Welcome to the Jungle: Animalik Desenler

2019 yaz aylarına damga vuracak moda trendleri gardıroplardaki eğlence katsayısını artırırken, animalik desenler birkaç adım öne çıkıyor. Hayvan desenlerinin stil anahtarı haline geldiği parçalar arasında en iddialı olanlar ise elbiseler. Gündüz veya gece stilinize dahil edebileceğiniz alternatifleri bu sezon yine Beymen’lerde ve beymen.com’da bulmanız mümkün. Leopar ve yılan desenlerinin arayı açtığı desen yarışında, sezonun baş kahramanlarını seçmek size düşüyor.

Leopar desenli elbise

Başrolde Leopar

2019 renk trendlerindeki canlılığı hayvan deseni trendiyle buluşturan Dolce&Gabbana askılı midi krep elbise cesur bir tavır takınıyor. Markanın Beymen’de bu sezon bulabileceğiniz bir diğer midi elbisesi ise sözü tamamen leopar renklerine bırakıyor.

yılan desenli midi elbise

Zarafete Davet

Iro’nun leopar desenli mini şifon elbisesi konforu zarafete uyarlarken, Zimmermann yılan desenli midi elbisesiyle romantik göndermeler yapıyor. En zarif stil tercihinde dahi konfordan bir an olsun ödün vermek istemeyenler parmak kaldırsın.

Leopar desenli mini elbise Siyah mini elbise

Işıltılı Seçimler

Leopar desenlerinin cesaretini doku tercihiyle de artırmak isteyenler için Sara Battaglia’nın jakarlı drapeli mini anvelop elbisesi yaz gecelerine stil katıyor. İşin içine siyahın cazibesini de dahil eden MSGM ise mini elbisesiyle gecenizin ışıltısı oluyor.

Hayvan desenleri moda trendlerinin belirleyicisi olmaya devam ederken, siz de gardırobunuza bu yaz animalik desenleri davet edin. Vahşi ormanların enerjisini ve cesaretini stilinizin kodlarıyla harmanlayın. 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda Beymen’deki koleksiyonlar arasında animalik desenleri keşfe çıkın.

 

Comments are closed.