Üniversitenin İlk Günü için 7 Kombin Önerisi

Güzel başlangıçlar özel bir stili hak eder. Siz de böyle düşünerek üniversitenin ilk günü için şık kombin alternatiflerini araştırmaya başladıysanız, ilham alabileceğiniz en trend kombin seçeneklerini bu sayfada bulabilirsiniz. Hadi, üniversite hayatına havalı bir giriş yapmak için adımlarımızı takip edin!

Stres ve heyecanla dolu sınav yılını geride bıraktınız ve uzun süredir hayallerinizde canlandırdığınız o büyük gün geldi çattı. Belli ki üniversitenin ilk gününde tarzınızı yansıtan ve kendinizi iyi hissedeceğiniz bir kombin için kafa yormaya çoktan başladınız. Bize sorarsanız doğru yoldasınız. Nitekim üniversite, yalnızca eğitim değil; kendinizi tanımak ve hatta yeniden yaratmak için de eşsiz bir ortam sunuyor.

Üniversitenin ilk gün kombini için stilinizi yansıtacak güçlü parçalar bulmak ya da kendinize yeni bir giyim tarzı yaratmak istiyorsanız hazırlanın! Okulun ilk günü için kombin önerilerimizi ilerleyen satırlarda baştan ayağa sıralamaya başlayacağız. Fakat üniversitenin ilk günü ne giyilir konusuna değinmeden önce ilk olarak sizi bu özel günde neler beklediğine bir bakış atmak istiyoruz. Sonra da eksiksiz okul kombinleri yaratmak için kadın giyim koleksiyonunda detaylı bir keşfe çıkacağız!

1. Yeni Bir Başlangıç: Üniversitenin İlk Günü!

Üniversitenin ilk gününde nelerle karşılaşacağınıza dair pek çok hayal kurmuş olabilirsiniz. İlk gün sizi nelerin beklediğini en yalın haliyle özetlemek gerekirse bolca heyecan, bir miktar karmaşa ve bolca şaşkınlık diyebiliriz. Fakat sakın endişelenmeyin, çünkü tüm dönem arkadaşlarınız da sizinle aynı duyguları paylaşıyor olacak. Her gün aynı sınıfta ve hatta aynı sıralarda ders dinleme günleri geride kaldı. Programınızda yer alan sınıfı ararken biraz zaman kaybetmeniz ve okulun koridorlarında uzun turlar atmanız muhtemel. Bakınız ufak bir stil tüyosu; en rahat ayakkabılar seçilecek!

İlk derste yanında oturacağınız ya da uzaktan kaçamak bakışlar atarak izleyeceğiniz bazı simalar uzun yıllar sonra en sevdikleriniz arasında yer alabilir. Çünkü herkesin kendini bulduğu üniversite çağında kurulan dostluklar epey sağlam temellere dayanır. Neyse, nerede kalmıştık? İlk günler toplulukla birlikte hareket etmek ve sınıf arkadaşlarınızı tanımak için eşsiz bir fırsat olacak. Sosyalleşmeye çalışın ve arada bir öğrenci topluluklarına da bir göz gezdirin. Macera ve deneyim için kendinizi akışa bırakın ve bu keyifli günlerin tadını çıkarmayı unutmayın!

2. Üniversitenin İlk Günü Ne Giyilir?

İlk izlenimlerin gücü hepimizin malumu. Uzun yıllar boyunca zaman geçireceğiniz yeni bir sosyal çevreyle tanışmak üzere olduğunuz bugünlerde, dolabınıza renk katmanın tam vakti! Dilerseniz öncelikle kurtarıcınız olacak giyim ürünlerine bir bakış atalım ve ardından da kombin önerilerimizi sıralayalım.

