Birbirinden Şık 10 Deri Pantolon Kombin Önerisi

Cesur, göz alıcı, stil sahibi… Kadın modasının gözde parçalarından olan deri pantolonları tanımlamak için bu kelimeler dahi yeterli! Deri pantolon trendini stilinize taşımak isteyip, her defasında nasıl kombinleyeceğinizi düşünerek vazgeçenlerdenseniz müjde! Tüm detaylarıyla ruhunuzu yansıtacak birbirinden güzel deri pantolon kombinleri karşınızda!

Tüm zamanların en ikonik stil unsurlarından biri: Deri pantolonlar! Şık görünümüne rağmen kombinlenmenin zor olduğu düşüncesiyle pek çok kadının geri durduğu deri, esasında stil parçalarıyla eşleştirmeye en uygun materyallerden biri. Çünkü onun olduğu yerde kombinlerin yıldızı tam da kendisi! Bu sebeple kullanacağınız deri pantolonu seçebildikten sonra, kombin yapmak çok daha basit bir hale geliyor.

Geçmiş yıllarda daha çok dar kesimde tasarımlarla vitrinleri süsleyen deri pantolonlar, son senelerde havuç pantolonlardan palazzo pantolonlara kadar geniş bir aralıkta kendisine yer buluyor. Deri tulumlar ve eşofman stilindeki deri pantolonlar da cabası! Kısaca; artık deri pantolonları günlük kombinlere uyarlamak çok daha kolay. İster ofiste ister davet ve date’lerde isterseniz de arkadaşlarınızla kahve saati buluşmasında, deri pantolonları istediğiniz stilde kombinleyebilirsiniz. Şimdi, deri pantolon kombinleri üzerine biraz daha yoğunlaşalım!

1. Deri Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Kısa cevap: Deri pantolon tüm stillere uygun şekilde kombinlenebilir! Özellikle son yıllarda derinin farklı tarzdaki pantolonlarda kullanılmaya başlamasıyla birlikte, bu çarpıcı modelleri her şekilde kombinlemek mümkün oluyor. Öyle ki deri pantolonlar hafta sonu sokak stilinize de rahatlıkla eşlik edebilirken, ofis tarzınızın bile vazgeçilmez parçası olabilir.

Yalnız, deri pantolonu kombinlerken öncelikli olarak pantolonun tarzını ve kesimini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Deri, parlak dokuya sahip dikkat çekici bir materyal olduğu için kombininizdeki diğer parçaları daha sakin ve gösterişsiz tasarımlardan seçmelisiniz. Böylece kombininizle hem dengeli hem de şık bir görünüm ortaya koyabilirsiniz.

2. Birbirinden Şık 10 Deri Pantolon Kombin Önerisi!

Deri pantolonlar moda dünyasının en cesur, hatta en asi stil unsurlarından biri. Ancak bir o kadar da uysal! Öyle ki deri pantolonları gömleklerden tişörtlere, topuklu ayakkabılardan motorcu botlara kadar rahatlıkla kombinlemek mümkün.

2.1. Deri Pantolon & Balıkçı Yaka Kazak Kombini

Deri pantolon ve balıkçı yaka kazak kadın modasının en sevilen ikililerinden! Derinin cesur tarzını konforlu ve şık stiliyle tamamlayan balıkçı yaka kazaklar, neredeyse her tarz deri pantolonla uyum sağlıyor. Dar kesim ya da havuç deri pantolonlar… Tümü, balıkçı yaka kazaklarla kusursuz şekilde eşleştirilebiliyor.

Siyah deri pantolonlar her renkteki balıkçı yaka kazaklarla uyumlanabiliyor. Ancak çoğunlukla beyaz, kırmızı ve mor gibi siyahla cesur bir kontrast oluşturacak renkler tercih edebilirsiniz. Örneğin; Network markasının slim fit siyah deri pantolon modeli ile vizon rengi, bol kesim bir kaşmir kazağı eşleştirebilirsiniz. Kombininizi deri ceket, topuklu bot veya postallar ile tamamlayabilirsiniz.

2.2. Deri Pantolon & Blazer Ceket Kombini

Deri pantolonların en çok yakıştığı stil unsurlarından biri de blazer ceketler! Göz alıcı ve şık bir stilin favori kombinleri arasında yer alan havuç kesim deri pantolon ve blazer ceket ikilisi hem özel günlerde hem de günlük kullanımda kendine yer bulabiliyor. Bu kombinlere ise en iyi, düz renk bluzlar eşlik ediyor.

2.3. Deri Pantolon & Basic Tişört Kombini

Deri pantolonların göz alıcı stilini daha sakin ve desensiz giyim ürünleri ile dengelemenin öneminden bahsetmiştik. Tam da bu sebeple, basic tişörtler deri pantolonların en ideal tamamlayıcılarından biri! Örneğin; Beymen Club’ın Taba Nervürlü Deri Pantolon modelinin üzerine düz beyaz veya logo baskılı bir basic tişört giyerek hem rahat hem de özenli bir stil elde edebilirsiniz.

