En İyi Dyson Süpürge Hangisi?

Saç telleri, evcil hayvan tüyleri veya yere dökülen kırıntılar… Evler inanılmaz bir hızla kirlenirken bu döküntülerle başa çıkabilecek güçlü bir süpürge şart! E, haliyle süpürge seçerken de işi şansa bırakmamak gerekiyor. Bilindiği üzere her bir Dyson süpürge güçlü motoruyla temizlik işinin üstesinden kolaylıkla geliyor. Peki, en iyi Dyson süpürgenin hangisi olduğunu biliyor muydunuz?

Söz konusu süpürge olunca geniş bir ürün yelpazesi sunan Dyson, çıkardığı her yeni modeliyle baş döndürmeye devam ediyor. Hal böyle olunca Dyson süpürgeleri arasında seçim yapmak da bir hayli zorlaşıyor. İster bir stüdyo dairede ister geniş bir müstakil evde yaşayın, evinizin temizliği için güçlü bir süpürgeye daima ihtiyaç duyacaksınız. Hadi öyleyse; size, ailenize ve evinize en uygun Dyson modelini keşfetmenize biz yardımcı olalım. Bir öncekinden daha güçlü ve daha işlevsel modelleriyle kablolu ve kablosuz Dyson süpürgeleri birlikte inceleyelim!

1. Dyson Süpürge Çeşitleri Nelerdir? 

En İyi Dyson Süpürge Hangisi?Dyson elektrikli süpürge çeşitleri kablolu ve kablosuz olmak üzere ikiye ayrılıyor. Dyson süpürge modellerinin her biri evi baştan uca temizliyor. Ancak her model her zemine uymadığı gibi yeni geliştirilen süpürgeler de bir öncekinden daha yüksek performans sergiliyor. Dolayısıyla sizin için en iyi Dyson süpürgenin hangisi olduğunu bulmak istiyorsanız modelleri detaylı bir şekilde incelemenizde fayda var.

1.1. Dyson Kablolu Süpürgeler

  • Dyson Cinetic Big Ball Absolute

Dyson, kablolu süpürge kategorisinde Dyson Cinetic Big Ball Absolute modelini sunuyor. Yıkanacak ya da değiştirilecek filtresi olmayan Dyson Big Ball, devrilse bile kendi kendine ayağa kalkabiliyor. Tek hamleyle içerisindeki tüm tozu hijyenik bir şekilde boşaltıyor. Geniş haznesi sayesinde tüm evi baştan sona temizleyen Dyson Big Ball, mikroskobik tozları bile yakalıyor. Farklı yüzeylere göre yükseklik ve alçaklık ayarını otomatik olarak ayarlayan Dyson’ın bu kablolu toz canavarı, tüm zemin tipleri için güçlü bir emiş uyguluyor.

Dyson Cinetic Big Ball Absolute kablolu süpürge, 360 derece dönebilen borusuyla her köşeyi temizleme imkanı sunuyor. Derinlemesine temizlik için tasarlanan Dyson Big Ball, 36 siklon mikroskobik parçacıkları hava akımından dışarı atmak için 100 bin g’den fazla kuvvet üreterek havayı 180mph’ye çıkarıyor. Yani en küçük parçalar bile Dyson’ın haznesini tıkayamıyor. Bu sayede kesintisiz temizlik mümkün hale geliyor.

1.2. Dyson Kablosuz Süpürgeler

  • Dyson V15 Detect™ Absolute
  • Dyson V12 Detect™ Slim
  • Dyson V11
  • Dyson Cyclone V10
  • Dyson V8 Absolute

Dyson’ın kablosuz süpürge kategorisinde her eve uyum sağlayacak dik süpürge modellerini bulabilirsiniz. Şimdi, Dyson kablosuz süpürgelerin özelliklerini bir bir inceleyerek kendiniz için en doğru kararı verme zamanı!

En İyi Dyson Süpürge Hangisi?2. Hangi Dyson Süpürgeyi Almalıyım?

En İyi Dyson Süpürge Hangisi?Her Dyson süpürgede markanın geliştirdiği temel teknolojiler bulunuyor. Örneğin; 

  • Dyson Hyperdymium motor, mikroskobik tozlardan büyük kirlere kadar istenmeyen her nesneyi yakalıyor. 
  • Dyson’ın öncüsü olduğu Root Cyclone teknolojisi ise tozları hava akışından ayırıyor. 
  • Dyson’ın tam yalıtımlı filtrasyonu, mikroskobik partikülleri ve alerjenleri hapsederek dışarı daha temiz hava veriyor. 
  • Karbon fiber iplikler, en ince tozları bile sert zeminlerden ustalıkla topluyor. 
  • Ayrıca Dyson, her modelinde uzun ömürlü ve azalmayan pil gücü sunuyor.

Her Dyson’da bulunan en temel özellikler bile bu kadar gelişmişken, “Dyson süpürgelerden hangisini almalıyım?” sorusu da doğal olarak akılları kurcalıyor. Eviniz için iyi bir yatırım yapmak istiyorsanız Dyson’ın en gelişmiş ve en iyi modeli V15 Detect™ Absolute kablosuz dik süpürge modelini tercih edebilirsiniz. Hadi, Dyson’ın bu en gelişmiş ve en iyi modelini şimdi daha yakından inceleyelim!

3. Dyson’ın En İyisi: Dyson V15 Detect™ Absolute Kablosuz Dik Süpürge!

En İyi Dyson Süpürge Hangisi?Dyson’ın en iyi modeli olarak sunduğu Dyson V15 Detect™ Absolute, tüm Dyson süpürge modellerinde bulunan temel teknolojileri geliştirerek her alanda derinlemesine temizlik sağlıyor. Üstelik minik tüylü dostlarımızın keşfettiği her yere ulaşarak tüyleri tamamıyla içine hapsediyor. Bu sayede size de evcil hayvanınızla birlikte tertemiz bir evin keyfini sürmek kalıyor.

