Yeni Sezonun Skinny’leri

50’lerdeki Beatnik rüzgarıyla karşıt kültürün simgelerinden biri haline gelerek gardıroplara giren skinny jean pantolonlar, farklı dönemlerde farklı stillere hayat vererek moda trendleri arasındaki yerini korumayı başardı. Gerçek yükselişini ise 2000’lerin başından itibaren yaşayan skinny pantolon, 2019 Sonbahar defilelerinde de iddialı görünümlerin vazgeçilmez tamamlayıcılarından biriydi. 

Farklı stillere uyum sağlayan, yer aldığı görünümlere iddia katan skinny jean pantolonları istediğiniz gibi yorumlamakta özgürsünüz. Sokak stilinin baş kahramanlarından olan bu anahtar parçayı, kısa montlar ve deri ceketler, rahat kesim veya oversize sweatshirt’ler, tişörtler ve trikolarla bir arada kullanın, sezonun öne çıkan sneaker’larıyla veya klasik ayakkabılarla son dokunuşları yapın.

DOLCE&GABBANA Skinny Fit Antrasit Normal Bel Jean PantolonNEIL BARRETT Skinny Fit Siyah Dekoratif Dikişli Jean Pantolon

Ciddiyet dozunu artırın ve siyahın kurtarıcı etkisiyle güçlü bir stil yakalayın. Hareket özgürlüğü kadar, bir arada kullanabileceğiniz parçalar konusunda da size özgürlük sağlayan skinny jean pantolonları sportif veya askeri botlarla tamamlayabileceğiniz gibi loafer’larla ve klasik ayakkabılarla buluşturmak da elinizde. Vazgeçilmezleriniz arasında siyah skinny jean ilk sıralardaysa, sezonun en başarılı siyahlarından, All Saints’in skinny fit pantolonuyla tanışın. Neil Barrett’ın dekoratif dikişli skinny jean pantolonu da seçenekleriniz arasında.

J BRAND Mick Skinny Fit Antrasit Normal Bel Jean Pantolon

 

Tercihiniz antrasit tonlardan yanaysa, J Brand, Dolce & Gabbana ve Citizens of Humanity’nin antrasit skinny modellerine göz atın. Brunello Cucinelli’nin logolu mavi skinny pantolonu da yeni sezonun öne çıkanlarından.

BRUNELLO CUCINELLI Skinny Fit Mavi Logolu Jean Pantolon

Skinny jean pantolon, zamandaki yolculuğuna her 10 yılda ayrı bir evrim geçirerek devam ederken, 2019 Sonbahar/Kış sezonundaki modellerle zamanın ruhunu yakalamayı biliyor. Çabasız iyi görünmenin ilk akla gelen formüllerinden biri siyah skinny jean pantolonu basic bir beyaz tişörtle ve siyah botlarla tamamlamak olabilir. Stiletto’ların botlardan rol çalması da mümkün. 

Daha iddialı bir görünüm için beyaz skinny pantolonunuzu siyah deri botlarla birleştirin. Sportif bir görünüm elde etmek isterseniz yüksek tabanlı sportif botlar veya sneaker’lar her zaman elinizin altında.

MSGM Slim Fit Siyah Beli Lastikli Jean Pantolon J BRAND Maria Siyah Yüksek Bel Skinny Jean Pantolon

Topuklu botlar veya stiletto’larla bir arada kullanabileceğiniz kusursuz siyah skinny pantolonunuzu seçerken, sezonun en iyilerinden MSGM ve J Brand’in pantolonlarına göz atın.

7 FOR ALL MANKIND Pyper Bair Düşük Bel Slim Cigarette Jean Pantolon DOLCE&GABBANA Pretty Fit Düşük Bel Skinny Jean Pantolon

Sneaker gününüzdeyseniz, skinny jean ve sneaker birlikteliğiyle konforu yakalayabilirsiniz. 7 For All Man Kind, Dolce & Gabbana, Dsquared2 ve Rag & Bone’un skinny jean pantolonları farklı stillerde yorumlanmaya aday.

DSQUARED2 Cool Girl Beyaz Dar Paça Jean PantolonRAG&BONE Nina Siyah Yüksek Bel Skinny Jean Pantolon

Comments are closed.