En Güzel 1+1 Ev Dekorasyonu Fikirleri

Evlerimiz kendimizi en rahat ve güvende hissettiğimiz, nerede olursak olalım günün sonunda geri dönmek istediğimiz güvenli limanlardır. Kimileri birkaç mütevazı odadan kimileri ise büyük metrekarelik alanlardan oluşan evlerimiz doğru değerlendirildiğinde, en keyifli anları taçlandıracak ve mükemmel konfora sahip yerlere dönüşebilir. Bu noktada en belirleyici olan şey evin iç dekorasyonudur. En güzel ev dekorasyonu ise kendinizi en ait hissettiğiniz seçimlerle ortaya çıkar. Dekorasyon önerileri arasında minimalist ev tasarımları alternatiflerinden bohem tarza kadar birçok seçenek bulunsa da en önemli nokta evinizin boyutuna göre kararlar almaktan geçiyor.

Son yıllarda giderek yaygınlaşan ve temizliği, kolay ısınması gibi avantajlarıyla da tercih sebebi olan 1+1 ev seçenekleri ev dekorasyonu noktasında kimi zaman zorlayıcı olabiliyorken kimi zaman ise birkaç stratejik seçimle beklenmedik bir etki yaratabiliyor. Sosyal medyada öne çıkan ev dizayn fikirleri ise kimi zaman yanıltıcı yönlendirmeler yapabiliyor. Ev dekorasyon önerileri genellikle çoklu aksesuarlar ve mobilya takımlarıyla karşımıza çıkıyor fakat küçük ev dizaynı, tarz olarak olmasa da seçtiğiniz eşya sayısı bakımından minimal davranmayı gerektiriyor. Sizler için bir araya getirdiğimiz 1+1 ev dekorasyon örnekleri ile ilham panonuzu doldurmaya hazır mısınız? En güzel ev aksesuarları seçimlerinden pratik ev dekorasyon fikirlerine kadar 1+1 küçük ev dekorasyonu noktasında ihtiyacınız olan her şey burada.

1+1 Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

1+1 ev dekorasyonu yalnızca mekanın ve kişinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilmelidir. Tabii ki bu durum, estetik anlayışından uzak ve sadece işleve odaklı, örneğin sadece bir koltuk ve bir yataktan oluşan ruhsuz bir ortam yaratmak anlamına gelmiyor. Doğru küçük ev dekorasyonu, mümkün olduğunca az sayıda ve olabildiğinde çok işlevli eşyalar ile kurgulanarak ve gerekli aksesuarlarla desteklenerek sağlanabilir.

En Güzel 1+1 Ev Dekorasyon Önerileri

Eğer kendinize “1+1 daire nasıl döşenir?” sorusunu soruyorsanız doğru adrestesiniz. En güzel ev dekorasyonlarından pratik ev dekorasyon fikirlerine sizler için bir araya getirdiğimiz önerilerimizi keşfedin.

Minimal Dekorasyon Önerileri

Küçük ev dizayn önerileri arasında ilk sırada minimal tavır yer alıyor. Dolap kulplarının bile gözükmediği her şeyin maksimum düzeyde yalınlıkta ve sadelikte olduğu minimal tarz son yılların en gözde trendi. Gözlerinizi kapatın ve hayal edin: Açık tonlarda keten kumaştan “L” formunda bir koltuk, tavandan yere kadar dümdüz beyaz perdeler, odayı boğmayacak ölçüde düz küçük bir halı, tercihen beyaz ya da açık ahşap renginde düz bir televizyon ünitesi… Saydığımız her öğe ile evin huzur ve ferahlık düzeyinin arttığını söyleyebiliriz. Odayı eşyalara boğmadan işlevsel ve net formlu mobilyalar tercih etmelisiniz. Tabii ki dekorasyonu burada sonlandırmıyoruz. Ev için dekoratif ürünler de ekleyerek evinizin modernliğini artırabilir ve bu kişisel dokunuşla dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Örneğin televizyon ünitenizin yanına Lucky Art imzalı çarpıcı formlardaki figürleri konumlandırabilirsiniz.

Bohem Dekorasyon Önerileri

Ev dekorasyonları arasında çok sevilen bir diğer tarz da doku zenginliği ve yarattığı doğal atmosferle bohem tarzdır. Abartıdan ve yüksek çabalı görünümlerden uzak, hayattan keyif alan ve rahatlığa önem veren insanların favorisi olan bohem tarz, küçük evler için dekorasyon fikirleri arasında oldukça popüler. Mekana canlılık katacak yeşil yapraklı bitkiler bu noktada olmazsa olmazımız. Eskitme kilimler, ahşabın ve kahverengi derinin baskın olduğu koltuklar ve duvarlardan masa üzerlerine kadar her yerde yer alan hasır detaylı dekorasyon ürünleri çarpıcı bir salon dekorasyonu ahengi yaratmayı sağlıyor. Mekanın ritmini artırmak ve renklendirmek için Baci Milano imzalı renkli puf tasarımı oldukça etkili bir seçim olacaktır.

