Full Face Of Charlotte Tilbury Makyajı

Makyajda zirveyi arayan sevgili güzellik tutkunları! Charlotte Tilbury makyaj koleksiyonu ile tanışmaya hazır mısınız? Bu yazıda, sabahları aynanın karşısına geçtiğinizde gününüzü nasıl geçireceğinizi belirleyecek tüm o sihirli dokunuşları Charlotte Tilbury ile yapmak için çok neden bulacaksınız!

Evet doğru duydunuz! Dünya çapında kısa sürede pek çok ünlü ve makyajseverin güzellik sırrı olmayı başaran İngiliz kozmetik markası Charlotte Tilbury, şimdi Türkiye’de de satışta! Herkesin hayalini süsleyen o doğal ışıltıyı, pürüzsüz teni ve mükemmel dudakları yakalamak Charlotte Tilbury makyaj ürünleri ile çok kolay ve keyifli. Üstelik makyajda hangi tarzı seviyor olursanız olun ihtiyacınız olan tüm renk ve dokuları Charlotte Tilbury koleksiyonunda bulmanız mümkün. Doğal görünümlerden göz alıcı gece makyajlarına kadar sizi her an ışıl ışıl hissettirecek Charlotte Tilbury makyaj ürünlerini daha yakından incelemek için sabırsızlanıyorsanız, kutu açılışına hemen başlayalım!

1. Charlotte Tilbury Nedir?

Charlotte Tilbury Beauty, 2013 yılında ünlü makyaj sanatçısı ve güzellik girişimcisi Charlotte Tilbury tarafından kurulan lüks bir kozmetik markası. Charlotte’ın amacı, makyaj tutkunlarının en güzel versiyonlarını ortaya çıkarmak ve onlara dünyayı fethetmeleri için gereken öz güveni kazandırmaktı. Başarılı kozmetik duayeni, bunun üzerine makyaj dünyasında 30 yılı aşkın tecrübesiyle keşfettiği tüm güzellik sırlarını kendi marka çatısı altında toplamaya karar verdi. 

Charlotte Tilbury güzellik evreni, günümüzde parfüm, cilt bakımı ve makyaj ürünleri olmak üzere toplam üç ana kategoriden oluşuyor. Tüm cilt tonları ve tipleri için uygun seçenekler sunan Charlotte Tilbury makyaj ürünleri, bugün dünya çapında “celebrity” olarak andığımız ikonik isimler ve güzellik tutkunları tarafından sevilerek kullanılıyor. Her bir Charlotte Tilbury ürünü, dünya genelinde en iyi laboratuvarlarda üretiliyor ve son derece şık, sofistike, özel hissettiren ambalajlarda sunuluyor. Charlotte Tilbury Beauty, bugün 50’den fazla ülkede fiziksel mağazalara sahip, online olarak ise 45’ten fazla ülkede satış yapıyor. Şimdi bu muhteşem ürünler, Beymen ile artık size de sadece bir tık uzaklıkta!

2. Charlotte Tilbury ile Kusursuz Makyaj

Charlotte Tilbury makyaj ürünleri ile tüm yüz makyajında daima ışıl ışıl, doğal ama çarpıcı bir görünüm elde etmek belki de daha önce hiç olmadığı kadar kolay! Özellikle markanın en popüler makyaj ürünlerini içeren Pillow Talk koleksiyonu, doğal dudaklardan ışıltılı yanaklara kadar her etkisiyle kullanıcılarının potansiyel güzelliğini ihtişamlı bir şekilde ortaya çıkarıyor. O halde artık, Charlotte Tilbury ürünleriyle hayalinizdeki mükemmel makyajı nasıl yapabileceğinizi adım adım keşfedelim!

2.1. Charlotte Tilbury Pillow Talk Ruj Çeşitleri

Makyajın olmazsa olmazlarından biri elbette doğru ruj seçimi! Adeta hipnoz etkisi yaratacak çekici dudaklara sahip olmanın sırrı ise şu an tam karşınızda: Charlotte Tilbury’nin ikonik Pillow Talk ruj çeşitleri! Kısa sürede efsaneleşen Charlotte Tilbury Pillow Talk rujlar, doğal tonları ve kremsi yapılarıyla deneyen tüm makyaj tutkunlarının beğenisini kazanıyor. 

