Kış Günlerinde Konfor

Yepyeni denklemlerle stilinizi kışa hazırlamanın ve yeni görünümlerin tadını çıkarmanın tam zamanı. Kış mevsiminin en soğuk günlerinde sıcak ve yumuşak dokuların konforu bu sezon da yanıbaşınızda. Stilinizi güçlendirecek suni kürk dış giyim alternatiflerini keşfetmek üzere Beymen’lere ve beymen.com’a davetlisiniz.

Etkileyici Formüller

Dsquared2’nun ekoseli kol detaylı kruvaze suni kürk montu desenli astarıyla fark yaratırken, çıkarılabilir kol detayıyla fonksiyonelliğe vurgu yapıyor. Farklı görünümlerin kusursuz tamamlayıcısı olmaya aday yapay kürk, bu sezon sokak stiline iddia katmak isteyenlerin tercihi. 

DSQUARED2 Ekoseli Kol Detaylı Kruvaze Suni Kürk MontVINCE Siyah Kelebek Yaka Suni Kürk Ceket

Suni kürkte siyahtan vazgeçemeyenler için, Vince’in kelebek yaka ceketi günlük stilin kurtarıcısı olabilecek nitelikte. Baştan aşağı siyah görünümlerde tercih edebileceğiniz gibi, renkli aksesuarlarla veya botlarla da kullanarak yeni denklemler yaratabilirsiniz.

Sportif Tavır

Grinin farklı tonları bu sezon dış giyim tasarımlarında etkileyici görünümlere imza atıyor. Maje’ın kapüşonlu suni kürk ceketinin yumuşak dokusu grinin sempatisini artırıyor.

MAJE Bayana Gri Kapüşonlu Suni Kürk Ceket HERNO Gri Dik Yaka Kısa Kol Suni Kürk Mont

Herno’nun panço formlu, dik yakalı, kısa kollu suni kürk montu, yan yırtmaçları ve cepleriyle rahatlıktan yana. Stilinizde sportif etkiler yaratmak istediğiniz günlerde tereddüt etmeden başvurabilirsiniz.

Kışın Kurtarıcıları

Suni kürk detaylı aksesuarlar da kış günlerinin vazgeçilmezlerinden. Inverni’nin suni kürk ponponlu yün beresi soğuk havalarda yanınızda olmaya aday. Hava sıcaklıkları sıfıra yaklaştığında ise Starling’in yapay kürk detaylı beresi seçenekleriniz arasında. 

STARLING Irokez Siyah Suni Kürk Ponponlu Kadın Yün Bere INVERNI Siyah Suni Kürk Ponponlu Kadın Yün Bere

Kış gardırobunuza yeni parçalar eklerken, yapay kürk modelleriyle cesur görünümler elde etmek elinizde. Bu sezon, ilham panonuzda, zamansızlığı vurgulayan suni kürk ceketler veya montlar için yer açmayı ihmal etmeyin.

Comments are closed.