Charlotte Tilbury Koku Koleksiyonu

Romantizm, cazibe ve öz güven, enerji, huzur, mutluluk… Sizce tüm bu güzel duyguların minik şişelere sığdırılmış hazır birer formülü olabilir mi? Charlotte Tilbury yaparsa neden olmasın? Bilimin gücüyle hazırlanmış birbirinden özel kokulardan oluşan Charlotte Tilbury parfüm koleksiyonunu keşfedin, kendinizin en güzel versiyonuna bir adım daha yaklaşın! 

Charlotte Tilbury, iyi bir parfümün çevreye verilen izlenimi güçlendirdiği kadar duyguları da yansıttığını düşünenler için zarif ve gerçek anlamda “tamamlayıcı” bir koku koleksiyonu sunuyor. Dünya çapındaki öncü laboratuvarlarda yüksek kaliteli içeriklerle formüle edilen Charlotte Tilbury parfüm serisi, lüks, sofistike ve göz alıcı ambalajlarıyla da dikkat çekiyor. İyi bir parfüm sizin için de sadece güzel kokmaktan daha fazlası ise, Charlotte Tilbury’nin sunduğu duygulara özel koku koleksiyonu tam da size göre olabilir! Gelin, kadın parfüm koleksiyonunuza eklemek için sabırsızlanacağınız bu özel kokuları tüm detaylarıyla daha yakından inceleyelim!

1. Charlotte Tilbury’den Duygularınıza Özel Koku Koleksiyonu

Charlotte Tilbury, farklı duygulara özel olarak sunduğu ilk koku koleksiyonunda “Love Frequency”, “More Sex”, “Magic Energy”, “Cosmic Power”, “Calm Bliss” ve “Joyphoria” olmak üzere altı farklı kokuya yer veriyor. Yenilikçi ve gösterişli bir şekilde üretilen bu koleksiyon, duyguların gücünü açığa çıkarmak için kokuların büyüsünden yararlanıyor. 

Charlotte Tilbury’nin 40 yıllık araştırmalara dayanarak ortaya koyduğu bu nörobilim temelli parfüm koleksiyonunun üretiminde, renk psikologları, sembologlar ve numerologlar ile çalıştığı biliniyor. Uzmanlar tarafından son teknoloji kullanılarak üretilen ve deneylerle desteklenen bu özel koleksiyon, güzel koku tutkunlarının ilgisini cezbeden kadın parfüm ve parfüm setleri arasında ilk bakışta göze çarpıyor.

2. Bilimden Gelen Güç ile Birbirinden Çarpıcı Kokular!

En önemli duyusal senfonileri kullanarak koku sanatını farklı bir boyuta taşıyan Charlotte Tilbury parfüm koleksiyonundaki her bir seçenek, sinirbilimin gücü ve duygu güçlendirici moleküller sayesinde belirli hisleri ortaya çıkarıyor. Böylece gün içindeki hissiyatı şekillendirme şansı verirken, parfümlerin anıları ve duyguları açığa çıkarma konusundaki büyülü yeteneğine de tanıklık etmek için fırsat tanıyor. 

Adeta farklı dünyalara açılan portallar olan özel ve zarif kokuların yansıttığı evrensel duygular sayesinde, nasıl hissetmek istediğinizi ya da nasıl bir izlenim bırakmak istediğinizi kendiniz seçebilirsiniz. Hadi, şimdi bu özel koleksiyonda yer alan parfümlerin büyülü dünyasına uzanan keyifli bir yolculuğa çıkalım!

2.1. Love Frequency 

Charlotte Tilbury Love Frequency EDP, üst notalarında bağımlılık yapan pembe biber, kalp notalarında şehvetli safran, romantik gül özü ve hipnotik gül esansı, alt notalarında ise şehvetli misk, baştan çıkarıcı kaşmeran, büyüleyici kehribar ağaçları ve sarhoş edici bir paçuli kalbi sunuyor. Charlotte Tilbury Love Frequency kadın parfümü, kaşmeran ve gül notalarının birleşmiyle yumuşak fakat güçlü bir aşk hissiyatı uyandırıyor. 18 saate kadar süren kalıcılığıyla ise günün her anında, ilk aşkın bağımlılık yaratan heyecanını hissedeceğiniz bir deneyim vadediyor. 

Saf romantizmi simgeleyen bu koku, Charlotte Tilbury’nin aşkın çiçeği olarak bilinen güle dair vizyonunu yansıtıyor. Love Frequency, sevgi dolu bir kucaklamayı ve aşkın tanıdık sıcaklığını hissettirecek notalarıyla mükemmel bir bileşene sahip! İlk aşkın saf ve bir o kadar da iç gıcıklayıcı hissini hatırlamak için kesinlikle denemeye değer! 

2.2. More Sex 

Charlotte Tilbury More Sex EDP, üst notalarında siyah biber yağı ve ardıç meyvesi yağı, kalp notalarında ambroksan, misk ve aldron gibi çeşitli afrodizyak akorlar ve bağımlılık yaratan deri akoru, alt notalarında ise kadifemsi misk, kehribar ağacı ve şehvetli sandal ağacı yağı esanslarından oluşuyor. Charlotte Tilbury More Sex kadın parfümü, baştan çıkarıcı duyguları güçlendiren nefes kesici ve zarif bir koku sunuyor. Cazibenizi ve çekiciliğinizi vurgulamak için tercih edebileceğiniz kadın parfüm çeşitleri arasında ilk sıralarda yer almayı hak eden bu özel koku, yüksek kalıcılığıyla da her zamankinden daha cazibeli ve etkileyici hissetmeyi destekliyor. 