4. Dyson V15 Detect™ Absolute Kablosuz Dik Süpürge’nin Özellikleri

En İyi Dyson Süpürge Hangisi?

  • Saçları ve evcil hayvan tüylerini fırçalara dolamadan temizliyor.
  • Işıklı temizleme başlığıyla gözle görülmeyen mikroskobik tozları açığa çıkarıyor.
  • Toz partiküllerini sayarak ve büyüklüklerini ölçerek emiş gücünü otomatik olarak ayarlıyor.
  • Gelişmiş yedi hücreli bataryasıyla 60 dakikaya kadar kesintisiz temizlik sunuyor.
  • Gelişmiş tam makine filtrasyonuyla kirleri içine hapsederken dışarı temiz hava veriyor.
  • Temassız hazne boşaltma mekanizmasıyla tozu ve kiri tek bir hareketle dışarı atıyor.
  • Her yerde kablosuz ve kolay temizlik imkanı sağlıyor.
  • LCD ekranıyla derinlemesine temizliğin kanıtlarını gözler önüne seriyor.

5. Dyson V15 Detect™ Süpürge’nin Hayatı Kolaylaştıran Yan Ürünleri

En İyi Dyson Süpürge Hangisi?Dyson’ın en iyi süpürgesi Dyson V15 Detect™ Absolute, tüm özelliklerinin yanı sıra hayatı kolaylaştıran yan ürünlere de sahip. Yan ürünleriyle performansını doruk noktasına çıkaran Dyson V15 Detect™ Absolute, ev temizliğinden hiç olmadığı kadar keyif almayı sağlıyor.

5.1. Dyson Anti-Tangle Mini Motorhead Başlık

Evcil hayvanlı evler için tasarlanan anti-tangle mini motorhead başlığı evcil hayvan yataklarını, halıları, koltukları, yastıkları, araç koltuklarını ve merdivendeki tüyleri pratik bir şekilde topluyor. Dolaşan saç telleri ve her yere yapışan tüyler anti-tangle mini motorhead başlığıyla sorun olmaktan çıkıyor. Aynı zamanda digital motorbar temizleme başlığı da evcil hayvan tüylerini hızlıca topluyor. Üstelik saçların ve tüylerin fırçaya dolanmasını otomatik olarak önlüyor.

5.2. Dyson Evcil Hayvan Bakım Seti

Dyson evcil hayvan bakım seti, uzun ve orta uzunluktaki tüylere sahip evcil hayvanlar için özel olarak geliştirildi. Ayrıca Dyson evcil hayvan bakım başlığı, temizliği hayvanlar için daha huzurlu bir hale getirmek için ses mühendisleri tarafından akustik olarak tasarlandı. Bu başlık setini standart bir fırçayla taradığınız tüm minik dostlarınızda kullanabilirsiniz.

Evcil hayvan bakım setindeki 35 derece açılı 364 fırça kılı, siz dostunuzu tararken esneyerek dik bir konuma geliyor ve tüyleri yere dökmeden topluyor. Fırça kıllarını geri çekmek için baş parmağınızı serbest bırakmanız yeterli. Öyle ki Dyson’ın en yeni kablosuz süpürgesi, toplanmış tüyleri doğrudan hazneye çekiyor.

5.3. Dyson Yüzey Çizmeyen Toz Alma Fırçası

Hassas zeminler için özel olarak tasarlanan Dyson toz alma fırçası, kolay çizilebilir yüzeyleri nazikçe temizledikten sonra kendisini bile temizliyor! Dyson’ın kendi kendini temizleyen ultra yumuşak ilk toz alma fırçasıyla televizyon ve bilgisayar ekranlarını, klavyeleri, tabletleri, aynaları ve işlemeli yüzeyleri gönül rahatlığıyla temizleyebilirsiniz. Bu sayede evinizdeki ve aracınızdaki tüm tozlardan saniyeler içinde kurtulabilirsiniz.

5.4. Dyson Detaylı Temizlik Seti

Dyson detaylı temizlik seti, hassas yüzeyleri ve ulaşılması zor alanları temizlemeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Yüzey çizmeyen toz alma fırçasının da bulunduğu bu sette aynı zamanda kıvrılabilen aralık temizleme başlığı ve uzatma hortumu yer alıyor. Kıvrılabilen aralık temizleme başlığı 22 derece açılı, uzun ve ince fırçasıyla araç torpidosu ve saklama gözleri gibi dar aralıkları ve ulaşılması zor bölgeleri çabucak temizliyor. Dyson uzatma hortumu ise motorsuz bir başlığa takılarak 61 santimetreye kadar daha esnek bir erişim sağlıyor.

5.5. Dyson V15™ Ayaklı Ünite

Dyson V15™ ayaklı şarj ünitesi, Dyson kablosuz süpürgeyi ve beş aksesuarını evde düzenli bir şekilde konumlandırmaya imkan tanıyor. Duvara monte gerektirmeyen bu ayaklı şarj ünitesi, Dyson V15 Detect™ kablosuz süpürgeyi ve aksesuarlarını hem kolay erişilebilir kılıyor hem de güvenli bir şekilde muhafaza ediyor.

Her yeni modelinde daha yüksek performans sunmak Dyson için bir tutku! Siz de Dyson’ın en iyi süpürgesini almak istiyorsanız, alışverişinizi Beymen güvencesi ve ayrıcalığıyla yapabilir; evinizin yeni yardımcısıyla en kısa sürede tanışabilirsiniz! 

 

Yorumlara kapalı

Menu