Zamansız Trend: Oduncu Gömlekleri

Tartan veya namıdiğer ekose, bugüne kadar pek çok farklı dönemde, farklı trendlerin odak noktası oldu. Bunlardan belki de en ikonik olanının, 90’lardan bu yana etkisinden hiçbir şey kaybetmeyen ekose oduncu gömlekleri olduğu söylenebilir. Neredeyse her sezon gardıroplarda yerini alan oduncu gömleklerini yazın serin günleri için yakınınızda tutun.

erkek oduncu gömlek erkek oduncu gömleği

Cesur Ekose

Oduncu gömleğinin klasik rengi kırmızı-siyah Saint Laurent’ın bu modelinde yeni bir yorum kazanıyor. Fit kesimli bu gömleği skinny jean’lerle bir arada kullanın. Amiri’nin hem mor-siyah rengi hem de sırtındaki Forever sloganıyla dikkat çeken gömleği, sezonun oduncu gömlek modelleri arasından bir çırpıda sıyrılıyor.

ETRO Pembe Ekose Desenli Logo Nakışlı Gömlek erkek kırmızı oduncu gömlek

Kareli gömlek trendini fit kesimlerle yorumlayan Etro, sizi pastel tonlara davet ediyor. PS by Paul Smith ise bir o kadar iddialı tondaki kırmızısıyla yüksek perdeden sesleniyor. 

NEIL BARRETT Siyah Beyaz Polo Yaka Kareli Cepli Gömlek erkek oduncu gömleği

Daha Rahat, Daha Farklı

Gömlekte daha rahat kesimleri ve sıradışı modelleri tercih edenler için, Neil Barrett’ın siyah-beyaz, polo yaka, kareli cepli gömleği ve Off-White’ın zincir püsküllü ekose gömleği ideal.

 

JUUN.J Lacivert Beyaz İngiliz Yaka Ekoseli Gömlek DSQUARED2 Lacivert Haki İngiliz Yaka Ekose Desenli Gömlek

Juun-J neon renk detaylı, yazı jakarlı gömleğiyle markanın yenilikçi bakış açısını ortaya koyuyor. DSquared2’nun ekosede cep vurgusu yaptığı modeli de fark yaratmak isteyenlere göz kırpıyor.

LUCIANO BARBERA Lacivert Düğmeli Yaka Ekose Desenli Keten Gömlek erkek lacivert oduncu gömleği

Yeni Klasikler

Luciano Barbera’nın lacivert oduncu gömleğinin iddiası sakinliğinde saklı. Canali, laciverti modern fit kesimine adapte ederek, her zamanki gibi çabasız iyi görünmeyi garantiliyor.

Comments are closed.