Birbirinden Güzel 7 Deri Etek Kombini

Deri kıyafetlerin en sevilen formlarından biri olan etekler, hazırladığınız kombinlerle ruhunuzu yansıtmaya imkan tanıyor. Gösterişli, mütevazı, feminen ya da asi… Peki, siz bu tanımlardan hangisi olmak istersiniz?

Kısa, uzun, midi, pileli ya da kalem fark etmeksizin, deri etekler her formuyla tüm mevsimlerin gözdesi olmayı başarıyor. Geçmiş yıllarda daha çok sonbahar ve kış mevsimlerinde tercih edilen deri etekler, günümüzde ilkbahar ve yaz aylarında da severek kullanılıyor. Ancak deri eteklerin uzun kollu üstler ve dış giyim ürünleriyle yarattığı kusursuz görünüm, onları hala sonbahar/kış sezonunun en favori parçalarından biri yapıyor.Birbirinden Güzel 7 Deri Etek Kombini

Deri etekler kendi başına tüm stili sırtlanan dikkat çekici birer giyim ürünü olsa da, bu parçaları doğru şekilde eşleştirmek ve dengeli bir görünüm elde etmek kimi zaman zor olabiliyor. Çünkü bu kumaşa sahip olan etek modellerini doğru şekilde kombinleyebilmek için oldukça iyi bir moda gözü gerek. Deri etek kombinlerinde, diğer giyim parçaları ve kombininiz için seçtiğiniz stil unsurlarının büyük bir önemi oluyor. Hatta belki de diğer kıyafet kombinlerinde olduğundan daha fazla… Hadi, Beymen editör ekibi olarak size özel hazırladığımız deri etek kombinlerine göz atın!

1. Deri Etek Kombinleri!

Deri etekler grunge havasındaki bir sokak stilinden davet kombinlerine kadar her alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu noktada seçilen eteğin tarzı, görünümü, rengi ve kombinin tamamlayıcı diğer öğeleri büyük önem taşıyor. Deri etek kombinlerine geçmeden önce gelin, Beymen’in bu sezon deri eteklerle öne çıkan markalarına göz atalım!

  • Beymen Collection
  • Academia
  • Fendi
  • Alexander McQueen
  • Bottega Veneta
  • Versace
  • Magda Butrym
  • Lol
  • Rotate Birger Christensen
  • The Attico
  • Khaite
  • Zeynep Arçay
  • Balmain
  • Dodo Bar Or
  • Jonathan Simkhai
  • Michael Kors

1.1. Uzun Deri Etek Kombini

Uzun deri etek, derinin en mütevazı formlarından birini sunuyor. Dar, yırtmaçlı, kloş veya pileli olarak tasarlanan uzun deri etekler, özellikle davet gibi resmi ortamlarda genç kadınların favori parçalarından biri oluyor. Peki, ideal bir uzun deri etek kombinini nasıl yapabilirsiniz?

  • Kloş deri etekleri kemerle birlikte kullanabilirsiniz. Üstüne dar bluz, triko kazak ya da gömlek tercih edebilirsiniz. Kombini topuklu bir bot modeli ile tamamlayabilirsiniz.
  • Uzun ve dar yırtmaçlı etekleri balıkçı yaka kolsuz bluzlarla eşleştirebilirsiniz. Ayağınıza topuklu ayakkabı tercih ederken, seçeceğiniz bir küçük deri çantayla ise zarafetinizi zirveye taşıyabilirsiniz.

1.2. Mini Deri Etek Kombini

Mini deri etekler cesaret, şıklık ve seksapelin aynı kumaş üzerinde buluşmuş hali! Bu boydaki deri etek kombinlerinizi hem davetkâr hem de mütevazı görünümler eşliğinde tamamlayabilirsiniz. Bunun için eteğin tasarımını ve seçeceğiniz diğer stil parçalarını göz önünde bulundurmalısınız.

  • Düz tasarımdaki mini deri eteklerle tüm gömlekleri ve kazakları kombinleyebilirsiniz. Böylece her ortam için ideal bir şıklık elde edebilirsiniz. Kombininizi diz üstü streç bir çizme ile tamamlayabilirsiniz.
  • Kemerli, fermuarlı ve zımbalı mini deri eteklerle daha iddialı ve cesur kombinler oluşturabilirsiniz. Üstünüzü büstiyer veya boğazlı kazaklar ile tamamlayabilir, dış giyim içinse deri ceketleri tercih edebilirsiniz. Altınıza da topuklu bot ya da diz altı postal tipi çizmeler kullanabilirsiniz.