  • Kot pantolon: Konfor ve şıklığı bir araya getiren kot pantolon çeşitleri her zaman favori bir tercih. Stilinizi yansıtırken aynı zamanda rahat hissetmek için ideal kalıplara sahip yeni sezon kot pantolon çeşitlerine bir şans verebilirsiniz. 
  • Etek: Eğer etek giymeyi seviyorsanız üniversite için şık etek kombinleri yapabilirsiniz. Fakat rahat bir kesim tercih etmeye özen göstermelisiniz, çünkü gün boyunca hareket halinde olacaksınız.
  • Tişört veya t-shirt: Basic bir tişört her an ve her durumda güçlü bir kurtarıcı. Sezonun iddialı ve baskın renkleri ya da nude tonlara sahip tişörtler size kendinizi konforlu ve tarz sahibi hissettirebilir.
  • Gömlek: Daha resmi bir görünüm hayal ediyorsanız, düz beyaz ya da zarif desenlerle bezeli bir keten gömlek tercih edebilirsiniz. Ayrıca ekose gömlek gibi seçeneklerle spor şık bir görünüm de yakayalayabilirsiniz.
  • Sweatshirt veya hırka: Eğer okulunuzun bulunduğu şehirde hava serinse veya klima fazla çalışıyorsa, sweatshirt ya da hırkalar kurtarıcınız olabilir. Özellikle de spor giyim sizin için vazgeçilmezse sweatshirt’ler daimi kurtarıcınız olacak.
  • Spor ayakkabılar: Üniversite kampüsleri genellikle oldukça görkemli oluyor. Bu geniş alanda dolaşırken rahat spor ayakkabılar tercih etmek gün boyu konforlu hissetmek için olmazsa olmaz!
  • Casual ayakkabılar: Rugan bir makosen ya da deri bir loafer… Özellikle de bölüm hocalarıyla birebir görüşmelerinizde ve sunum yapacağınız günlerde daha olgun bir görünüm sergilemek için ayakkabı gardırobunuzda bizce bir iki adet casual ayakkabı da olmalı. 
  • Çanta: Kitaplarınızı, ders notlarınızı ve tüm diğer eşyalarınızı taşımanız için birkaç adet geniş çantaya ihtiyaç duyacaksınız. Tote bag ya da sırt çantası tarzında geniş hacimli kadın çanta modelleri bu konuda uygun bir alternatif.
  • Takı ve aksesuarlar: Kendi tarzınızı yaratmak için takı ve aksesuarların gücü yadsınamaz. Güneş gözlüklerinin yanı sıra bilezik, kolye, saat veya şapka gibi takı/aksesuar seçeneklerine de göz atın ve tarzınızı şık dokunuşlarla tamamlayın!

3. Beymen’den Birbirinden Şık Üniversite Kombinleri!

Üniversitenin ilk gününde stilinizle tüm dikkatleri üzerinizde toplamanın zamanı geldi! Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan kombinlerle bu özel günü en güçlü şekilde atlatmaya hazırsanız başlayalım!

3.1. Kot Pantolon ve Kot Ceket Kombini

Kot pantolon ve kot ceket kombini, zamansız bir tarza sahip ve her daim cool bir seçenek. Alt giyimde Bboss markasına ait Mavi Yüksek Bel Crop Jean Pantolon’u tercih edebilir, kombininizi şık ve rahat bir şekilde basic tişörtler ya da crop bluz’larla tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı tercihinizi spor ayakkabılardan yana kullanarak tarzınızı daha da vurgulayabilirsiniz. Renk bloklu ya da desenli bir sırt çantası ya da ilk güne özel küçük bir çapraz çantayla kombininize hareket katabilirsiniz. 

3.2. Havuç Pantolon ve Desenli Gömlek Kombini

Havuç pantolon ve desenli gömlek kombini üniversitenin ilk günü için son derece cool ve şık bir tercih olabilir. Örneğin; bu kombin için alt giyim tercihinizi Beymen Collection’ın Su Yeşili Havuç Kesim Koton Pantolon modelinden yana yapabilir, üstünüze de beyaz üzerine açık mavi veya yine su yeşili desenleri olan bir gömlek tercih edebilirsiniz. Ayakkabı seçiminde ise beyaz tenisçi stili sneaker ayakkabılar ya da bej loafer modelleri ideal bir uyum sunacaktır. Bu kombini uçuk pembe veya saks mavisi cool bir çapraz çanta ile tamamlayarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