Charlotte Tilbury More Sex EDP’nin büyülü koku senfonisiyle kendinizi şımartırken, her kullandığınızda etrafınızdakilerin de hissedeceği yüksek enerjinizin tadını çıkarabilirsiniz. Partnerinizin de sizin enerjinizle uyumlanmasını sağlayacak şık bir hediye alternatifi olarak erkek parfüm setlerine de göz atmayı unutmazsınız değil mi?

2.3. Joyphoria 

Charlotte Tilbury Joyphoria EDP, üst notalarında neşeli bir açılış yapan petitgrain yağı, Hindistan cevizi suyu akoru ve canlandırıcı neroli yağı, kalp notalarında baş döndürücü sümbülteber absolut, sıcak yasemin ve ylang ylang, alt notalarında ise vanilya çekirdeği özü, kadifemsi kaşmir ağacı ve pudramsı miskler sunuyor. Joyphoria, Charlotte Tilbury imzasıyla kozmetik sektörünün en yenilikçi dokunuşları eşliğinde hayat buluyor. Kokunun sunduğu parlak ylang ylang ve büyüleyici vanilya çekirdeği özü notaları sayesinde, gün boyunca coşku dolu bir mutluluk hissiyatı size eşlik edecek! 

İlhamını güneşin sıcaklığının verdiği mutluluk duygusundan alan Charlotte Tilbury Joyphoria kadın parfümü ile canlılık ve neşenin etrafınızı sarmasının keyfini sürebilirsiniz. Ruh hali üzerinde iyileştirici etkilere sahip hoş ve zarif bir kokuya karşı koymak sizce de imkansız değil mi?

2.4. Cosmic Power

Charlotte Tilbury Cosmic Power EDP, üst notalarında karabiber yağı, tarçın kabuğu yağı, canlandırıcı bergamot yağı ve taze odunsu elemi yağı, kalp notalarında zengin gül esansı, alt notalarında ise mistik kehribar akoru, vanilya çekirdeği özü ve pudramsı miskler sunuyor. Charlotte Tilbury Cosmic Power kadın parfümü, sizi sarsılmaz bir öz güven hissiyatının eşlik ettiği güçlü bir koruma enerjisiyle sarıp sarmalamaya hazır! 

Kozmik enerjiyle kaplanmış gibi hissettiren bu baharatlı koku, tüm notalarıyla mistik bir bileşene sahip. İç benliğinizle bağ kurmanıza yardımcı olacak büyülü koku notalarını barındıran Cosmic Power EDP, ilk anda tüm benliği güçlü duyguların eşlik ettiği yüksek bir frekansa taşıyor. Böylece eşsiz kokunuzla stilinizi ve kişiliğinizi tamamlamak için tercih edebileceğiniz ideal bir parfüm alternatifi haline geliyor. 

2.5. Calm Bliss

Charlotte Tilbury Calm Bliss EDP’nin üst notalarında taze bergamot yağı, tatlı neroli yağı ve rahatlatıcı lavandin yağı, kalp notalarında rahatlatıcı portakal çiçeği ve ferahlatıcı sulu akorlar, alt notalarında ise sıcak bir his veren tonka fasulyesi akoru, saf beyaz miskler ve süsen bulunuyor. Charlotte Tilbury Calm Bliss kadın parfümü, huzur, sakinlik ve sükunet duygularını barındıran rahatlatıcı bir duyusal deneyim sunuyor. 

Sanki bir vahaya ışınlanmışsınız gibi hissettirecek bu kokunun huzur duygusunu güçlendiren belirgin molekülleri, tatlı neroli yağı ve huzurlu su akoru notalarından geliyor. Charlotte Tilbury, yine set halinde sunduğu bu koku koleksiyonuyla da farklı hisleri daha güçlü şekilde deneyimlemenizi mümkün kılıyor. 

2.6. Magic Energy 

Charlotte Tilbury Magic Energy EDP, üst notalarında canlandırıcı bergamot yağı ve topraksı mersin yağı, kalp notalarında selvi, tatlı yasemin, ferahlatıcı deniz yosunu, alt notalarında ise kaşmir ağacı, palo santo akoru, amber akoru ve olibanum reçinesi sunuyor. Charlotte Tilbury Magic Energy kadın parfümü, ormanın yaşam gücünden ve doğanın saflığından aldığı ilhamla kendinizin en enerjik halini hissetmenize imkan tanıyor. 

Daha enerjik hissetmenizi sağlayacak palo santo akoru ve topraksı mersin yağı notalarıyla bu parfüm, her yönüyle zarif bir koku sunuyor. Ayrıca dört elementle bağlantılı notalardan oluşan bileşeniyle de dikkat çekiyor. Dilerseniz Charlotte Tilbury koku koleksiyonunu mini boy parfüm setleri ile deneyimleme fırsatı bulabilir, duygu dünyanıza yoğun bir dokunuş yapacak bu özel notalar ile bulunduğunuz her ortamda iz bırakabilirsiniz!

Günün her anı arzu ettiğiniz büyülü duyguları hissetmenizi sağlayacak Charlotte Tilbury parfüm koleksiyonunu Beymen’de bulabilir, ruh halinizi eşsiz kokularla bütünleştirebilir ve cömertçe açığa çıkarabilirsiniz. Hadi, bu özel kokuları siz de hemen deneyin!

 

Yorumlara kapalı

Menu