Hem Pratik Hem Ergonomik: En İyi Şarjlı Dikey Süpürgeler

Elektrikli ev aletleri yaşam kalitemizi doğrudan etkileyen ev eşyalarının başında geliyor. Çok sallanan bir çamaşır makinesi, düzgün yıkamayan bir bulaşık makinesi, çok ses çıkartan bir süpürge… Hepimiz hayatımızın bir döneminde bu sorunlarla karşılaşmışızdır. Böyle bir durumda düşündüğümüz ilk şey sorun çıkaran eşyayı değiştirmek olurken kullanıcı deneyimlerini araştırmak ve yakınlarımızın önerileri, yapacağımız seçimlerde etkili oluyor.

Eğer siz de yeni bir elektrikli süpürge almaya karar verdiyseniz ama seçim yapmakta zorlanıyorsanız hayatınızı kolaylaştıracak şarjlı süpürge tavsiyeleri için doğru adrestesiniz. Son zamanlarda dikey şarjlı süpürge modelleri tam anlamıyla süpürgeler arasında trend oldu diyebiliriz. Klasik, büyük hazneli süpürgelere destekleyici bir alternatif olan dikey elektrikli süpürge modelleri, özellikle evcil hayvan sahipleri ve çocuklu aileler için kurtarıcı görevi görüyor. Yoğun talep gören dikey süpürgeler, şarjlı, kablolu, toz hazneli gibi kullanım alışkanlıklarınıza göre tercih edebileceğiniz pek çok farklı seçenek sunuyor. Hangi model ya da markanın sizin için en uygun olduğuna karar veremiyorsanız, “Şarjlı süpürge alırken nelere dikkat edilmeli?” sorusuna birbirinden güçlü özellikleriyle cevap veren dik süpürge modelleri sizlerle.

Akıllara İlk O Geliyor: Dyson

Dyson son yıllarda hava temizleyicilerden elektrikli süpürgelere kadar -hatta son çıkardığı Airwrap serisiyle fön makineleri de dahil olmak üzere- her ürünüyle kullanıcılarına üst düzey bir deneyim yaşatıyor. Dikey süpürge Dyson markasının iddialı ürünleri arasında yer alıyor. Güçlü çekiş gücü ve ışık teknolojisi, yerde küçük bir toz zerresinin kalmasına bile ihtimal vermiyor.

Hem Pratik Hem Ergonomik: En İyi Şarjlı Dikey Süpürgeler

Dyson imzalı bir süpürge almaya karar verdiyseniz ya da halihazırda bir taneye sahipseniz, “Dyson şarjlı süpürge nasıl temizlenir?” sorusunun cevabı da kullanım kalitenizi etkileyecek noktalardan biri. Öncelikle kullanım kılavuzundaki yönergelere göre parçaları sökerek işe başlayın. Sonrasında ise her parçayı tozdan kolayca arındırabilirsiniz. Dönen rulo başlığı su ile yıkayabilirsiniz fakat kullanmadan önce kuruduğundan emin olun.

Son Yılların Gözdesi: Miele

Yüksek kalite materyalleri ve dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz Miele ürünleri, özellikle yarattığı kullanıcı memnuniyetiyle dikkat çekiyor. Miele imzalı dik süpürgelerin, markanın klasik süpürgeleri ile aynı çekiş gücüne sahip olması ve şarjının uzun süre dayanması da bu ürünü benzerlerinden ayıran özelliklerden. Ürünlerin yalın tasarımı ise tüm dikkati vadettiği yüksek performansa çekiyor.Hem Pratik Hem Ergonomik: En İyi Şarjlı Dikey Süpürgeler

Bir Asrın Tecrübeli Markası: Philips

Dikey süpürge tavsiye edilmesini istediğinizde, insanlardan mutlaka duyacağınız markalardan biri de Philips. Özellikle yeni evli çiftler için fiyat performans ürünleri sunan marka, her geçen gün kendini geliştirerek son teknolojiyi kullanıcıları ile buluşturuyor. Sunduğu hızlı ve etkili servis hizmetiyle de kullanıcılardan tam not alan marka, yalnızca satış süresince değil sonraki süreçte de müşterilerini yalnız bırakmadığını gösteriyor.Hem Pratik Hem Ergonomik: En İyi Şarjlı Dikey Süpürgeler

Yüksek Alman Kalitesi: Fakir

Şarjlı dikey süpürge tavsiye rehberi oluştururken Fakir markasını atlamak olmaz. Alman ürünlerinin yüksek kalitesini taşıyan Fakir imzalı şarjlı dikey süpürgeler, kolay temizliği ve portatifliğiyle oldukça ünlü diyebiliriz. Sizi yormadan kolayca temizlenebilen haznesi, markanın dikey süpürgelerinin en güçlü özelliklerinden biri.Hem Pratik Hem Ergonomik: En İyi Şarjlı Dikey Süpürgeler

Her Zaman Beklenenden Daha Fazlası: Karcher

Sunduğu çoklu ve etkili özellikleri ile Karcher en iyi dikey süpürge alternatifleri arasında yer alıyor. Her evde bulunması gerektiğine inandığımız ürünleri ile uzun yıllar boyunca kullanacağınız, aynı zamanda evinizde toza karşı en etkili çözümleri sunacak ürünler için doğru adres Karcher’den geçiyor. Karcher ürünlerinde kullanıcıları en çok etkileyen detaylardan biri, koltuk aralarından perdelere, süpürgeliklerden ulaşılması zor bölgelere kadar girebilen farklı boyutlardaki ince başlık seçenekleri.

