Eşofman ve Pantalon Birleşimi: Jogger Pantalon

Son iki yıllık süreçte moda dünyasını mercek altına alırsak rahatlığın şıklığın önüne geçtiğini söyleyebiliriz. Geçmiş yıllarda her koşulda geçerli olan tepeden tırnağa şık olma hali ve güçlü görünümler sunan klasik giyim, moda sektöründe hala önemli bir yere sahip olsa da artık eşofmanlar ve sweatshirtlerin de varlığını ciddi şekilde hissettirdiği bir dönemdeyiz. Özellikle oversize kalıpların sezonlardır zirvedeki yerini koruması bunun en belirgin sonuçlarından biri.

Yansımalarını ofis giyiminde de gösteren bu rahatlık akımı, en bariz örneğini jogger pantolonlarla sergiliyor. Rahat kumaşlar ve rahat kalıplar etrafında şekillenen jogger pantolon tasarımları, kısa sürede hemen hemen her gardıropta en az bir kez karşımıza çıkıyor. Pantolonlara karşı güçlü bir varlık örneği gösteren jogger, sanılanın aksine yalnızca spor ve günlük giyimde değil aynı zamanda klasik giyimde de dikkat çekici görünümler sunuyor. Bu noktada tasarımın DNA’sını şekillendiren, üretildiği kumaşın özellikleri oluyor.

Jogger Pantolon Nedir?

Trendler arasında adını sıkça duyduğumuz jogger pantolonlara görünümünüzde yer vermek istiyor ancak nasıl kombinleyeceğinizi bilmiyorsanız “Jogger pantolon nedir? Nasıl kombinlenir?” sorularını kendinize soruyor olabilirsiniz. Jogger pantolonlar bileklerinde ve belinde lastik detayı bulunun, genellikle triko ve benzeri rahat, nefes alan pamuklu kumaşlardan üretilen, diğer pantolon tasarımlarına göre daha rahat bir kalıba sahip olan modern pantolonlardır. Günümüzde versiyonları çoğalan jogger pantolonların saten ve benzeri kumaşlardan üretildiğini görmek de mümkün.

Bazı jogger pantolon tasarımlarında bel kısmında lastik yer almazken genellikle hepsinin bel kısmında bir bağlama ipi detayı bulunur. Jogger, başlangıçta jogger eşofman olarak spor giyim için üretilen teknik amaçlı bir tasarımken moda dünyasında sıkça örneklerine rastladığımız gibi artık günlük giyimde de varlığını gösteriyor.

Jogger Pantolon Neden Seçmelisiniz?

Jogger pantolonlar ile konforu ve şıklığı kolayca bir araya getirebilirsiniz. Bu yüzden dar kalıplı pantolonlar yerine nefes alan kumaşı ve rahat duruşuyla tarzınıza uygun bir jogger pantolon tercih ederek, konforunuzdan ve stilinizden taviz vermeden tempolu bir güne hazır olabilirsiniz. Modern görünümlerde sıkça karşımıza çıkan jogger pantolonlara gardırobunuzda yer açmak, aynı zamanda trendleri de ne kadar yakından takip ettiğinizin de önemli bir göstergesi olacak.

Jogger Pantolonu Kombin Önerileri

İster günlük rutininizde ister ofis hayatınızda kolayca kombinleyeceğiniz ve her giydiğinizde sanki üzerinizde rahat bir eşofman altı varmış gibi hissedeceğiniz jogger pantolonlar için birbirinden şık kombin önerileri sizlerle. Beymen koleksiyonunda yer alan markalar arasında Brunello Cucinelli imzalı eşofman tasarımları, yüksek kalite kumaşları ve sağlam kalıplarıyla dikkat çekiyor. Yaratacağınız görünümde tercih ettiğiniz tasarımın kalıbı kadar kumaş kalitesinin de önemli olduğunu unutmayın.

Jogger Pantolon ile Peluş Kürk Kombin Önerisi

2022-2023 Sonbahar/kış trendleri arasında öne çıkan peluş kürkler gösterişli ve eğlenceli görünümler için en doğru seçenekler arasında yer alıyor. Favoriler arasında bulunan bu trendi, kadın pantolon tasarımları arasında öne çıkan jogger pantolonlar ile bir araya getirerek stil dozu yüksek bir görünüm yaratabilirsiniz. Boyu uzun bir peluş kürkü düz dokulu boğazlı bir kazakla eşleştirin. Renk seçimlerinde ise peluş kürkü koyu kahverengi renklerinde, kazağınızı ise bej tonlarında tercih edebilirsiniz. Jogger seçiminize gelirsek, siyah ile keskin bir bitiş elde edebilirsiniz ya da yine bej tonlarında, jogger pantolon kadın tasarımlarından birini tercih ederek “ton sür ton” uyumu ile güzel bir etki elde edebilirsiniz.

