Vazgeçilmez Ceketler

Sonbaharın atmosferine uyum sağlayan ceketler bu sezonun da vazgeçilmezleri arasında. Farklı dokular ve kesimlerle yepyeni yorumlar kazanan mevsimlik ceket modellerini keşfetmek için Beymen’lere ve beymen.com’a davetlisiniz.

Yaratıcılık Detaylarda

BALMAIN Siyah Beyaz Kareli Gold Düğmeli Püsküllü Ceket ALEXANDER MCQUEEN Lacivert Siyah Bloklu Tek Düğmeli Yün Ceket

İkonik ceketler arasına giren Balmain’in siyah-beyaz kare desenli vatkalı ceketi sözü başka kimseye bırakmayacak kadar iddialı. Alexander McQueen’in lacivert-siyah bloklu tek düğmeli yün ceketi klasik görünümünü bloklu renk etkisiyle ve kesimiyle yumuşatıyor. Mevsimlik kadın ceket modellerini keşfederken yeniliklere açık bir tavır takının. 

Modern Klasikler

SAINT LAURENT Oversize Siyah Simli Kazayağı Desenli Ceket GIVENCHY Slim Fit Siyah Kırlangıç Yaka Yün Ceket

Oversize’ı yüksek stille buluşturan Saint Laurent ceket, deseniyle sezon trendini yakalıyor. Givenchy’nin kırlangıç yaka siyah yün ceketi ise fit kesimiyle daha ciddi bir görünüme bürünüyor. Zamansızlığıyla dikkat çeken ceketler mevsim sınırı tanımamak konusunda da kararlı.

Sportif ve Cesur

LUCIANO BARBERA Lacivert Kahverengi Ekose Desenli Yün Spor Ceket erkek mevsimlik ceket

Ekose trendini şehirli erkeğin güne uyum sağlayan stil kodlarıyla yorumlayan Luciano Barbera lacivert-kahverengi ekose desenli yün ceket, sportif stillere öncülük ediyor. Mevsimlik spor ceketlerle stilini tamamlamak isteyenler için etkileyici görünümler yaratmaya aday bu modeli keşfedin. Sezonun kiremit tonlarını takip eden trendini yakalayan Dries Van Noten ceket ise kadifeyi mevsime uyarlarken özgün tavrıyla ön planda. 

Kusursuz Siyahlar

VALENTINO Siyah Kırlangıç Yaka Çift Sıra Düğmeli Yün CeketPRADA Siyah Kelebek Yaka Yün Ceket

Siyahın vazgeçilmez ciddiyeti ve gizemi Prada’nın kelebek yaka yün ceketini etkisi altına alıyor. Tişörtler, trikolar veya klasik gömleklerle bir arada kullanarak ciddiyet tonunu stilinize göre belirlemeniz her zaman mümkün. Valentino’nun siyah yün ceketi de mevsimin favorilerinden. 

Comments are closed.