Günlerce Stilinizden Bahsettirecek 5 Siyah Etek Kombin Önerisi!

Kadın modasında kurtarıcı bir rol üstlenen siyah etekler, hangi ortama girerseniz girin, hangi tarza sahip olursanız olun stilinize eşlik etmek için hazır. Peki, siyah etekler sizce en iyi nasıl kombinlenir? Açıkçası biz ekip olarak bu soruya sayamayacağımız kadar çok yanıt ürettik. Aralarında eleme yapmakta her ne kadar kararsızlık yaşasak da en iyi beş siyah etek kombin önerimizi en sonunda seçtik! Artık keşfetmesi de sizden…

Kadınlar bilir, siyah etek kombinleri için her zaman doğru bir yer ya da şık olunması gereken özel bir an vardır. Öyle ya; siyah etekler ofiste, şık bir akşam yemeğinde, resmi bir kutlamada veya günlük hayatta neredeyse her kombinin yükünü başarılı bir şekilde taşıyor. Kadınların gardırobunda demirbaş parçalardan olan siyah etek modelleri modern, minimal, klasik, geleneksel, casual ya da wamp başta olmak üzere her stilde karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda kombin yapma konusunda da kadınlara eşsiz bir özgürlük alanı tanıyor. 

Eğer siyah etek kombinleme konusunda zorlanıyorsanız ya da yeni fikirlere ihtiyacınız varsa, parmağınızı tam da doğru noktaya bastınız diyebiliriz. Bu gerek deyimsel gerekse de gerçek anlamda… Beymen editör ekibi olarak uzun fikir alışverişleri sonucu hazırladığımız beş siyah etek kombin önerimiz şimdi sizlerle!

1. Siyah Etek Kombinlerinde Nelere Dikkat Edilmeli!

Etek kombinlemek, siyah renk seçimi söz konusu olduğunda aslında zahmetsiz görünüyor olabilir. Ancak bazı detaylara dikkat edilmediğinde hayal edilen özenli ve güçlü stili oluşturmak o kadar kolay olmuyor. “Siyah etek kombinlemekte ne var ki!” diye düşünüyorsanız, öncelikle büyük bir yanılgı içerisinde olduğunuzu belirtmek isteriz. Zira yanlış seçilen bir etek modeli ya da siyah etekle bir araya getirilmemesi gereken parçalar, stil serüveninize hayal kırıklığıyla sonuçlanan bir son yazabilir. Bunun önüne geçmek için siyah etek kombinlerinde dikkat edilmesi gerekenleri aşağıya bırakıyoruz:

  • Siyah etek kombini yaparken öncelikle bedeninize ve vücut tipinize uygun bir model seçmelisiniz. Aksi halde istediğiniz kusursuz görünümü elde etmeniz zorlaşabilir. 
  • Siyah etekli kombinlerde eteğin kalitesini göz önünde bulundurmalı, stilinizi nitelikli kumaşlardan üretilen siyah eteklerle oluşturmaya özen göstermelisiniz. 
  • Siyah etek kombini yaparken gireceğiniz ortama uygun parçaları bir araya getirmeye özen göstermelisiniz. Nitekim şık bir ortamda siyah eteğinizi spor bir sweatshirt’le eşleştiremezsiniz. 
  • Siyah etek kombinlerinde tamamlayıcı ürünlerin renk seçimine dikkatli etmeli, renk konusunda uyumlu ve dengeli bir görünüm oluşturmalısınız. 
  • Uzun yıllar boyunca giyeceğiniz ve modası kolay geçmeyen siyah etek seçimi, unutmayın ki pek çok açıdan sizleri memnun edecek!

2. Beymen Editörlerinden Modanın Nabzını Tutan Siyah Etek Kombinleri

Uzun ya da kısa, payetli ya da sade… Sizi yansıtacak ve tarzınızı ortaya koymanızı sağlayacak siyah bir etekle tam da istediğiniz gibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah etekle spor veya göz alıcı bir stil yaratarak tarzınızla hayran bakışları üzerinize çekmeye hazır mısınız? Sanıyoruz artık tümüyle hazırsınız ve hatta iyiden iyiye sabırsızlanıyorsunuz. Öyleyse hadi, siyah etekle yapabileceğiniz birbirinden güzel ve etkileyici kombinlere birlikte daha yakından bakalım! 

