Kruvaze Formlar

2020 İlkbahar/Yaz sezonu doku, desen ve form denklemlerini yeniden yorumlarken gardıroplarda yerini alacak kruvaze elbise modelleri Beymen’lerde ve beymen.com’da. Bu sezon siz de stilinizi kruvaze elbiselerle güncelleyerek baharın ve yazın tadını çıkarın.

Sofistike Silüetler

Pardösü formlu kruvaze yaka elbiseler sezonun sofistike ruhunu yakalıyor. Eleventy’nin midi kruvaze elbisesinde pardösü formunun konforuna beyazın sadeleştirici etkisi eşlik ediyor. İlkbahar ve yaz günlerinde farklı aksesuarlarla bir arada kullanarak günlük stilinize dahil edebileceğiniz elbise modellerini ofis stilinize de rahatlıkla adapte edebilirsiniz.

Beyaz midi kruvaze elbiseBalmain siyah kruvaze elbise

 

Balmain, her gardırobun vazgeçilmez ve zamansız parçası küçük siyah elbiseyi ceket formuyla buluşturuyor. Siyah kruvaze elbiseler arasında sezonun favorilerinden olan elbise, vatkaları ve altın rengi düğmeleriyle iddialı. 

Kruvaze elbiselerde bu sezon yeni dokuları da keşfedin. Kruvaze kadife elbiselerden, günlük stilin vazgeçilmezi keten elbiselere, kruvaze yaka şifon elbiselerden yaz gecelerine ışıltı katan saten dokulara ve payetli kruvaze elbiselere, gardırobunuzda yeniliğe yer açmanın tam zamanı.

Desen Etkisi

Doğal ve floral desenlerden hayvan desenlerine, kruvaze elbiseler bu sezon yine çok yönlü stil çözümleri sunuyor. Alexis’in keten dokulu mini kruvaze elbisesinde doğal desenler yeşilin yatıştırıcı etkisiyle bir arada.

Keten kruvaze elbiseZebra desenli kruvaze elbise

Sezonun en güçlü trendlerinden balon kollar ve fırfırlarla hareketlenen elbise yazın favorilerinden olmaya aday. Zebra desenleriyle iddialı görünümler yaratan Maje mini kruvaze elbise ve The Attico maksi kruvaze elbise güçlü silüetler arayanlar için ideal.

Maksi kruvaze zebra elbiseÇiçekli maksi kruvaze elbise

Yaz günlerinin favorisi tulumlar da bu sezon kruvaze formlarla karşınızda. Dolce & Gabbana’nın kelebek yakalı kruvaze ipek tulumuna rengarenk floral desenler hakim. 

Kutlama Zamanı

Akşamüstü kokteyllerinde Beymen Collection’ın kruvaze saten elbisesiyle siyahın cazibesine bürünün ve kruvaze uzun elbisenin zamansızlığını kutlayın. Michelle Mason’ın mor mini elbisesiyle davetlere yüksek enerji aşılamak da seçenekleriniz arasında.

Mor mini kruvaze elbiseV Yaka midi siyah elbise

Kruvaze abiye elbiseler de göz alıcı görünümlerle yaz davetlerinin başrolünde. Retrofete maksi kruvaze abiye elbise, omuz drapesi, v yakası ve volanlarıyla dikkat çekici. Bronz renkle bütünleşen parlak dokusu ise ışıltı vadediyor.

Retrofete bronz elbiseİşlemeli anvelop elbise

Payetli kruvaze elbiseler arasında Beymen Club’ın gümüş rengi v yaka mini elbisesi etek ucundaki fırfırlara görünümünüze hareket katıyor. Dans eden payetlerle yaz gecelerini kutlayın.

Comments are closed.