Londra Ruhu

SPOTLIGHT
LONDRA RUHU

Wil Beedle. Kendisini AllSaints’in karakterini şekillendiren tasarımcı olarak da tanıyor olabilirsiniz. Londra’da doğup büyüyen Beedle, İngiliz ruhunun yapı taşları olan rock’n roll ve punk’ı harmanlayarak sokak stiline asi bir dokunuş getiriyor..

AllSaints her zaman DNA’sındaki rock’n roll eğilimleriyle öne çıkan bir marka oldu. Londra’da doğup büyümüş ve bu kültürü doğrudan deneyimlemiş olmak yaptığınız işte size avantajlar sağlıyor mu?
“Avantaj” doğru bir tanımlama olmayabilir. Ancak “içeriden biri olmak”, AllSaints için yaptığım işte önemli bir etkiye sahip elbette. Konu kültür, çevre ve dil olunca Doğu Londra’daki nüanslara ve yaratıcı toplumun evrimine şahit olabildiğim için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. Üstelik bu unsurları iyi anladığımı da düşünüyorum çünkü buraya has özellikleri ben de karakterimde taşıyorum.

İnsanların AllSaints giyerken özgür olmalarını istiyorsunuz. Ama son dönemde çoğu tasarımcı kıyafetlerini defilelerde ya da lookbook’larda sundukları gibi görmek istiyorlar…
Evet, kesinlikle! Benim bahsettiğim de tam olarak bu. İnsanların nasıl görünmeleri gerektiğiyle veya nasıl davranacaklarını söylemekle ilgilenmiyorum. AllSaints’i hayatlarına nasıl uyarlayacakları tamamen onlara bağlı. Yani “size kalmış”. 

Tasarım yaparken, moda dışında nelerden ilham alıyorsunuz?
Bir koleksiyon tasarlarken ilham çok nadiren kıyafetlerden ve modadan geliyor. Genellikle rastgele bir fikir, o yaratma isteğini tetikliyor..

“ALLSAINTS HERKESİN KENDİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLECEĞİ, GENİŞ BİR GARDIROP SUNUYOR.”

Yeni koleksiyonlarınızı hazırlarken nelere dikkat ediyorsunuz? Her yeni koleksiyonla birlikte farklı teknolojileri de üretim sürecinize dahil ediyor musunuz?Teknoloji AllSaints’in tüm faaliyet alanlarında belirleyici bir role sahip. Üretim araçlarından şirket içi iletişime, teknoloji günlük işleyişimizi verimli bir şekilde sürdürebilmemiz için önemli bir kanal yaratıyor. Ancak markayı yaratan teknoloji değil. Yalnızca operasyonlarımızı kolaylaştırıyor. AllSaints duygu ve hisler konusunda çok kuvvetli bir marka. Gücünü dijitalden alsa da DNA’sı insanın gücünden ve yeteneğinden; duygularından, hislerinden, ruhundan oluşuyor.

BEYMEN KIDS
KIŞ SERÜVENİ

Özgür ruhlu ve ne istediğini bilen
çocuklar için bu sezon ritim
yükseliyor.

BLENDER KADIN
ZİRVEDEKİ STİL

Sokak stilinden ilham almaya
başlayan kayak kıyafetleri,
après-ski için stil sahibi
çözümler sunuyor.

BLENDER KADIN
FARK DETAYLARDA

Sıcak dokuların hakim olduğu, dikkat çeken yenilikçi aksesuarlar…

Comments are closed.