Hem Pratik Hem Ergonomik: En İyi Şarjlı Dikey Süpürgeler

Şarjlı Dikey Süpürge Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şarjlı dikey süpürgeler popülerleştikçe her markada en az birkaç model şarjlı dikey süpürge alternatifi karşımıza çıkıyor. Eğer en doğru seçimi yapmak istiyorsanız yukarıdaki listeye rahatlıkla güvenebilirsiniz. Bunun yanı sıra şu özelliklere de dikkat ederek daha bilinçli bir tercih yapabilirsiniz:

●     Çekiş Gücü

Tercihiniz hangi markadan yana olursa olsun sorgulamanız gereken ilk özellik çekiş gücü olmalı. Alacağınız ürün halihazırda şarjlı bir ürün grubuna dahil olduğu için üründen alacağınız maksimum fayda şarj kalitesi ile bağlantılıdır. Bu yüzden çekiş gücü ve şarj kalitesi yüksek olan ürünleri tercih etmeye çalışın. Örneğin, bir ürün tam şarj dolumu ile 1 saat aralıksız süpürme sağlayabiliyorken bazı markalarda bu süre 30-45 dakika aralığında değişebiliyor.

●     Filtrasyon

Hangi tip süpürge olursa olsun tüm kullanıcıların beklentisi, ortamdaki tozu ve parçacıkları toplayarak geride minimum toz kalıntısı bırakan bir ürüne sahip olmaktır. Torbalı süpürgelerde toz torbasından dışarı toz sızıntısı olması, karşılaşılan yaygın bir sorunken toz hazneli süpürgelerde bu durum yaşanmıyor. Bu açıdan yeni teknoloji ile hazırlanan toz hazneli süpürgelerde kaliteyi belirleyen en önemli özelliklerden biri filtrasyon gücüdür. Kimi markalarda alerjiye yönelik özel filtre sistemleri bulunurken kimilerinde bu özellik bulunmuyor. Özellikle yaşadığınız ortamda alerjik biri ya da küçük çocuklar varsa, alacağınız üründe önceliğiniz gelişmiş bir filtre sistemi olmalı.

●     Ses Seviyesi

Yaşam kalitemizi doğrudan etkileyen ses kirliliğine evlerimizde en çok ev aletleriyle maruz kaldığımızı söyleyebiliriz. Bu yüzden sessiz çalışan bir süpürge sizin acele etmeden, keyifle ve detaylı bir şekilde temizlik yapmanızı kolaylaştırıyor. Bir de düşük ses seviyesine sahip olan süpürgeler özellikle gece saatlerinde yaşanan ev sakarlıklarına karşı kolay bir çözüm oluşturuyor. Gecenin yarısı bile olsa alt komşunuzu rahatsız etmeden süpürgenizi çalıştırabilmenin oldukça büyük bir konfor sağlayacağı kesin.

●     Teknik Servis Desteği

Her ürün kullanım şekline ve kullanıcı alışkanlıklarına göre farklı tepkiler verebiliyor. Bu yüzden teknik servis, alınan ürünlerde hayati bir etkiye sahip. Arıza ya da herhangi bir soru noktasında karşınızda bir muhatap bulamamak ise en son istenilen şey. Bu noktada kullanıcılara sağlanan teknik servis desteği, seçim yaparken oldukça belirleyici oluyor.

Torbasız Dikey Süpürge Nasıl Temizlenir?

Toz torbasız süpürge modelleri en kolay temizlenebilen süpürgelerin başında geliyor. Haznede biriken toz zerrecikleri, haznenin çıkartılıp çöpe boşaltılmasıyla kolayca temizlenebiliyor. Sonrasında tercihen haznenin yıkanması ve tamamen kuruduktan sonra kullanılmaya başlanması ise motorun tıkanmasını engelleyip süpürgenin çekiş gücünü koruduğu gibi ürünün kullanım ömrünü de uzatıyor. Torbasız elektrikli süpürgeler kategorisine klasik ev tipi süpürgelerin hepsi girmiyorken dikey süpürge modellerinin tamamı bu kategoride yer alıyor.

Torbasız Süpürge Koku Yapar mı?

“Torbasız süpürge neden koku yapar?” sorusu en çok merak edilen soruların başında geliyor. Toz torbasız elektrikli süpürge modellerinde toz zerrecikleri plastik bir haznede birikiyor. Eğer her kullanımda hazne gerektiği gibi temizlenmezse biriken toz makinenizin hava akışıyla birlikte istenmeyen bir koku veriyor. Bu durum tıpkı eski toz torbalı süpürgelerin torbaları dolunca yaydıkları kokuyla aynı. Bu kokuyu engellemenin ve şarjlı dikey süpürgenizin ömrünü uzatmanın yolu ise düzenli temizlikten geçiyor. Yukarıda saydığımız markalara ek olarak favoriler arasında yer alan diğer torbasız süpürge modelleri arasında ise Philips ürünlerini incelemenizi öneririz.

Sunduğu temizlik ve konfor ile yaşam kalitenizi artıracak birbirinden farklı ve güçlü özelliklere sahip olan en iyi şarjlı dikey süpürge alternatifleri için Beymen.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlara kapalı

Menu