3.3. Uzun Etek ve Tişört Kombini

Uzun etek ve tişört kombini son derece havalı bir tarza sahip olmanızı mümkün kılabilir. Tabii kaliteli, uyumlu ve trendleri yansıtan seçeneklerle… Bu kombini spor bir stil ile oluşturmak için MIU MIU markasına ait Bej Yüksek Bel Midi Etek modelini tercih edebilir; üstünüze ise beyaz, siyah veya pastel tonlarda bir basic crop tişört giyebilirsiniz. Bu kombini tamamlarken rahat spor ayakkabılar veya şık sandaletler tercih ederek tarzınıza yön verebilirsiniz. Minimalist takılar veya büyük güneş gözlükleri gibi aksesuarlarla kombininizi tamamlayarak sokak modası ikonu gibi görünmeniz mümkün!

3.4. Spor Elbise ve Kapüşonlu Sweatshirt Kombini

Spor elbise ve kapüşonlu sweatshirt kombini, rahatlığı ve şıklığı bir araya getirerek son derece cool bir tarz yaratmanız olanak sağlıyor. Bu kombin çabasız ve şık bir görünüm sergilemek istediğinizde mükemmel bir seçenek olabilir. Bir de tercihiniz Tommy Jeans markasının Beyaz Logo Detaylı Mini Denim Elbise modeli ise işiniz çok kolay! İçinize çizgili bir bisiklet yaka tişört, üzerinize de lacivert bir sweatshirt geçirdiniz mi tamam! Renkli kadın ayakkabı ve spor çanta gibi aksesuarlarla kombininizi tamamlayarak çok daha enerjik bir tarz elde edebilirsiniz. 

3.5. Keten Gömlek ve Desenli Pantolon Kombini

Keten gömlek ve desenli pantolon kombini, rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren harika bir seçenek! Keten gömlek, serin tutması ve genel görünüme sofistike bir hava katması bakımından eylül ayında da gayet uygun bir seçenek. Oversize kesim keten gömleğinizi Golden Goose markalı Koyu Gri Leopar Desenli Crop Jean Pantolon ile eşleştirerek rahat ve havalı bir stil yaratabilir, bu kombini tamamlamak için beyaz spor ayakkabılar ve şık bir güneş gözlüğü kullanabilirsiniz. 

3.6. Jogger Pantolon, Tişört ve Hırka Kombini

Jogger pantolon, kadın tişört ve hırka kombini, rahatlığı ve şıklığı mükemmel bir dengeyle bir araya getiriyor. Beymen Club imzalı Siyah Stoper Paça Jogger Pantolon modelinin üzerine giyeceğiniz basic bir tişört ve üzerinize atacağınız siyah-beyaz çizgili bir hırka tarzınızı cool bir şekilde tamamlayacak. Bu kombini tamamlamak için beyaz sneaker ve holografik detaylara sahip bir sırt çantası kullanabilirsiniz. Gümüş renkli takılarla ise stilinizi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz.

3.7. İspanyol Paça Pantolon ve Bluz Kombini

İspanyol paça pantolon ve kadın bluz kombini, okulun ilk gününde zarif ve sofistike bir tarz yaratmanın yolunu açıyor. Geniş paça pantolonlar hareket özgürlüğü sunarken yüksek bel kesimiyle de vücut hatlarını vurguluyor. Bu stil için Rag&Bone markasının Casey Ekru Flare Jean Pantolon modelini tercih edebilir, şık ve ince detaylara sahip bir bluzla tamamladığınız bu kombinle feminen bir görünüm yakayalayabilirsiniz. Kombininizi babet ya da espadril ile tamamlayarak üniversite hayatına zarif bir moda ikonu olarak giriş yapabilirsiniz.

Özel günlere özel kombinler yakışır! Beymen’in  kadın aksesuar  ve giyim koleksiyonunda sıralanan birbirinden şık parçalarla üniversite stilinize renk katmak için hemen şimdi alışverişe başlayın! 

 

Comments are closed.