Stil Rehberi: Erkek Sonbahar Kombin Önerileri

Sonbahar sezonu, moda tutkunları için yılın tüm zamanlarından daha çok sevilen altın zamandır. Bu sezonda yazın üniforma haline gelen şort ve t-shirt kombinlerini geride bırakarak ceketler, yelekler, kazaklar ve paltolar gibi çok katmanlı görünümlerle moda vizyonunuzu yansıtmanın tam zamanı! Doğru ilhamı nereden alacağınız konusunda tereddütleriniz varsa sonbahar erkek giyim trendlerini ve sezonun favori parçalarını bizlerle buluşturan 2022 Sonbahar/Kış erkek giyim defileleri kesinlikle doğru adres.

1. 2022 Sonbahar/Kış Sezonu Erkek Giyim Trendleri

Her yıl büyük bir heyecanla gerçekleşen moda haftası maratonu, finalinde tüm meraklı gözleri yeni sezonun öne çıkan trendleriyle baş başa bırakıyor. Tom Ford’dan Alexander McQueen’e ikonik modaevleri sonbahar erkek giyim kreasyonlarıyla unutulmaz görünümler yaratıyor. Podyumda yer alan dikkat çekici görünümler erkek sonbahar giyim önerilerini baştan aşağıya yeniden şekillendiriyor. 2022 Sonbahar/Kış sezonunun öne çıkan 10 trendi sizlerle.

Güçlü Omuzlar: Özellikle ceketlerde karşımıza çıkan bu trend Rick Owens, Jil Sander ve Prada’nın yeni sezon görümümlerinde siluetlere güç katıyor. Yüksek doz maskülen dokunuş katan vatka detayları ve geniş omuz tasarımları, çarpıcı görünümler yaratmayı vadediyor.

Kruvaze Tutkusu: Sonbahar erkek giyimi söz konusu olunca sezonun başrollerinden biri de ceketler oluyor. Yüksek terzilik örneği tasarımlar 19. yüzyıldan bugüne varlığını sürdüren kruvazenin zamansızlığıyla buluşuyor. İham almak için sonbahar erkek ceket modelleri arasında Versace, Louis Vuitton ve Dolce & Gabbana imzalı görünümlere göz gezdirin.

Tepeden Tırnağa Deri: Güçlü ve maskülen kelimeleri, moda dünyasında deri materyalinin kullanıldığı görünümlerle tanımlanıyor. Matrix filminden alışkın olduğumuz tepeden tırnağa deri bir tarz, kendini siyahın kollarına bırakarak yeni sezona damga vurmaya geliyor. Favorilerimiz arasına giren deri parçalar ise Fendi ve Tom Ford imzası taşıyor.

Oversize Safari Ceketler: Sonbaharla birlikte şehre dönmüş olabiliriz ama trendlerle birlikte safari ruhu devam ediyor. Çok cepli ve kimilerinin belinde kemer detayı bulunan safari ceketler, kişiselleştirilmiş bir görünüm sunuyor. Beymen Collection, tasarımlarıyla sonbahar erkek ceketlerinin çarpıcı örneklerine sahip.

Dökümlü Pantolonlar: Geçen sezonlarda geride bıraktığımız dar kesim pantolonlar, uzun bir süre daha podyumda yer almayacağının garantisini dökümlü pantolonlarla veriyor. Takım elbiselerden kazak-pantolon görünümlerine kadar sıkça karşılaştığımız bol kesim pantolonlar, yüksek doz konfor vadediyor.

Hayvan Desenleri: Şehrin içinde ruhunuzun tutkulu ve vahşi yanını yansıtacak hayvan desenleri, başta leopar olmak üzere doğadaki güçlü hayvanların özel dokularını görünümlere entegre ediyor. Ayakkabı ve çantalarda yer alan timsah desenleri ise favorilerimiz arasında ilk sıralarda.

Maksi Boy Paltolar: Özenli ve stil dozu yüksek sonbahar erkek giyim görünümlerinin başrol oyuncusu olan maksi boy paltolar tüm güçlü duruşuyla günü kurtarmaya geliyor. Paul Smith, Valentino ve 44 Label Group kusursuz palto tasarımlarıyla gözden kaçırılmaması gereken markalar arasında. Sizde tercihinizi maksi boy paltolardan yana kullanarak güçlü sonbahar erkek kombinleri yaratabilirsiniz.

Pembe Rüyalar: İşte karşınızda sezonun en iddialı trendi! Valentino ile başlayan pembe furyası modadan dekorasyona hayatımızın her köşesini tam anlamıyla ele geçiriyor. Neşeyi ve eğlenceyi tanımlayan tepeden tırnağa pembe görünümlerin oldukça marjinal bir seçim olduğunun altını çizerek sizleri Balmain, Etro ve Paul Smith’in tasarımlarıyla baş başa bırakıyoruz.

Denim Tutkusu: Amerikan ruhunu yansıtan denim modern erkeğin gardırobunda mutlaka olması gereken dokular arasında yer alıyor. Özellikle yeni sezonda sıkça karşımıza çıkan denim ceket ve pantolon ikilisi oldukça genç görünümler yaratmak konusunda her zaman başarılı.

