Kadın Kış Kombinleri

Sıcak ve konforlu bir his mi, yoksa stil sahibi bir görünüm mü? Şimdi, bu ikilemden kurtulma zamanı! Çünkü üşümeden de şıklığınızla göz doldurmanız gayet mümkün. Hem stil sahibi hem de işlevsel kış kombinleri ile bu sezon, konforun ve hayranlık dolu bakışların tadını çıkarmaya hazırlanın!

2023 kış modası trendleri, soğuk havalarda şık kombinler yaratmak kolay değil diyenlerin önyargılarını tek tek yıkıyor! Bundan böyle canlı renkler artık sadece bahar ve yaz aylarına ait değil. Evet, doğru duydunuz: Kış kombinleri de artık oldukça canlı ve rengarenk. Bu sezon turkuaz, pembe, kırmızı ve yeşillerle bezenmiş rengarenk kış kombinleri her yerde! Zaten mevsimler arasında yaşanan bu trend gerginliğinin sona erme zamanı çoktan gelmişti; sizce de öyle değil mi?

Yalnız şu da bir gerçek ki hem konforlu hem şık hem de renkli kombinler yaratmak biraz özen istiyor. İşte tam olarak bu nedenle stil sahibi, zamansız ve işlevsel parçalar seçmek son derece önemli. Bu sayfadaysanız, doğru parçaları seçmek konusunda içiniz rahat olsun. Beymen editörleri olarak size “İşte bu!” dedirtecek kombin önerileri hazırladık. Soğuk havalara stil, zarafet ve konforla hükmetmek için siz de şimdiden hazırlığınızı yapın!

1. Kış Sezonu Kıyafetlerini Seçmek

Havalar soğudukça klasik koyu renklere, risksiz kadın kazak ve pantolon kombinlerine yönelmek sizin için en makul seçenek olabilir. Ancak kabul edelim, bu yeterince eğlenceli bir seçenek değil! Eğer siz de bizimle aynı fikirdeyseniz küçük dokunuşlarla kış sezonu kıyafetlerini bambaşka bir ruha kavuşturabilirsiniz. Peki, kışın dikkat çekici bir stil yaratmak için ne yapmak gerekiyor?Kadın Kış Kombinleri

Kışlık giysileri kombinlerken öncelikli olarak renk uyumunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Nedenini soracak olursanız gayet açık: Soğuk hava şartlarından korunma noktasında, mümkün olduğunca çok kıyafet giyme isteği ön plana çıkıyor. Bu çok katmanlı stilde hedeflenen uyumu sağlamak ise zorlayıcı olabiliyor. Neyse ki bazı küçük moda sırları dikkate alınarak dikkat çekici kış kombinleri yaratmak zor değil! Nasıl mı? İşte size özel birkaç öneri:

2. Kış Kombinleri

Beymen dünyasında özellikle de bu sene, nötr tonlarla sınırlı kış stilleri yaratmaktan yana pek değiliz. Ancak endişelenmeyin, “Nötr tonlu veya siyah kombinler her dönem vazgeçilmezim.” diyenler için, önerilerimizde bu renklere de yer vereceğiz. Başlıyoruz!

2.1 Konforlu ve İddialı: Dolabınızda Renkli Palto ve Kabanlara Yer Açın

Şimdiye kadar nötr tonların hüküm sürdüğü kaban ve mont koleksiyonları bu yıl adeta gökkuşağı kadar renkli. Fuşya, neon sarı veya turuncu renklerde palto modelleri, soğuk kış günlerine neşe katmanın çarpıcı bir yolunu sunuyor. Ancak uyarmamızda fayda var. Yüksek frekanslı renklerden oluşan kombinlerde ince detayların büyük farklar yarattığını unutmamalısınız.zKadın Kış Kombinleri

Renkli paltoları kontrast renklerde bluz veya kış elbiseleri ile eşleştirerek zıt renklerin ahenginden faydalanabilirsiniz. Bu kombinleri rugan botlar ve aynı tonlarda küçük bir deri çanta kullanarak tamamlayabilirsiniz. Renkli kaşe paltoları kadın kot pantolon ve basic gömleklerle birlikte kullanarak zarif ve eğlenceli bir stil yaratmanız da mümkün. Bunun yanı sıra pastel renkli paltoları ve toprak tonlarında kış elbiseleri ile eşleştirerek, klasik kombinlerinize canlandırıcı bir dokunuş yapabilirsiniz.

2.2. Ton Sür Ton ile Çabasız Şıklığı Keşfedin

Siz de benzer renkte parçaların bir arada uyumla kullanımına hayran olanlardan mısınız? Öyleyse spor şık ton sür ton kombinlerini çok sevebilirsiniz! Ton sür ton, tek bir renge ait farklı tonlarda giysilerin eşleştirilmesini ifade ediyor. Ancak tek ton denilince koyu renklerde kombinler hayal ettiyseniz bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederiz. Henüz, koyu renklerden bahsetmek niyetinde değiliz!

