Yaz Makyajı

Baharın gelişiyle birlikte yazı da hayal etmeye başladıysanız, sezonun en çarpıcı kozmetik ürünleriyle yaz mevsiminin güzellik kodlarını keşfetmeye de şimdiden başlayabilirsiniz. Yaz mevsiminin mutluluğunu rahatça yaşayabilmek için cildinizin de gün boyu nefes aldığını hissettirecek hafif makyaj ürünlerini tercih edin. Kusursuz yaz makyajı için aradığınız her şey, Beymen’lerde ve beymen.com’da sizi bekliyor.

Hafif Dokular

Hafif dokusu ile pürüzsüz, parlak bir yüzey oluşturan Sisley Phyto Teint Eclat Perfect fondöten, cildinize ipeksi bir yumuşaklık vadediyor. Sıcakta makyaj yapmaktan kaçınanları dahi ikna edebilecek hafif dokusu, sıcak ve nemli iklimlerde gün boyu temiz bir his sağlamak üzere tasarlanmış. Sıcakta akmayan fondöten arayışına harika bir çözüm.

 

Yüksek kapatıcılığına rağmen cilt üzerinde ağırlık yapmayan Nars All Day Luminous Powder fondöten, özellikle normal/karma/yağlı veya yağlıya dönük ciltler için ideal bir ürün. Mat ama aydınlık bir görünümle ciltteki tüm pürüzleri kapatırken, ten rengini eşitleyerek cilde çok doğal bir görünüm veriyor.

 

Yazın kullanılacak pudra fondötenleri seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli noktaların başında hafif dokular yaratma özelliği geliyor. Burberry Fresh Glow Luminous Ochre Nude’un hafif, ipeksi ve yumuşak dokusu ciltte zahmetsiz bir ışıltı yaratıyor. Cildin pürüzsüzleşmesine ve kusurların kapatılmasına olan dokusuyla yazın vazgeçilmezi.

Fresh Glow Compact özelliği sayesinde istediğiniz kapatıcılık düzeyinin yakalamanız mümkün. Orta kapatıcılık için kuru, yüksek kapatıcılık için ıslak olarak kullanılabilen sünger aplikatör içeren ürünü yaz makyajınıza rahatlıkla dahil edebilirsiniz. 

Guerlain Lingerie de Peau, taze ve hafif yapısıyla cildinize nüfuz ederek mükemmel fondöten rüyasını gerçeğe çeviriyor. Doğal güzelliğinizi zenginleştirerek teninizde gün boyu kalıcılık vadediyor. 

Doğal Dokunuş

Yaz makyajınızda orta kapatıcılıktaki fondötenleri tercih ediyorsanız Estée Lauder Double Wear Shell Beige fondöten ile doğal, sağlıklı ve eşit tonlu bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kavun, liçi çekirdeği ve elma da dahil olmak üzere kırmızı meyve ekstraktlarından oluşan nemlendirci yapısı ile cildinizi besleyin. 

Aynı zamanda formülündeki SPF 30 ve antioksidanlar sayesinde UV ışınları ve çevre kirliliğinden kaynaklı zararlı etkilere karşı cildi korumaya da yardım eden ürün yaz arkadaşınız olmaya aday. 

Bobbi Brown Skin Weightless Powder Warm Sand pudra fondöten, kaşmir etkisi yaratan yapısıyla uzun süre kalıcı bir görünüm sağlıyor. 20 farklı tondan cildinize uygun olanı seçme sırası sizde. 

Küçük Rötuşlar

Yazın fondöten sürmek sizin için seçenekler arasında değilse ve sadece ufak tefek rötuşlar yapmak istiyorsanız, cildinize doğal görünüm veren kapatıcılara başvurabilirsiniz.

Yine de makyaj bazınızı ihmal etmeyin ve Tom Ford Face Protect SPF 50 makyaj bazı gibi cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korurken aynı zamanda pürüzsüz bir görünüm sağlayan ürünleri tercih edin.

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Deep Bisque kapatıcı, cildi destekleyici formülüyle fark yaratıyor. Yaşlanma ve pigmentasyon sorununlarının sebep olduğu koyu halkaların ve ciltteki yorgun görüntünün giderilmesine gözle görülür şekilde etkili. Aynı zamanda cildinizin nem dengesini koruyarak doğal onarım sürecini de destekliyor.

 

Kulis makyaj uzmanlarının aydınlatma tekniklerinden ilham alınarak tasarlanan ve profesyonel parlaklık için tek hareketle cilt tonunu aydınlatan Dior Flash Luminizer yaz makyajınıza aydınlık katıyor.

İskoç kaşmirinden esinlenerek yaratılan Burberry Cashmere Concealer, yumuşak kaşmir dokusu ve kalıcı yapısı ile mat ve kusursuz bir sonuç elde etmek için ideal. 

Comments are closed.