Kusursuz Dudaklar

Kış boyu soğuk günlerin yıpratıcı etkilerinden korumaya çalıştığınız dudaklarınızı bahara ve yaz bakımıyla ödüllendirme zamanı. Öncelikle etkili ve güvenilir peeling ürünleriyle dudaklarınızı pürüzsüz hale getirmekle işe başlayabilirsiniz. Hemen arkasından dudaklarınızı onarıcı serumlara, pürüzsüzlüğü korumanızı sağlayacak kremlere ve balsamlara başvurabilirsiniz. Küçük adımlarla harika sonuçlar elde etmek için ihtiyacınız olan dudak bakım ürünleri beymen.com’da ve Beymen’lerde.

Çok Yönlü Bakım

Tek uygulamayla anında daha yumuşak ve taze dudaklar vadeden Dior Addict Sugar Lip Scrub, dudak bakımının peeling adımında başvurabileceğiniz ideal ürünlerden. Gül dokusu yumuşaklığındaki dudaklar için tasarlanan içeriği aynı zamanda eşsiz kokusuyla da baş döndürücü. Evde dudak peeling’i yapmak isteyenler için kusursuz bir seçenek.

Dior dudak scrubıSensai dudak serumu

Dudaklarınızı her yönüyle bakıma almanızı sağlayacak bütünsel ürünlerden Sensai Cellular PerformanceTotal Dudak Bakım Serumu anti-aging etkili özelliğiyle de ön planda. Yaşlanmaya bağlı donuk/mat görünümü maksimum düzeyde hafifletiyor, dudaklara pürüzsüz, dolgun ve genç bir görünüm kazandırıyor.

Daha Pürüzsüz

Makyaj öncesi kusursuz pürüzsüzlükte dudaklar elde edebilmek Yves Saint Laurent Top Secret Lip Perfector ile hayal değil. Markanın makyaj sanatçılarından ilham alınarak tasarlanan ve cilt bakım uzmanları tarafından geliştirilen ürün 3’ü 1 arada formülüyle fark yaratıyor. Dudaklarınızı besleyin, yatıştırın ve doğal canlı bir görünüm elde edin. Makyaja hazırladığınız dudaklarınızda rujun eşit dağılışının ve ışıltının tadını çıkarın. 

 

YSL Lip PerfectorElizabeth Arden dudak bakım kremi

Dudaklarınızın gün boyunca parlak, sağlıklı ve güzel görünmesi için tasarlanan Elizabeth Arden stick dudak bakımı kremini hep yanınızda taşımak isteyeceksiniz. Mineral yağlar ve E vitamini katkılı içeriği ve SPF 20 faktörlü güneş koruyucu özelliğiyle yeni yaz arkadaşınızla tanışın. Üstelik istenilen sıklıkta uygulayabilirsiniz. 

La Mer The Lip Balm, markanın mucizevi içerik tasarımlarından biri. Dudaklara daha pürüzsüz, daha yumuşak ve daha dolgun görünüm vadeden ürün sizin de favoriniz olmaya aday. Patentli dudak lipid bileşimi sayesinde dudağa nem verirken aynı zamanda nem bariyerini de güçlendirerek koruyuculuk sağlar. Deniz özleri, bitkilerin ve vitaminlerin gücü bu formülde bir arada. 

la mer dudak kremiDiptyque dudak kremi

Kişisel bakımın vazgeçilmezlerinden Diptyque, Nourishing Lip Balm ile dudak bakımının aranan ürünlerinden. Kremsi dokusu ile dudakları beslerken yumuşatıp, yağsız bir bitiş sunuyor. 

E vitaminin besleyici ve nemlendirici karakterinden güç alan Jo Malone London Vitamin E dudak nemlendiricisi hassas ciltler için kusursuz bir formül. Nemlendirin, koruyun, pürüzsüz dudaklara çabasız ulaşın.  

Jo malone dudak kremiGuerlain Super Lips

Guerlain Super Lips dudak bakım kremi üzüm çekirdeği ekstraktı içeren formülü ile yumuşak, pürüzsüz ve dolgun dudaklar için ihtiyacınız olan nemlendirici etkiyi kusursuzca sağlıyor. 

Dolgun Görünüm

MBR Perfect Lip-ID 7 dudak bakım kremi, Pure Perfection 100 N serisi ile dudaklarınızı yeniliyor. Hücresel boyutta yüksek beklentileri karşılamayı vadeden ürün, çizgi ve kırışıklıkları da görünür şekilde azaltmak üzere harekete geçiyor. Dudakların daha dolgun görünmesine de yardımcı olan MBR Perfect Lip-ID ile aradığınız bitişi elde etmek elinizde. 

 

MBR dudak bakım kremiLa mer lip volumizer

La Mer Lip Volumizer, iyileştirici nem yüklemesiyle dudaklarınıza dolgunluk kazandırmak için birebir. Kısa sürede daha belirgin görünümlü dudaklar için listenize ekleyin. Daha dolgun dudaklar elde etmek için dudak dolgunlaştırıcı peeling bakımı ürünlerine de yönelebilirsiniz. Deneyin ve sizin için en doğru formülü şimdi keşfedin.

Comments are closed.