Jogger Pantolon ile Deri Ceket Kombin Önerisi

Özellikle motorcu ceketi kalıbına sahip, siyah deri ceketlerle güvenli alanda kalabilirsiniz. Deri ceketinizi siyah bir joggerla eşleştirebileceğiniz gibi, renk kontrastı yaratmak istiyorsanız gri tonlarında bir jogger pantolon tasarımıyla da kombinleyebilirsiniz. Üstünüz içinse düz bir sweatshirt ve yaka kısmından küçücük görünen bir beyaz t-shirt modern, dinamik ve stil dozu yüksek bir görünüm yaratmanızı sağlayacaktır. Ayakkabı tercihiniz için önerimiz düz beyaz, deri sneakerlardan yana. Aksesuarlar arasında ise ince kolyeler mutlaka denemeniz gerekenlerden.

Jogger Pantolon ile Bomber Ceket Kombin Önerisi

Erkek jogger tasarımlarıyla yaratılacak en keyifli kombinler arasında bomber ceket kombinleri yer alıyor. Gri tonlarında ekose desenli bir jogger seçin. Seçtiğiniz pantolonu siyah bir bomber ceketle eşleştirin. Üstünüz için tercihen düz ya da nakışlı bir sweatshirt seçin. Ayakkabı tercihinizi ise düz tabanlı kaykay ayakkabıları arasından yapabilirsiniz. Hafta sonu dışarı çıkarken tercih edebileceğiniz bu görünümü kış ruhuyla buluşturmak için kombininizde desenli, hacimli yün atkılara ve triko berelere de yer verebilirsiniz.

Jogger Pantolon ile Trençkot Kombin Önerisi

Jogger pantolon ve trençkot kavramları yan yana gelince gözümüzün önünde ilk canlanan şey, ton sür ton kombinler oluyor. Gri ya da bej tonlarında yakayla detaylandırılmış fermuarlı bir triko, nakışlı bir beyzbol şapkası, uzun bir trençkot, güzel bir kalıba sahip jogger pantolon, düz yağmur botları ya da sneakerlarla büyüleyici bir armoni yaratmak çok kolay. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından kolayca uygulanabilecek olan bu görünüm, yüzde yüz güçlü bir görünüm vadediyor.

Jogger Pantolon ile Kaşe Kaban Kombin Önerisi

Kombinler söz konusu olduğunda erkek pantolon tasarımları, genellikle yardımcı rol olarak kabul edebileceğimiz, tamamlayıcı giysiler arasında yer alıyor. Jogger pantolonlar ise bu düzene yeni bir soluk getirerek başrolü ele geçiriyor. Gri, lacivert, siyah ve bordo gibi sonbahar/kış sezonunun zamansız renk paletinden bir renk seçin ve bu renk doğrultusunda bir jogger pantolon ile kombininizi şekillendirmeye başlayın. Seçtiğiniz pantolon rengi siyah ve lacivertse üzeriniz için gri renk tercih ederek renk dengesi yakalayabilirsiniz ya da bordo gibi renkli bir seçim yaptıysanız üzerinizde siyah ve koyu lacivert gibi daha sakin renklere yönelebilirsiniz.

Kaşe kaban tercihinizde ise mümkün olduğunca uzun ve oversize kalıplara yönelmenizi öneririz. Jogger pantolon erkek tasarımları arasında yalnızca düz değil aynı zamanda ekose ve kareli gibi desenli alternatifler de bulunuyor. Erkek pantolon modellerine şık ve konforlu tasarımlarıyla yeni bir soluk getiren tüm bu seçenekler için Beymen koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Trend bir görünüm yakalamak için Dolce Gabbana imzalı jogger pantolonlara görünümlerinizde yer verebilirsiniz.

Jogger Pantolon Nasıl Olmalı?

Jogger pantolonlarınızı seçerken onlarla nereye gitmeyi planladığınız sizin için belirleyici olacaktır. Günlük aktiviteler ya da resmi ortamlar için seçeceğiniz jogger pantolonlar, elbette farklı özelliklere sahip olmalı. Bu konuda dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası ise şöyle:

  • – Eğer işe gitmek ya da resmi bir ortam için jogger pantolon arıyorsanız, tercihiniz normale göre daha dar paçalara sahip kalıplardan yana olmalı. Günlük görünümlerde ise daha geniş paçalar tercih edebilirsiniz.
  • – Jogger pantolonunuz ayak bileğinize doğru daralarak gelmeli ve ayak bileğinizde bitmeli.
  • – Pantolonunuzun kalıbı hiçbir zaman bir tayt darlığında olmamalı. Jogger tasarımlarının ikonik tarzı, hafif dökümlü duruşlarından gelmektedir.
  • – Jogger pantolonunuzu nerede giyeceğinizi belirleyen en temel detaylardan biri de pantolonunuzun ağ kısmındaki genişliktir. Daha geniş tasarımlar, salaş görünümlerinin doğası gereği günlük bir stil için kullanıma daha uygundur.

Yüksek kalite kumaşlardan ve özel kalıplardan oluşan birçok dikkat çekici jogger pantolon tasarımıyla gardırobunuza konforlu ve şık parçalar ekleyebilirsiniz. Sportif şıklığı yüksek doz konfor ile buluşturmak için özel ürün seçkisiyle her zaman fark yaratan Beymen.com’u ziyaret edin.

Comments are closed.