Örgü ile Doku Oyunu: Kumaş pantolonlar ve kaşe paltoların mükemmel tamamlayıcısı kazaklar, yer aldığı her görünümde doku çeşitliliğini artırarak kaliteyi ikiye katlıyor. Yeni sezonda daha sert hatlarla karşımıza çıkan tasarımlar arasında Kenzo, Allsaints, JW Anderson ve Prada bu tasarımın altını çiziyor. Kazaklar favori sonbahar erkek üst giyim ürünleri arasında üst sıralarda karşımıza çıkıyor.

2. Sonbahara En Uygun Erkek Giyim Kombinleri

Kışın soğuktan dolayı konforu ve sıcaklığı merkeze alarak yarattığımız görünümler kimi zaman stil noktasında bazı tavizler vermemize sebep olabiliyor. Sonbahar ise bu noktada tamamen özgür olduğumuz bir sezon. Kimi zaman t-shirtler kimi zamansa ince gömlekler bu sezonda oyun kurucu görevi görebiliyor. Görünümlere son ve güçlü dokunuşu yapan imza parçalar ise genellikle dış giyim ürünleri… Erkek sonbahar-kış modası tam anlamıyla ceketler ve montların liderliğinde şekilleniyor.

2.1. Sonbahar Erkek Mont Kombin Önerileri

Esintili sonbahar günlerinde kurtarıcı görevi gören mevsimlik montlar bizlere havaların soğuduğunu tatlı tatlı hatırlatıyor. Özellikle sonbahar mont modelleri erkekler için bu sezon çarpıcı seçenekler sunuyor.

Son yıllarda yükselişe geçen şişme montlar zirvede yer almayı başarıyor. Siyahtan canlı renklere geniş bir renk paletiyle karşımıza çıkan tasarımlar, özellikle hafta sonu konfora en çok ihtiyacımız olan zamanlarda olmazsa olmaz parçalardan biri. Favori erkek sonbahar mont tasarımları arasında yer alan şişme montlarınızı hacimli sneakerlarla bir araya getirerek sportif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sezonun bir diğer önemli tasarımı ise bomber ceketler. Pilot ceketi olarak da bilinen bu tasarım daha çok genç ve dinamik görünümlerde karşımıza çıkıyor. Bomber ceketler, paraşüt ve naylon kumaş türlerinin yanı sıra saten, deri ve kaşe gibi materyallerle de hayat buluyor. Bu tasarımın başrolde olduğu favori kombin önerimiz ise desenli bir sweatshirt, siyah pantolon ve kalın tabanlı deri ayakkabılardan oluşuyor.

2.2. Sonbahar Ruhunu Yansıtan Ceket Önerileri

Favorilerimizin başında gelen ikili t-shirt ve oversize blazerlar. Oldukça modern bir görünüm yaratan bu ikiliyi ister bir takım elbise görünümüne uyarlayarak yoğun bir iş gününü konforlu geçirin ister ikonik bir jean, blazer, t-shirt görünümü yaratın.

Fermuarlı gömlek ceketler de sonbahar görünümlerinizde yer vermeniz gereken parçaların başında geliyor. Klasik bir görünüm elde etmek isterseniz bu tasarımları deri ayakkabılar ve kumaş pantolonlarla bir araya getirebilirsiniz. Tercihiniz daha sportif ve günlük görünümlerden yanaysa oversize pantolonlar, sweatshirtler ve sneakerlar bir araya getirmeniz gereken parçalar arasında. Yeni sezonda yer alan erkek sonbahar ceket tasarımları güncellenen stil kodlarıyla her görünümde farklı bir etki yaratıyor.

2.3. En İyi Sonbahar Ayakkabı Kombinleri

2022 Sonbahar/Kış sezonunda favorilerimiz arasına giren sonbahar erkek ayakkabı tasarımlarına yakından bakalım.

Chelsea Botlar: Sonbahar erkek ayakkabıları söz konusu olunca akıllara gelen ilk model, ikonik tasarımı ve her görünüme dahil olabilen uyumlu tarzıyla chelsea botlar oluyor. Sezon trendleri arasında yer alan maksi boy paltolarla birlikte kusursuz ikiliyi oluşturan bu tasarım güçlü adımlar sunuyor. Özellikle deri chelsea botlarınızı deri çantalarla eşleştirerek etkiyi ikiye katlayabilirsiniz. Her gardıropta bir çift olması gereken Chelsea botlar, stil sahibi erkekler için olmazsa olmaz parçalardan biri.

Sneakerlar: Kış ile postallara geçiş yapmadan önce sneakerların tadını doyasıya çıkarın. Oversize kumaş pantolonlar ve sezonun öne çıkan tasarımlarından olan deri blazer ceketlerle ters köşe bir hamle yaparak sneakerlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Beyazın ağırlıklı olduğu sneaker tasarımlarının daha modern bir görünüm yaratacağından emin olabilirsiniz.

Makosen ve Loafer: Derinin tüm maskülenliğiyle yer aldığı bu tasarımlar siyah, kahverengi ve bordodan oluşan güçlü bir renk paletiyle karşımıza çıkıyor. Kimi zaman rugan dokunuşlarla hayat bulan tasarımlar poplin gömlekler ve özellikle kruvaze ceketlerle birlikte dikkat çekici bir etki yaratıyor.

Sonbahar gardırobunuz için stilinizi yansıtacak özel parçaları şimdi Beymen.com’un seçkin markalardan oluşan geniş ve özel koleksiyonu sayesinde kolayca seçebilirsiniz!

Comments are closed.