Bisiklet Mevsimi

Baharı karşılarken günlük hayatınızın bir parçası haline getirmekten keyif alacağınız cycling alışkanlığı ile kendinizi her zamankinden daha zinde hissedebilirsiniz. İster dışarıda, ister spor salonunda, cycling’in hayatınıza katacağı yeni ritme merhaba demeden önce motivasyonunuzu yükseltmek için konfor ve stili kusursuzca buluşturan görünümleri antrenman gardırobunuza dahil etmeyi ihmal etmeyin.

Yüksek Konfor

Antrenman sırasında hareket rahatlığı sağlayan spor giyim seçenekleriyle konforunuzu garanti altına alabilirsiniz. Bisiklet üzerinde dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacağınız ve her pedalda günün yorgunluğunu atacağınız spor ritüelinizin vazgeçilmezi olacak tasarımlar Beymen’lerde ve beymen.com’da sizi bekliyor.

Puma 4Keeps siyah U yaka spor sütyeni siyah-beyaz birlikteliğinin güçlü etkisini logoyla pekiştiriyor. 2020 İlkbahar/Yaz sezonunun en çarpıcı işbirliklerinden olan Adidas x Ivy Park koleksiyonundan strappy cutout bordo spor sütyeni sezonun yıldızı.

Kusursuz İkili

Kısa veya uzun taytlarla kusursuz stil ikilileri yaratabilirsiniz. Siyahı neon renklerle bir arada kullanarak fark yaratmak da elinizde. T by Alexander Wang’in logolu spor sütyeninde siyah ve neon sarının kontrastı enerjisinizi yükseltmeye aday.

Kenzo siyah-beyaz logo baskılı şort ve spor sütyeni antrenman stilinizi güçlendirecek bir ikili.

Kiremit tonlarındaki Nike Yoga Luxe tayt ve sütyen, yoga için tasarlanan esnek yapısıyla cycling antrenmanlarınızın da favorisi olmaya hazır. Minimal tasarım çizgileri ve yüksek bel bandı ile doğal vücut hatlarına uyum sağlayan tayt vazgeçilmezleriniz arasına girmeye aday.

Daha canlı renkleri tercih edenler, kırmızı gibi iddialı renkleri beyazlarla dengeleyecekleri ikilililer yaratabilirler. CK Jeans beyaz kırmızı logo bantlı spor sütyeni, stil denkleminizde mutlaka yer almalı.

Cycling stilinizi tamamlayacak sezonun en etkileyici sneaker’larıyla antrenman motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Nike React Sertu sarı-siyah kadın sneaker, el yapımı özellikleri modern teknik unsurlarla harmanlıyor. Geleneksel mokasenlerden ve askeri detaylardan ilham alan ayrıntılara dokunuş katarak, kullanışlılığı giyilebilirlikle bütünleştirerek cesur görünümler yaratıyor.

Adidas Falcon sneaker, 2020 İlkbahar/Yaz sezonunda da gardıropların yıldızı olmaya devam ediyor. Hafif EVA orta tabanlı, daha fazla denge sağlayan Torsion System orta tabanı gün boyu konfor sunmaya hazır.

Givenchy’nin tayt detaylı eşofman altı cycling antrenmanlarınıza stil katıyor. Oversize sweatshirt’lerle bir arada tercih ederek yeni perspektifler yakalayabilirsiniz. Off-White’ın reflektif şeritli tayt modeli fermuar detaylarıyla fark yaratıyor. Cool görünümler yakalamak için ideal.

Logolarla ve retro yansımalarla öne çıkan rahat kalıplı tişörtler cycling ritüelinizi stille buluşturuyor. Nike’ın kontrast logo baskılı tişörtü cool bir tavır takınırken, Reebok’ın logo baskılı kırmızı tişörtü dinamik görünümler yaratmak için birebir.

2020 İlkbahar/Yaz sezonunda spor gardıroplarının favori sneaker’larından Nike Zoom Vomero 5 SP yumuşak köpük ve Zoom Air yastıklama özelliğiyle, hafif, rahat ve kusursuz bir deneyim sağlıyor. Nefes alabilen ve destek sunan yapısıyla ayağı kavrayarak özgür adımlar yaratıyor.

Devrim yaratan tasarımı ile koşu dünyasına 80’lerde katılan Nite Jogger’dan ilham alan adidas x Ivy Park, ikonik ayakkabıyı canlı renklerle yeniden tasarladı. Gardırobunuza baharın enerjisini erkenden getirecek tasarımla spor stilinizi kusursuz bir tavırla güncelleyin.

Comments are closed.