2023’ün En İyi 5 Saç Düzleştirici Önerisi

Sosyal medya platformlarında hemen hemen her hafta bir trendin yükseldiği ve milyonları peşinden sürüklediği bir dönemdeyiz. Kimi zaman şaşırtıcı makyaj tüyoları kimi zaman yeni saç renkleri ve kimi zamansa farklı saç kesimleri oldukça dikkat çekiyor. Trendler bir görünüp bir kaybolsa da söz konusu saç modelleri olduğunda bazı ikonik uygulamalar, zamansız tavrıyla varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bunların başında ise düzleştirilerek büyüleyici bir etki yaratan saçlar geliyor.

Düz, kıvırcık, dalgalı… Temel olarak üç farklı gruba ayırabileceğimiz saç şekilleri arasında en çok tercih edilen saç modeli, şüphesiz ki düz saçlar. Özel günlerden günlük kullanıma günün her anına uyum sağlayabilen düzleştirilen saçlar jean ve t-shirt ikilisiyle cool, vücudu saran şık bir elbiseyle ise çarpıcı bir etki yaratıyor. Saç şekillendiriciler arasında da saç düzleştiriciler, kullanıcılar arasında en kolay kullanılabilen kişisel bakım aletleri arasında yer alıyor. Sundukları üst düzey kalıcılık ve saçta hasar bırakmayan özellikleriyle radarımıza takılan en iyi düzleştirici ürünlerini inceleyelim.

En İyi Saç Düzleştirici Nasıl Olmalı? 

Öncelikle en iyi saç düzleştirici birden çok ısı ayarı olan bir tasarıma sahip olmalıdır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik ise kontrollü ısı artışı. Eğer seçtiğiniz ürün birden hızlıca ısınıyor ve kullanım süresince gerekli ısıyı korumak yerine daha da artırıyorsa bu üründen kesinlikle uzak durmanız gerekir. Kontrolsüz ısı artışı saçlarına en çok zarar verecek özelliklerden biridir. En iyi saç düzleştirici saçlarınıza zarar vermeden uygulamada maksimum kalıcılık sağlamalıdır. 

En İyi Saç Düzleştirici Markaları 

En iyi saç düzleştirici markaları arasında favorilerimiz arasına girmeyi başaran üç önemli marka yer alıyor. Bunlardan ilki Dyson. Dyson imzalı ürünler için saç şekillendirmede yeni bir çığır açtıklarını söyleyebiliriz. Sunduğu yüksek teknoloji, konfor ve kalıcılık onu sektörün öncüsü yapmayı başarıyor. Kullananların vazgeçemediği markanın ürünleri çoğu kişinin ihtiyaç ve istek listesinde ilk sıralar arasında yer alıyor.

Favorimiz olan bir diğer marka ise Philips. Beyaz eşyalardan elektrikli ev aletlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, sunduğu ürün kalitesi ve uzun süreli kullanım ile kullanıcılar arasında güven veren bir profil çiziyor  

Favorimiz olan son marka ise Revlon. Bir kozmetik markası olarak yola çıkan Revlon, daha sonra geliştirip sunduğu elektrikli kişisel bakım aletleriyle de beğeni topladı ve kozmetik ürünleriyle kazandığı güveni ikiye katladı. Kullanıcıların birbirlerine en çok tavsiye ettiği markalar arasında yer alan Revlon, etkili bir uygulama ve uzun süreli kalıcılık sağlıyor. 

Hangi Düzleştirici Saçı Yakmaz? 

Seramik, titanyum ve bakır gibi özel alaşımlardan ve materyallerden oluşan saç düzleştirici plakaları, piyasadaki en kaliteli ve güvenilir ürünlerde kullanılıyor. Bunun başlıca sebebi bu üç materyalin ısı iletkenliği noktasında saça zarar vermemesi. Saç düzleştirici tavsiyeleri arasında yer alan ürünleri incelediğinizde kullanıcılar arasında en çok sevilenlerin başta bu üç materyal olmak üzere özel plakalarla üretildiğini fark edeceksiniz. En iyi saç düzleştirici modelleri arasında yer alan ürünlerin başında ise Dyson imzalı saç şekillendirme ürünleri geliyor.

Evde Saç Düzleştirirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Saç düzleştirme, doğru adımları izlediğinizde evde kendi başınıza kolayca yapabileceğiniz uygulamaların başında yer alıyor. Jilet gibi keskin hatlı bir saç düzleştirme için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli.

Adım 1: Saçlarınızı Yıkayın

Saç düzleştirmeye başlamadan önce saçlarınızın temiz olması çok önemli. Bu noktada saçlarınızı düzleştirme işlemine hazırlamak ve daha az hasar almasını sağlamak için besleyici özellikte şampuan kullanmaya özen gösterin. Düzleştirme öncesi saçlarınızı yıkamak saçlarınızdaki işlemin kalıcılığını artıracaktır.

