Black Friday Geliyor

Alışveriş severlerin ilgi ve heyecanla beklediği Black Friday’e doğru hızla yaklaşırken, o gün alışveriş sepetinizde mutlaka olmasını istediğiniz tasarımlar için şimdiden listenizi hazırlayabilirsiniz. Her yılın yaklaşık bu zamanlarında akıllarda belirmeye başlayan “Black Friday ne zaman?” sorusunun cevabı ise bu yıl 29 Kasım.

Geri Sayım Başladı

Mağazalarda olduğu kadar online satışlarda da oldukça çarpıcı bir etki yaratan Black Friday çılgınlığı yine hız kesmiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da alışveriş tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Black Friday fiyatları için geri sayım çoktan başladı. 

Yılın belki de en önemli fırsatlarını sunan Black Friday indirimleri ABD’nin sınırlarını aşalı çok oldu. Giderek artan ilgiyle doğru orantılı olarak, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de heyecanla beklenen Black Friday fiyatlarda yarattığı sürprizlerle hedef kitlesini giderek artırıyor.

Black Friday Heyecanı

Yılın en keyifli alışveriş dönemlerinden biri daha yaklaşıyor. Artık çoğu marka Black Friday indirimlerini tek günle sınırlamak yerine hafta sonunu da dahil ederek alışveriş severlere uzun bir hafta sonu mutluluğu yaşatıyor. Görünen o ki, “Black Friday hangi gün?” sorusu artık yerini “Black Friday hangi hafta sonu?” sorusuna bırakmaya neredeyse hazır gibi.

Global ölçekte geri sayım devam ederken, Beymen’lerdeki ve beymen.com’daki seçkin koleksiyonları keşfederek Black Friday indirimlerinin tadını keyfinize göre çıkarmak sizin de elinizde. Beymen’in Kadın ve Erkek giyim, Kozmetik, Kids ve Home & Gift kategorilerindeki Black Friday indirimlerine özel fiyatları ve kampanyaları şimdiden inceleyin. 

Comments are closed.