Örneğin; beyaz jogger eşofman altlarını aynı tonlarda basic bir sweatshirt veya basic kazaklar ile eşleştirerek baz oluşturabilirsiniz. Kombininizi bej bomber mont ve aynı tonlarda kadın ayakkabı modelleriyle tamamlayarak çabasız ve şık stilinizi yansıtabilirsiniz. Bu stili yine aynı tonlarda çanta ve şallarla zenginleştirmeyi de unutmazsınız değil mi?

2.3. Ofis Günlerinin Kurtarıcısı: Triko Takımlar

Triko pantolonlar, etekler, elbiseler ve kazaklar… Şöyle bir bakınca elimizde kombinleyeceğimiz çok fazla parça var gibi, değil mi? Farkındayız, hayal edilen şık görünüme erişmek için her gün uzun saatler ayırmak mümkün olmuyor. İşte bu noktada trikolar, kış modası sahnesinde tıpkı bir gizli kahraman gibi boy gösteriyor. Başlıkta “ofisler” dememiz sizi yanıltmasın, bu işlevsel parçalar pek çok farklı şekilde eşleştirilerek sokak stilinden şık davetlere kadar her alanda kullanılabiliyor.

Mini triko etek ve düğmeli triko ceket eşleştirmeleri, özellikle bu sezonun klasik giyim kombinlerinde karşımıza oldukça sık çıkıyor. Triko kadın pantolon ve kazak kombinleri ise sundukları konforlu kullanım avantajı ve zahmetsiz şıklıklarıyla zirveye oturuyor. Triko takımlarla benzer ya da tamamlayıcı renklerdeki ayakkabı çanta kombin eşleştirmeleri sayesinde, siz de günlerce övgülere konu olan kombinler yaratabilirsiniz!

2.4. Dikkat Çekici ve Havalı “Deri Etek” Kombinleri

Doğru parçalarla eşleştirdiğiniz deri etek modelleri ile dikkatleri üzerinde toplamanız kaçınılmaz. Ancak bazı püf noktaları göz önünde bulundurmak, özellikle deri giyim ürünlerinde oldukça önemli bir husus. Zira moda dünyasının havalı ve çekici üyeleri olan deri eteklerin muhakkak dengeli şekilde kombinlenmesi gerekiyor.Kadın Kış Kombinleri

Bu sezon oldukça sık karşımıza çıkan midi deri etek modelleriyle oldukça farklı stiller yaratmanız mümkün. Deri midi siyah etekle kombin edilen zıt tonlardaki şifon gömleklerle kış davetleri için çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Midi etek ve şifon bluz kombinlerini, farklı kadın ceket modelleriyle tamamlayarak klasik fakat şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Topuklu bot veya çizmeler de elbette bu kombinlerin vazgeçilmezleri arasında!

2.5. Şık ve Yumuşak Bir Hırka, En Soğuk Günde Bile İçinizi Isıtabilir!

Kadın kış kombini önerilerimize çok işlevsel ve oldukça sevilen bir başka parça ile devam ediyoruz. Kadın dış giyim modelleri, ceketler, kabanlar hepsi bir yana; yumuşacık hırkalar bir yana! Soğuk kış günlerinde hızlı ve pratik kombinler yapmanın en keyifli yollarından biri de hırka kullanımından geçiyor. Neden mi? Çünkü hırkalar, stil ve sıcaklığı birleştirmek için tam anlamıyla “biçilmiş kaftan!”

Kadın Kış Kombinleri

Soğuğa karşı bir bariyer görevi görmelerinin yanı sıra, hırkaların geniş renk skalası ve desen çeşitliliği de pek çok farklı stil için ideal tamamlayıcı rolü üstlenmelerini sağlıyor. Bu yıl sıklıkla karşımıza çıkan püskül detaylı hırkalar dolabınızın demirbaşları arasında yerini alabilir. Farklı renk ve desen seçenekleriyle beğeni toplayan püskül detaylı hırkaları en iyi tamamlayan seçenekler ise, her mevsimin gözdesi jean modelleri oluyor. Seçiminiz hırka kombini olduğu için postal botlar veya platform topuklu botlar uyumlu bir görünüm için en ideal seçenekler oluyor.

Beymen, hayalinizdeki sıcak ve stil sahibi kombinler için aradığınız şık ürünleri kadın modası koleksiyonunda bir araya getiriyor. Modaya yön veren öncü markaların zamana yenilmeyen tasarım anlayışıyla yorumladığı özel parçaları, şimdi keşfetmenin tam zamanı!

 

Yorumlara kapalı

Menu