1.3. Mini Deri Etek & Ekose Gömlek Kombini

Siz de farklı stillere hitap eden giyim ürünlerinin bir arada kullanımına hayran olanlardan mısınız? Öyleyse deri etek ve ekose gömlek kombinlerini çok sevebilirsiniz! Mini deri eteğin iddialı görünümünü ekose gömlek ile dengeledikten sonra, uzun çizmelerle stilinizi güçlü şekilde yansıtmaya devam edebilirsiniz. Bu kombin için Khaite markasının Siyah Kemerli Mini Deri Etek modelini kırmızı ekose desenli bir gömlekle tamamlayabilirsiniz. Kombininizi orta boy topuklu botlar ya da uzun çizmelerle tamamlayabilirsiniz.Birbirinden Güzel 7 Deri Etek Kombini

1.4. Kalem Deri Etek & Gömlek Kombini

Kalem etek, bilindiği gibi kadın modasının en sevilen parçaları arasında. Deri kumaştan üretilen kalem etekler ise özenli ve şık bir stilin en zahmetsiz yolunu sunuyor. Ofis kombinlerinde veya özel davetlerde rahatlıkla tercih edilebilecek olan kalem deri etek ve gömlek ikilisi, özellikle kış deri etek kombinlerinin önde gelen ayrılmazları arasında.

Siyah kalem deri eteğinizin üstüne Beymen Club’ın gömlek görünümündeki Kırık Beyaz Kaçık Gömlek Yaka Parlak Bluz’unu tercih edebilirsiniz. Kombininizi tercihe bağlı olarak gold ya da gümüş takılarla zengileştirebilir, son dokunuşu ise Christian Louboutin’in ikonik Siyah Deri Stiletto modeli ile tamamlayabilirsiniz.

Birbirinden Güzel 7 Deri Etek Kombini1.5. Dantelli Mini Deri Etek & Basic Tişört / Saten Bluz

Dantelli deri etekler, derinin güçlü tasarımına feminen bir dokunuş yapıyor. Böylece ortaya hem cesur hem de zarif bir görünüm çıkıyor. Alexander McQueen imzalı Siyah Dantelli Mini Deri Anvelop Etek, bunun en güçlü örneklerinden biri. Kombini tamamlamak için sade ya da dantelli tasarımdaki askılı saten bluzları tercih edebileceğiniz gibi, beyaz basic tişörtlerle şaşırtıcı ama uyumlu bir görünüm de yakalayabilirsiniz.

1.6. Deri Etek & Boğazlı Kazak Kombini

Kış deri etek kombinlerinin vazgeçilmez eşlikçisi, boğazlı kazaklar! Her zaman stil sahibi bir görünüm sunan deri etek ve boğazlı kazak kombinleri, elegan bir tarz yaratıyor. Hem mini hem de midi boy eteklerle uyum yakalayan boğazlı kazaklar, Academia markalı Siyah Kemer Detaylı Midi Deri Etek ile en iddialı görünümlerinden birine sahip oluyor. Bu nefes kesen modeli, Dolce&Gabbana imzalı Siyah Balıkçı Yaka Logolu Yün Kazak ile kusursuz şekilde tamamlayabilirsiniz.

1.7. Deri Etek & Deri Ceket Kombini

“Deri etek üstüne ne giyilir?” sorusunun cevabı, dış giyim söz konusu olduğunda elbette deri ceketler oluyor. Özellikle mini deri etekler ile hoş bir stil ortaya koyan deri ceketler, deri topuklu ayakkabı ve bot seçimleri ile ikonik bir görünüme kavuşuyor. Versace markalı Siyah Fermuar Detaylı Mini Deri Etek, gold fermuar detayıyla benzer tasarımdaki deri ceketlerle ideal bir uyum yakalıyor. Örneğin; aynı markanın Siyah Kruvaze Biker Deri Ceket modeli bunun için eşsiz bir tamamlayıcı!

Birbirinden Güzel 7 Deri Etek Kombini

Deri etek kombinlerinizi güçlü stil unsurlarıyla zirveye taşımak için Beymen’in kadın giyim kategorisini siz de hemen keşfedin!

 

Yorumlara kapalı

Menu