Klasik Dekorasyon Önerileri

Zamanı geçmeyecek bir şey varsa o da klasiklerdir. Takım mantığında kullanılan zarif ayaklı mobilyalar, kadife, süet, saten gibi gösterişli kumaşlar, altın ve gümüş objeler bu tarzın başlıca oyun kurucularıdır. Farklı formlardaki kırlentlerle zenginleşen koltuklar, ipek dokuma halıların zarifliğiyle kusursuz bir bütünlük yakalıyor. Perde seçimlerinde ise koltuk takımıyla uyumlu tonlardaki kanat seçimleri son dokunuşu yapıyor. Dekoratif obje önerileri arasında ise ortama istenilen elegan dokunuşu katacak Wanelli imzalı porselen, dekoratif vazo tasarımları başta geliyor.

Pop-Art Dekorasyon Önerileri

En Güzel 1+1 Ev Dekorasyonu FikirleriRenk tutkunlarının favorisi olan Pop-Art, küçük ev dekorasyon örnekleri arasında tam bir kurtarıcı görevi görüyor. Gri duvarlar, nötr bir koltuk ve baskın renkte çarpıcı bir forma sahip olan bir berjer ile kolayca bu tarzı evinize yansıtabilirsiniz. Ev iç dekorasyon alternatifleri için renklerin gücünü kullanmaktan çekinmeyin.

Modern Dekorasyon Önerileri

Ev dizayn önerilerinin bir diğer sevilen tarzı ise modern dekorasyon. Bu tarzda kural yok diyebiliriz. Farklı formlardaki ve dokulardaki tasarımların birbirine karışımıyla zenginleşen modern dekorasyonda nötr bir renk paleti karşımıza çıkıyor. Siyah bir deri koltuk beyaz kumaş bir berjerle eşleşebiliyor. Cool bir tavrın hakim olduğu bu tarzda en güzel ev dekorasyon aksesuarları dekorasyonu güçlü kılıyor. Adeta bir sanat eserini andıran Leblon Delienne imzalı figürler ortama beklenmedik çarpıcı hamleyi kazandırıyor.

Yatak Odası Dekorasyon Önerileri

En Güzel 1+1 Ev Dekorasyonu FikirleriYatak odası dekorasyonunun en önemli öğesi yatak örtüleri ve nevresim takımlarıdır. Ortama istediğiniz tavrı kazandırabileceğiniz bu ürünler, dekoratif çerçeveler ve şık bir şifonyeri bir araya getirerek güzel bir kombinasyon elde edebilirsiniz. Yatak odası dekorasyonu yaparken açık ve soft renkler tercih etmenizi öneririz.

Oturma Odası Dekorasyon Önerileri

En Güzel 1+1 Ev Dekorasyonu FikirleriHangi tarzda olursa olsun oturma odasını gözümüzde canlandırdığımızda aklımıza dekoratif kırlentler ve salon halıları gelir. Oturma odasın dekorasyonunuzda ihtiyacınız olan tek şey güçlü tamamlayıcılar oluyor. Koltuklarınızı öne çıkarmak için Alpaq Studio imzalı renkli kırlentler ile kontrast yaratabilirsiniz. Ev dekorasyonu salon halıları arasında ise favorimiz Stepevi imzalı düz halılar.

En Güzel 1+1 Ev Dekorasyonu Fikirleri

Balkon Dekorasyon Önerileri

Eğer evinizde bir balkonunuz varsa metal ayaklı ve ahşap detaylı zarif bir masa ve iki adet katlanır sandalyeden oluşan bistro setleri sizlere şehrin içindeki en keyifli kaçış noktasını yaratmanızı sağlayacak. Bitkisiz bir balkon düşünmek olmaz. Masanızın üzerinde konumlandırabileceğiniz bir bitki oldukça doğru bir seçim olacaktır. İsteğe göre sandalyelerinize renkli oturma yastıkları ve duvarlara ise renkli boş çerçeveler dahil ederek ortama renk ve enerji katabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyon Önerileri

En Güzel 1+1 Ev Dekorasyonu Fikirleri

Küçük ev dekorasyon örnekleri arasında en zor olan şey mutfak dekorasyonu konusudur. 1+1 Amerikan mutfak ev dekorasyonu mutfağın formu itibariyle dekorasyon noktasında bağımsız bir mutfaktan daha az yorum hakkı tanıyor. Genellikle 1+1 evlerde karşımıza çıkan Amerikan mutfaklarda mutfak dekorasyonuna ruh katan öğeler mutfak aksesuarları oluyor. Mutfağınızın ada kısmında Hamm Design imzalı ahşap bar sandalyeleriyle ev dekorasyon örnekleri arasında keyifli vakit geçireceğiniz bir alan yaratabilirsiniz. Aksesuarlar arasında ise Pip Studio’nun renkli porselen ürünleriyle mutfağınıza eğlenceli ve dinamik bir tavır kazandırabilirsiniz.

Banyo Dekorasyon Önerileri

En Güzel 1+1 Ev Dekorasyonu Fikirleri

Eğer küçük bir banyonuz varsa öncelikle hem kendinizi daha rahat görebilmeniz hem de mekanı daha da büyütebilmek için mümkün olduğunca büyük bir ayna tercih etmeye çalışın. Mümkün olduğunca net seçimler yapmaya çalışın. Örneğin banyo dolabınızın metal kulplarını duş ahizesi ve musluk gibi diğer detaylarla sürdürebilirsiniz. Banyonuzda konumlandıracağınız sukulent gibi gerçek bitkiler ya da yapay yeşillikler mekana oldukça ferah ve canlı bir ruh katacaktır.

Eşsiz bir ev dekorasyonu yaratmak için birbirinden özel seçenekleri Beymen.com ile keşfedin.

Yorumlara kapalı

Menu