Yeni Nesil Sneaker’lar Sokakta

Sneaker’lar, günlük stilin vazgeçilmez parçaları haline gelmiş olmalarını, gündelik hayata kattıkları konfor kadar gardıroplarda yarattıkları çeşitliliğe de borçlular. Yeni formlar, asimetrik çizgiler ve kalın tabanlarıyla, iddialı bir geri dönüş dalgası başlatan 90’ların ‘ugly sneaker’ları ise birkaç sezondur konuya bambaşka bir boyut katmış durumda. 

Yeni Estetik

İlk bakışta alışılmış estetik algısını sarstığı düşünülen çirkin sneaker akımı, kalıpların dışına çıkmanın yarattığı özgürlük duygusuyla sokak stiline yeni bakış açıları kazandırdı. ‘Kaba sneaker’, ‘çirkin sneaker’/’ugly sneakers’, ‘dad sneakers’ veya ‘chunky sneakers’, nasıl anılırsa anılsın sokak stili üzerindeki etkisini bu sezon da sürdüren trendin öne çıkan modelleri Beymen’lerde ve beymen.com’da sizi bekliyor.

sneakerPRADA Cloudbust Pembe Kadın Sneaker

 

Sokağa Davet Eden Renkler

Ugly sneakers akımından sonra nasıl bir sneaker trendinin geleceğini tahmin etmek pek kolay değil ama hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı da aşikar. DSquared2’nun The Giant Colorblocked kadın sneaker’ları bu trendin sezondaki en renkli yorumlarından biri. File dokulu, garni detaylı model, canlı renkleriyle sizi sokağa davet ediyor. Gelecek sezonun favorilerinden olmaya hazırlanan Cloudbust Thunder şimdiden çok konuşulurken, bu sezonun Cloudbust’ı da bir o kadar iddialı. Pembenin bu cesur yorumuyla fark yaratın.

sneakerssneakers

Sezonun en iddialı modellerinden Versace Chain Reaction’ın yılan derisi desenli, neon bağcıklı modeli sokak stilinde başrol için yarışıyor. Isabel Marant’ın Kindsay modeli ise daha sakin renkleri tercih ederken, katmanlı görünümü ve farklı kumaş detaylarıyla sezonun en iyilerinden. 

sneakerssneakers

Zamansız Beyaz

Moncler’in Breisis beyaz sneaker’ı iddiasını parçalı tabanında taşıyor. Çirkin sneaker’lar arasında tercihiniz beyaz veya açık renk tonlardan yanaysa Valentino Garavani’nin yeşil garnili beyaz sneaker’ına göz atın. Chloé’nin Sonnie modeli, sezonun beyaz deri sneaker’ları arasında öne çıkanlardan. Givenchy’nin beyaz-kırmızı, renk detaylı ve file garnili Jaw modeli, ilkbahar günlerinin hafifliğini sıcak yaz günlerine taşıyor. Parçalı tabanıyla adımlarınıza fark katmaya da aday. sneakersneaker

Bu sezon erkek koleksiyonlarında da ağırlığını hissettiren ugly sneakers trendinin en iyi lüks sneaker yorumlarını Beymen’lerde veya beymen.com’da yakalayabilirsiniz. 

90’lar Yine Burada

90’lardan yadigar ‘ugly sneakers’ trendinin fitilini tekrar ateşleyen ilk adımlardan biri Adidas x Raf Simons işbirliğiydi. Bu işbirliğini ürünü olan ve bu özelliğiyle ikon sıfatını hak eden Ozweego’nun bu sezonki yorumu da yine oldukça iddialı. Logolu, silver detaylı Nike x Martine Rose Air Monarch IV beyaz erkek sneaker ise ‘dad sneaker’ yakıştırmasının hakkını veriyor. 

ADIDASXRAF SIMONS Rs Ozweego Lacivert Pembe Erkek Sneakererkek sneaker

 

Asla Çirkin Değil

DSquared2’nun beyaz renk detaylı erkek deri sneaker’ının mesajı açık: Çirkin sneaker’lar çirkin olmak zorunda değil. Valentino Garavani’nin Bounce sneaker’ı, kamuflaj desenli deri dokusuyla hem kamuflaja hem ugly sneaker akımına kendi penceresinden bakıyor. Neonun kamuflajla buluşmasıyla fark yaratan bu modeli yaz stilinize ekleyin. Stella McCartney da çirkin sneaker’ı en iyi yorumlayan markalardan biri kuşkusuz. Eclypse mavi-beyaz sneaker bunun yeni sezondaki ispatı olarak karşınızda. 

erkek sneakerserkek sneaker

İddia Yüksek

Sneaker’da farklı kumaş detaylarından hoşlananlar için, iddianın diğer adı Versace’nin logolu, kadife detaylı bordo sneaker’ı güçlü bir seçenek. 

erkek sneakererkek sneakers

 

Neon Etkisi ve İkonik Logolar

Balmain, bu sezonun iddialı trendlerinden neondan vazgeçemeyenlere, siyah-sarı reflektörlü, file dokulu sneaker’ı ile cevap veriyor. Vetements’ın sözü tamamen logolara bıraktığı modeli ise ikonik bir parça olmaya aday. 

erkek sneakersVETEMENTS Monogram Beyaz Siyah Logo Baskılı Erkek Sneaker

Comments are closed.