2.4. Deri Pantolon & Crop Top & Hırka Kombini

Bu kombini okuduğunuzda bile hoşunuza gitmiş olmalı! Özellikle yüksek bel palazzo deri pantolonlar ile crop top giyim ürünleri eşsiz bir uyum yakalıyor. Palazzo pantolonların spor-şık stiline hem kısa gömlekler hem de kısa bluzlar çok yakışıyor. Kısa bluzlarla yapılan kombinlerde kontrast oluşturacak renkte bir hırka seçimi, stili kusursuz şekilde tamamlıyor.

2.5. Deri Pantolon & Deri Ceket Kombini

Kadın deri pantolonların asi havası, onu güçlü kombinlerin vazgeçilmezi yapmaya yetiyor. Günlük hayata uyarlamak adına farklı giyim ürünleri ile daha dengeli bir şekilde kombinlenen deri pantolonlar, deri ceket kombini ile ikonik tasarımını tamamlıyor. Kombine deri botlar da eşlik etti mi tamamdır! Bu kombin için Yves Salomon markasının Siyah Yüksek Bel Deri Pantolon modelini ve farklı renkte trençkot stili uzun kesim bir deri ceketi eşleştirmeyi düşünebilirsiniz. Altına da postal veya çorap bot… Ve işte hazırsınız!

2.6. Deri Pantolon & Kot Ceket Kombini

Deri pantolon ve kot ceket kombinleri özellikle son yıllarda favori sokak stillerinden biri! Kombinde kullanacak deri pantolonların çoğunlukla dar kesimli olması tercih ediliyor. Çünkü kot ceketlerin geniş ve rahat tarzına en çok dar deri pantolonlar kusursuz şekilde eşlik ediyor. Bu kombini siyah ya da beyaz dar bir body ve orta boy zincir askılı deri çantalarla tamamlayabilirsiniz. Altına midi topuklu botları tercih edebileceğiniz gibi sneaker’larınızı, hatta Converse’lerinizi de kullanabilirsiniz.

2.7. Deri Pantolon & Gömlek Kombini

Deri pantolon ve gömlek kombinleri sizce de tüm zamanların en favori kombinleri arasında yer almıyor mu? Bunun sebebi oldukça açık! Gömlekler pek çok deri pantolon tarzına kusursuz şekilde uyum sağlıyor. Öyle ki hem dar hem de bol paça deri pantolonlarla gömlek kombinlerini celebrity’lerde de sıkça görüyoruz. Bu noktada gömlek tercihlerinin de elbette modele göre değişmesi gerekiyor.

Loewe markasının Siyah Yüksek Bel Deri Pantalon’u  ile kısa bir beyaz gömlek tercih edebilirsiniz. Ancak Rotate Birger Christensen markasının tayt formundaki Siyah Yüksek Bel Dar Pantalon’u  ile uzun beyaz gömlekleri kombinlemeniz daha hoş olabilir. Bu kombinlerinize hem topuklu ayakkabılar hem de topuklu botlar başarıyla eşlik edebilir.

2.8. Deri Pantolon & Kaban Kombini

Deri pantolonlar tüm mevsimlerde kullanılabilse de özellikle kış mevsiminin en gözde parçalarından biri oluyor. Kazaklar, gömlekler ya da triko kazaklarla tamamlanan deri pantolon kombinlerini oversize kadın kaban modelleri ile tamamlayarak sofistike bir görünüm oluşturabilirsiniz. Örneğin; kahverengi deri pantolonunuzu siyah ya da bej bir kaban ile tamamlayabilirsiniz. Ayağınıza ise krem rengi çizme veya postal bot giymeyi tercih edebilirsiniz.

2.9. Deri Pantolon & Trençkot Kombini

Derinin maskulen bir stil unsuruyla birleşiminden doğan asalet! Evet, deri pantolon ve trençkot kombinlerinden bahsediyoruz. Stil sahibi bir görünüm sunmanın en zahmetsiz yolunu oluşturan deri pantolon ve trençkot kombinleri, çabasız şekilde elegan bir görünüm ortaya koyuyor. Kombininizi deri botlar ve fötr şapkalar ile tamamlayarak şehrin en gizemli kadını olabilirsiniz!

2.10. Deri Pantolon & Deri Bluz Kombini

Deri pantolon ve deri bluz kombinleri de hem şık hem de güçlü bir stil ortaya koyuyor. Derinin güçlü sesini aynı desibelde tamamlamak, can alıcı kombinlerin başlangıç noktası oluyor. Örneğin; Lol markasının Cersie Mavi Deri Pantolon’u ile aynı ürünün takımı olan mavi crop deri bluzu birlikte kullanabilirsiniz. Böylece takımınızla hem göze çarpabilir hem de iki deri parçanın uyumunu en kusursuz şekilde sergileyebilirsiniz.

 

Nefes kesen tasarımlarıyla birbirinden iddialı kombinler yaratmaya olanak tanıyan deri pantolon modellerinin tümüne göz atmadan geçmeyin! Derinin en kusursuz halini yüksek kaliteli ürünlerle üstünüzde taşıyabileceğiniz pek çok model alternatifi, Beymen’de!

 

Comments are closed.