Sonbaharın Yıldızları

Çabasızlığı vurgularken konfordan da ödün vermeyen tulumlar, 2019-20 Sonbahar/Kış sezonunun anahtar parçalarından. Gündüz ve geceye eşlik edebilecek farklı stillerde ve dokulardaki tulum modelleri arasında keşfe çıkmak için Beymen’lere ve Beymen.com’a davetlisiniz.

Mevsime Adaptasyon

Gardıroplar sonbahara hazırlanırken, yazın esintisini taşımaya devam edem tulumlar mevsime adapte olmanıza yardımcı oluyor. Alexander Wang’in ceket formlu mini ipek tulumu, şal yaka detayıyla dikkat çekici. Thurley’nin nakış detaylı keten tulumu yazdan kalma günlerin aranılan görünümünü yaratmaya aday.

ALEXANDER WANG Siyah Şal Yaka Ceket Formlu Mini İpek TulumTHURLEY Paradiso Beyaz Delikli Nakışlı Keten Tulum

 

Kusursuz Siyah

Birkaç sezondur trendler arasındaki yerini koruyan, ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi tulumlar, sonbaharda yepyeni anlamlar kazanıyor. Veronica Beard’ın beli kemerli straplez tulumu ofis stiline kolaylıkla uyum sağlıyor. Zimmermann’ın bol paçalı siyah tulumu hem gündüz hem gece başvurulabilecek modeller arasında.

VERONICA BEARD Siyah Beli Kemerli Straplez TulumZIMMERMANN Siyah V Yaka Omzu Fiyonklu Maksi Krep Tulum

 

Zarif ve Sofistike

Gecenin ritmi zarafetle buluşuyor. Işıltılı ve sofistike tasarımlar, konforu yeniden yorumluyor. Maison Kairos’un payet işlemeli gümüş rengi tulumu sonbahar gecelerine karakter katarken, Jonathan Simkhai’nin transparan detaylı modeli sadelikten yana.

MAISON KAIROS Silver V Yaka İşlemeli Beli Kuşaklı Abiye TulumJONATHAN SIMKHAI Siyah V Yaka Transparan Detaylı Maksi Abiye Tulum

Özgür Formlar

Formlar ve dokular mevsimin karakterini yansıtmak için bir arada. Bottega Veneta’nın nude-siyah topuklu ayakkabısı sezonun başrollerinden. Jimmy Choo, file dokulu siyah deri ayakkabısıyla fark yaratırken, leopar desenine Prada yorumu tüy dokulu stiletto ile çarpıcı bir etki yaratıyor.

BOTTEGA VENETA Nude Siyah Deri Topuklu Ayakkab JIMMY CHOO Fetto Siyah File Dokulu Deri Topuklu Sandalet PRADA Leopar Desenli Tüy Dokulu Deri Stiletto

Etkileyici Adımlar

Gecenin iddiasına stiletto’lar da uyum sağlıyor. Abiye tulum modellerine eşlik eden özgüvenli adımlar ön planda. Leopar desenleri, transparan ve trok detaylar, rugan dokular görünümünüze güç katmaya hazır.

GIUSEPPE ZANOTTI Leopar Desenli Bloklu Deri StilettoGIANVITO ROSSI Deela Siyah Transparan Detaylı Rugan StilettoVALENTINO GARAVANI Rockstud Siyah Bej Rugan Stiletto

Comments are closed.