Adım 2: Saçlarınızı Kurutun

Saçlarınızı yıkadıktan sonra düzleştirmeye başlamadan önce kurutmanız çok önemli. Bu noktada havludan ziyade saç kurutma makinesiyle saçlarınızı kurutmanız düzleştirme aşamasında daha etkileyici bir sonuç elde etmenizi sağlayacaktır.

Adım 3: Saçlarınızı Koruyun

Kurutma işlemini tamamladıktan sonra saçlarınıza ısıya karşı koruma etkili bir serum uygulayın. Bu hem saçlarınızın hasar görmesini engelleyecek hem de daha kalıcı bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

Adım 4: Saçlarınızı Bölümlere Ayırarak Düzleştirin.

Saçlarınızın her bir bölümünü güzelce düzleştirebilmek için planlı ilerlemek en doğru hamle olacaktır. Saçlarınızı küçük küçük bölümlere ayırın ve sağdan ya da soldan başlayarak tek bir yönde tüm kısımları düzleştirerek işlemi tamamlayın.

En İyi 5 Saç Düzleştirici Önerisi

Sizler için favorilerimiz arasına giren ürünlerden saç düzleştirici önerileri listesi hazırladık. Saç tipinize ve kendinize en uygun ürünü bulmak için takip edin.

En Beğenilen: Dyson Corrale Saç Düzleştirici

Vinca mavisi tonuyla diğerlerinden ayrışan tasarım seyahat ve koruma çantası adeta bir mücevher hissi yaşatıyor. Manganez bakır alaşımı plakalarla özel olarak tasarlanan Dyson Corrale saç düzleştirici, saçlarda sıfır hasar yaklaşımıyla üst düzey bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Ürünü birinci sıraya yerleştiren özelliklerin başında ise kablosuz kullanım özelliği geliyor. 3 hassas ısı ayarına sahip olan ürün 165°C, 185°C ve 210°C derecelerle ince telli, kalın telli, kıvırcık gibi tüm saç tiplerinde etkili bir uygulama sağlıyor.

Philips Air Styler BHA530/00 Saç Düzleştirici 

Sıcak havanın gücüyle saçlarda hasar karşıtı olan ürün mükemmel bir saç düzleştirme vadederken beraberinde sunduğu 5 farklı başlık ile diğer stilleri de denemenize olanak sağlıyor. Ürünün merak uyandıran özelliği ise argan yağıyla zenginleştirilmiş seramik plakaları oluyor. Bu özelliğiyle adeta büyüleyici bir akıcılık yaratan Philips Air Styler BHA530/00 saç düzleştirici aynı zamanda saçlarınız için özel bir bakım ayarına da sahip.

Philips 5000 Series BHS520/00 İyonlu Seramik Saç Düzleştirici 

Argan yağlı plakalarıyla üst düzey konfor sağlayan Philips 5000 Series BHS520/00 iyonlu seramik saç düzleştirici, ThermoShield teknolojisi ile saç tellerinin daha az ısı kullanılarak şekillendirilmesini mümkün kılıyor. Ürün bir santimetre küp başına milyonlarca negatif iyon yükleyerek statik elektriği ortadan kaldırarak kabarık saçlar için düzleştirici sorununa da çözüm sağlıyor.

Revlon RVST2204E One Step Çift Plakalı Saç Düzleştirici 

İkili çatal tasarımına sahip olan Revlon RVST2204E One Step çift plakalı saç düzleştirici, tek geçişte iki kat daha düz saçlar vadediyor. Bakır plakalara sahip olan ürün saç telleri için maksimum koruma sağlıyor. İlk plaka saçları düzleştirirken ikincisi kullanıcıların hayali olan kalıcılığı garantiliyor. Ürün sahip olduğu akıllı ısı sistemi ile son kullandığınız ısı ayarını, sonraki kullanımınızda yeniden hatırlayarak işinizi kolaylaştırıyor.

 

Revlon One Step Volumiser Saç Düzleştirici 

Revlon One Step Volumiser saç düzleştirici, sahip olduğu fırça başlıklarıyla saçlarda adeta bir fön etkisi yaratarak düzleştirme konusunda mükemmel sonuç veriyor. Sıcak hava teknolojisiyle tasarlanan ürün, hızlı ve kolay çözüm arayanlar için birebir. Sahip olduğu iyon teknolojisiyle kabarmayı ve elektriklenmeyi engelleyen Revlon, ince telli saçlara düzleştirici alternatiflerinde favoriler arasında yer alıyor.

Kusursuz bir saç düzleştirme deneyimi yaşamak için Beymen.com’da yer alan kişisel bakım aletlerini inceleyin.

Comments are closed.