Zamanı Yakalayan Stil Kodları

Bu sezon erkek giyiminde, sürpriz etkisini ön plana çıkaran gömlekler ve tişörtler, rahatlıktan asla ödün vermeyen pantolonlarla birleşiyor. Şehirli erkek, stil rehberini hem sokak hem de ofisteki seçimlerini gözden geçirerek, sezonun trendlerine göre yeniden güncelliyor. Siz de stil önerilerimize göz attıktan sonra, erkek gardıroplarının bu sezonki yıldız ürünleri arasından seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Şehirli Silüetler

Şehir hayatının ivmesi hiç düşmeyen ritmine ayak uyduran kıyafetlerin anahtar kelimeleri, “konfor” ve “karakter” oluyor. Rahat olduğu kadar özgün olan sokak stili seçimleri yapmak için Beymen’deki koleksiyonlara başvurun.

erkek gömlek erkek tişörterkek gömlekerkek tişört

Balmain, Amiri ve Alexander McQueen gibi markaların cesur tişörtlerini veya Givenchy, Jacquemus ve Etro’nun karakteristik gömleklerini tercih edin.

NEIL BARRETT Haki Normal Bel Dar Paça Kargo Pantolon erkek pantolon MONCLER Haki Normal Bel Pileli Dar Paça Pantolon erkek pantolon

Gömlek veya tişört seçimlerinizi DSquared2, Moncler, Juun J ve Neil Barrett gibi markaların sokak stiline ses getiren kargo ve jean pantolonlarıyla bir arada kullanabilirsiniz. Sneaker’larınızı da tabii ki unutmayın.

Ofis Stiline Yeni Bakış Açıları

Çalışma biçimlerinin ve alanlarının esaslı bir dönüşümden geçmeye başladığı son yıllarda, ofis hayatında tercih edilen kıyafet stillerinde de kaçınılmaz bir değişim söz konusu. Ofis stilinin yeniden yazılan kodlarına ayak uydurmak isteyen yenilikçi Beymen erkeği için seçenekler sınırsız. 

erkek polo yaka tişört erkek polo yaka tişört

BRUNELLO CUCINELLI Bordo Polo Yaka Pike Dokulu T-shirtZ ZEGNA Siyah Yeşil Logolu Polo Yaka T-shirt

Polo yaka tişörtleri keten pantolonlarla bir arada kullanın, ayakkabı seçimlerinizi ise sneaker’lardan veya yaza eşlik edebilecek loafer’lardan yana yapabilirsiniz. Polo tişörtler için, Beymen’lerde bulabileceğiniz Z ZEGNA, Emporio Armani, Lanvin ve Brunello Cuccinelli gibi pek çok markanın karakteristik seçeneklerine göz atın. 

CANALI Kei Drop 7 Gri Mikro Desenli Yün Ceket erkek ceket

ELEVENTY Kahverengi Dokulu Kelebek Yaka Ceketerkek ceket

İyi bir ceket her şeyi değiştirebilir. Yaz stilinize konfor katarken iyi görünmenizi de garantileyecek spor ceket, blazer veya klasik ceket seçeneklerinden stilinize en uygun olanı seçin, ceketinizi bisiklet yaka veya polo tişörtlerle bir arada kullanın. Sneaker’lar, loafer’lar veya daha klasik seçimlerle tamammak size kalmış. Canali, Missoni, Boss, Eleventy gibi pek çok markanın koleksiyonlarına Beymen’lerde veya beymen.com’da göz atma şansına sahipsiniz. 

Comments are closed.