Cildinize Nem Kalkanı

Kış günlerinde cildinizin canlılığını koruyabilmenin yolu doğru nemlendiricileri seçmekten geçiyor. İlk adımda cildinizi tanıyın, ihtiyaçlarını gözlemleyin ve seçeceğiniz etkili nemlendirici kremler veya jeller ile onu değişen hava koşullarına hazırlayın.

Nemden Gelen Işıltı

Yves Saint Laurent‘ın Forever Youth Liberator serisinden Nutri Creme, kırışıklıklara savaş açan formülüyle cildinizin daha genç bir görünüm elde etmesine yardımcı oluyor. Işıltınızı artırmayı hedefleyen ürün, içeriğindeki Glycanactif™ile kış günlerinde cildinizin en güçlü kalkanlarından biri olmaya aday.

yves saint laurent forever youth libertor 50 ml nemlendirici kremsensai cp hydrachange essence nemlendirici

Sensai’nin nemlendirici kremlerinden Cp Hydrachange Essence yüzünüzü nemlendirip ferahlatırken, ince kıvamlı dokusu ve ipeksi esansıyla su bazlı nemlendiriciler arasında övgüyü hak edenlerden.

guerlain super aqua confort day cream nemlendirici

Yüzünüze sabah ve akşam uygulayabileceğiniz 111Skin nemlendirici jel, kolajeni stimüle eden formülüyle cildinizin esnekliğini artırır. Lotus özleriyle cildinizi sakinleştirir. Çevresel hasarlara karşı koruyucu STAY C50 ve Prolane ile öne çıkarken mükemmel bir makyaj bazı da sağlayan kremi mutlaka keşfetmelisiniz. Guerlain Super Aqua Confort Day Cream cildinizdeki nemi gün boyu optimum düzeyde tutarak ferahlığı korur.

la mer gray sorrenti special deco 60 ml kremdior care perfect emul 30 ml nemlendirici

Mario Sorrenti ve kızı Gray’in denize olan tutkusu Crème de La Mer’in eşsiz hikayesi ile hayat buluyor. Limitli sayıda üretilen bu özel krem, cilt bariyerlerini güçlendirerek, cildin iyileşme sürecine katkıda bulunuyor ve derinlemesine nemlendirme özelliğiyle puanları topluyor. Dolgun ve canlı bir cilt için ideal.

Dior’un ikonik Dreamskin cilt bakımı ürünü Dior Care Perfect Emul, cildinizin güzelliğini içten dışa yapılandırıyor. Kusursuz bir makyaj bazı için başvurabilirsiniz.

Doğanın Gücü

Yüz nemlendirici kremler arasında Aveda’nın Botanical Kinetics kremi cildin nem rezervini bitkilerin enerjisiyle yeniliyor. Yağlı ciltler için nemlendirici arayışında da rahatlıkla başvurulabilecek, tüm cilt tipleri için tercih edilebilecek formülünde organik cupuaçu yağı ve deniz börülcesi başrollerde.

aveda botanical kinetics soft 50 ml nemlendiricisisley black rose precious kuru yağ
Su bazlı nemlendirici kremler ve nemlendirici jellerin yanı sıra, kuru yağlar da son dönemin en popüler nemlendiricileri arasında. Sisley Black Rose Kuru Yağ yumuşak ve ince yapıdaki birkaç damlası ile cilde gençliğini geri kazandırmak için harekete geçiyor. 

Gece Boyu Etkili Bakım

Cildinizin yenilenmesi ve yıllara direnmesinde gece bakımlarının rolü tartışılmaz. La Prairie Anti-Aging Night Cream, cildin gece boyunca nemlenmesine ve yapılanmasına yardım ederken aynı zamanda çizgilerin görünümünün azalmasına da katkı sağlıyor. Anti-aging etkili yüz nemlendirici kremler listenizde ilk sıralara yükselecek bir ürünle karşı karşıyasınız.

la prairie anti aging night cream nemlendiriciestee lauder lift regenerating youth creme 50 ml nemlendirici

Estée Lauder’in Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Creme’i de yüz nemlendirici kremler arasında gece bakımının yıldızlarından. Değerli çiçekler ve mineral su kombinasyonundan oluşan Floraliksir Özü ile cildinizi yenileyerek güçlendiriyor. Ciltteki doğal hücreler arası iletişimi güçlendiren ve bu sayede cilt görünümünü tazeleyen özel Floraliksir’in etkisini siz de keşfedin. Kusursuz bir cilt bakım ritüeli için cildinize uygun formülleri seçebileceğiniz en başarılı kozmetik ürünleri Beymen.com’da ve Beymen’lerde sizi bekliyor. Cildiniz soğuk havalarda da ışıldamaya devam ediyor.

Comments are closed.