2.1. Siyah Midi Boy Saten Etek ve Basic Tişört

Spor-şık görünümü sevenlerin siyah midi saten etek ve basic tişört kombinine bayılacağını düşünüyoruz. Gün içerisinde pek çok ortama uyum sağlamayı mümkün hale getiren bu kombinde tişört modelini dilerseniz desenli, dilerseniz de sade seçebilirsiniz. Bizler saten etek kombinlerinde beyaz tişört ve beyaz sneaker modelleriyle hem zıt hem de uyumlu bir görünüm yaratarak son derece hoş bir görünüm sunulacağı görüşündeyiz. Kombinize küçük detaylar eklemek için kadın Celine güneş gözlüğü modellerinden, silver takılardan yararlanabilir ve kadın kol saati tercih edebilirsiniz.

2.2. Siyah Tüvit Mini Etek ve Hırka 

Siyah tüvit mini etekle mevsim geçişlerinde tercih edebileceğiniz bir kombin önerisi ile karşınızdayız. Siyah tüvit kumaş mini eteğin üzerine ekru rengi ve yakası işlemeli crop bir hırka giyerek hem naif ve kadınsı bir görünüm hem de güçlü bir stil elde edebilirsiniz. Dilerseniz siyah bir bootie, Mary Jane ya da babetlerle bu mini etek kombininizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Çanta olarak da kırmızı bir çapraz model kullanabilirsiniz. Kombinizde renk geçişleri sağlamak için ise renkli bir kadın Prada saç aksesuarı ya da dantelli soket çorap tercih edebilirsiniz. 

2.3. Siyah Deri Etek ve Gömlek

Siyah deri etekler cesur ve iddialı bir görünümün kapılarını ardına kadar açıyor. Ofis ortamında, iş yemeklerinde ya da toplantılarda siyah deri etek ile kendinizden emin 

bir stil oluşturmak için gömlek modellerinden destek alabilirsiniz. Saks mavisi, ultraviyole mor tonu veya limon yeşili gibi tonlarda saten bir gömlekle siyah deri eteğinizi bir araya getirebilir, kombininizi siyah stiletto ve mini bir çanta ile tamamlayarak tarzınızla göz kamaştırabilirsiniz. Siyah deri etek kombinlerinize farklı bir renk eklemek isterseniz içerisinde siyah renklerin de bulunduğu bir fular tercih ederek estetik açıdan bütün bir görünüm elde edebilirsiniz. 

2.4. Siyah Kalem Etek ve Sweatshirt

İş hayatında aktif şekilde yer alan kadınlar olarak, siyah kalem etekleri şık bir görünüm elde etmek için halihazırda sıklıkla kombinliyoruz. Bundan dolayı şimdi, siyah kalem etek kombinlerinin farklı bir versiyonunu sunmak istiyoruz. Yine siyah renkte oversize bir sweatshirt ile kalem eteğinizi eşleştirebilirsiniz. Siyah etek-sweatshirt kombinlerinizi makosen tarzda siyah ayakkabılar ve taş detaylı bir kadın Marc Jacobs çanta ile destekleyebilirsiniz. Işıltılı taş detayının gücüyle tamamladığınız siyah monokrom stilinizle, istediğiniz her ortama kolaylıkla girebilirsiniz! 

2.5. Siyah Payetli Etek ve Askılı Büstiyer

Özel bir davete giderken ya da şık bir kutlamaya katılırken siyah etekle kombin yapmak istiyorsanız, siyah payetli etek ve askılı büstiyer kombinine bir şans verebilirsiniz. Siyah payetli eteğin üzerine gold veya silver tonlarında saten bir büstiyer tercih edebilirsiniz. Tek bantlı yüksek topuklu ayakkabılar, küçük siyah bir kadın Christian Dior omuz çantası ve minimal takılar, görkemli bir tarz için ideal bir harman olacak! 

Beymen çatısı altında bir araya gelen dünyaca ünlü markaların siyah etek modelleriyle siz de stilinize kaliteli bir dokunuş yapabilirsiniz. Zevkinize hitap edecek yüzlerce siyah etek arasından seçiminizi yapın ve hayalinizdeki görünümü ilk fırsatta bedeninizle buluşturun!

 

Comments are closed.