Boyfriend Jeans vs. Mom Jeans

Konforu zirveye taşırken, çabasız ve kendinden emin stiller yaratan boyfriend ve mom jean modelleri son yıllarda trendlerin vazgeçilmezleri arasında. Skinny jean’lerin popülerliğini sarsan konfor ve stil denklemleri, yeni sezonda da deneysellikte sınır tanımayan kumaşlar ve detaylarla iddiasını artırmaya devam ediyor. 

60’ların Özgür Ruhu

60’larda fitilini Marilyn Monroe’nun ateşlediği boyfriend jean pantolon trendi belki de hiçbir zaman bugünkü kadar popüler olmamıştı. Stil kodlarının sınırlarına meydan okuyan, klişeleri yıkan özgür seçimler trendler arasında her zamankinden daha etkileyici görünümler yaratıyor.

Gri yırtık boyfriend kadın jean Kadın boyfriend pantolon

Étoile Isabel Marant’ın yüksek bel, oversize boyfriend jean pantolonu hem modeli hem de rengiyle boyfriend jean trendinin hakkını veriyor. Retro esintiler taşıyan trikolar, logolu sweatshirt’lerle bir arada kullanabileceğiniz pantolonu sezonun iddialı sneaker’larıyla tamamlayın. 

Dsquared2’nun gri boyfriend jean pantolonunda, fırça darbesi desenleri ve yıpratma etkileri dikkat çekici. Sloganlı cep detayıyla da fark yaratan pantolonu stiletto’lar ve sloganlı tişörtlerle birleştirerek asi ve özgür bir tavır takınmak elinizde.

Vazgeçilmez Mom Jean

Versace Jeans Couture’ün mom fit, beyaz jean pantolonunda altın renkli düğmeler paçalara hareket katıyor. Kısa denim ceketler ve stiletto’larla bir arada kusursuz görünümler yaratabileceğiniz pantolonla ilgi odağı olmaya hazır olun. 

Düğmeli beyaz boyfriend pantolon Boyfriend kadın pantolon

İstediğiniz stil kimliğini yaratmanıza yardımcı olacak karakteristik kesimlere sahip kadın jean‘lerle gardırobunuzu yenilemenin tam zamanı. Sokak stilinin yıldız tasarımlarını Beymen’lerde ve Beymen.com’da keşfedin, görünümünüzü sezonun cool tavrıyla güncelleyin.

Comments are closed.