İstemeyeceğiniz 6 Bot

Ev rahatlığında hissederek şık kombinler yapabileceğiniz Ugg bot modelleri, günlük giyimden ofis kombinlerine kadar pek çok ana samimiyet katıyor. İçi kürklü, uzun veya bilekte biten rengarenk Ugg modelleri, özellikle taytlarla birlikte kış aylarında açık hava kombinleri için sıkça tercih ediliyor. Bot modellerinin pek çoğunda olduğu gibi Ugg’lar da jean modelleriyle kusursuz uyum sağlıyor.

 

Unutmayın, kaliteli bir bot almak her dönemde doğru bir yatırım. Aradığınız rahatlığı eşsiz tasarım anlayışıyla buluşturan bot modellerini kalite ve lüksün adresi Beymen’de bulabilirsiniz!

 

Yorumlara kapalı

Menu