Pillow Talk koleksiyonunun en çok tercih edilen üyelerinden olan bu rujlar, dudaklara hafif ama çekici bir renk verirken nemlendirici etkisiyle de kuruluk hissine son veriyor. Seri, özellikle her cilt tonuna uyum sağlayan evrensel şeftali ve pembe tonları ile öne çıkıyor. Hem gündüz hem gece dudak makyajı için kullanabileceğiniz Charlotte Tilbury Pillow Talk ruj çeşitleri, sürüldüğü anda tüm çehreye yumuşak ve romantik bir dokunuş katıyor.

2.1.1. Uygulama İpuçları

Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınızı peeling ile ölü derilerden arındırabilirsiniz. Daha sonra dudak kalemi ile dudak kenarlarını çerçeveleyerek ruju uygulamaya hazırsınız. Sonuç mu? Anında daha dolgun, nemli ve çekici görünen dudaklar! Gündüzden geceye kadar rahatlıkla kullanabileceğiniz Charlotte Tilbury Pillow Talk rujlar, ilk andan itibaren sizin de makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak!

2.2. Charlotte Tilbury Pillow Talk Charlotte’s Magic Cream

Charlotte Tilbury’nin bir diğer efsanesi olan Charlotte’s Magic Cream, adeta sihir etkisi gösteren ultra nemlendirme etkili bir krem. İster 30 ml’lik ister 50 ml’lik formunu tercih edin, bu krem cildiniz için tam bir kurtarıcı olacak. Günlük kullanıma da uygun olması, onu özellikle de sabah rutinlerinin vazgeçilmezi kılıyor. Magic Cream, başlangıçta moda haftalarının kulislerinde hayat buldu. Charlotte Tilbury, yorgun ve donuk ciltleri hayata döndürmek için bu kremi modellerin cildine uyguluyordu. Kısa süre içinde bu mucize, arka plandan çıkıp podyum ışıklarının ötesine geçerek herkesin favorisi haline geldi. Sahi, acaba bu kremi bu kadar özel kılan ne olabilir?

Magic Cream’in sırrı, nemlendirici yağlar ve aktif bileşenlerin mükemmel bir karışımında gizli! Bu eşsiz formül, cildi anında nemlendirirken rahatlatıyor, yumuşatıyor ve yüz makyajı için hazırlıyor. Cilt üzerinde adeta bir koruma kalkanı oluştururarak uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Üstelik sadece anlık bir etkiden bahsetmiyoruz! Bu krem, düzenli kullanıldığında zamanla daha sağlıklı ve ışıltılı bir cilde kavuşmaya yardımcı oluyor. Cilt tipiniz ya da yaşınız ne olursa olsun, Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Cream herkes için ideal bir ürün!

2.2.1. Uygulama İpuçları

Cildinizi temizledikten sonra küçük bir miktar kremi parmak uçlarınıza alıp yüzünüze masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Charlotte’s Magic Cream’i dairesel hareketlerle cildinize yedirerek uyguladığınızda, anında pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşmanın tadını çıkarmaya hazırsınız!

2.3. Charlotte Tilbury Pillow Talk Flawless Filter Fondöten

Charlotte Tilbury Flawless Filter fondöten, ciltteki kusurları kapatırken aynı zamanda doğal bir parlaklık vermesiyle biliniyor. Charlotte Tilbury Flawless Filter fondöten ile mat ve donuk bir görünüm yerine sağlıkla parlayan bir cilt açığa çıkıyor. Yani bu ürün sadece bir fondöten değil, aynı zamanda cilde anında “flawless”, yani kusursuz bir görünüm kazandıran bir mucize gibi! Üstelik ince yapısı sayesinde ciltte ağırlık hissi yaratmıyor ve tüm gün canlı bir görünüm sağlıyor.

Cildin gerçek hayatta da tıpkı sosyal medyadaki filtreli halleri gibi görünmesini sağlayan Charlotte Tilbury Flawless Filter fondöten, pürüzsüzlük ve kusursuzluk sağlarken aynı zamanda göz alıcı bir ışıltı da sunuyor. Bu Charlotte Tilbury fondöten, Hollywood ışıkları ve sosyal medya filtrelerinden ilham alarak cildi kusursuzlaştırıyor ve girilen her ortamda fark edilir bir ışıltı sağlıyor. Ciltteki ince çizgileri ve kusurları gizlerken, ışığı da mükemmel bir şekilde yansıtarak tene sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

2.3.1. Uygulama İpuçları

Charlotte Tilbury Flawless Filter fondöteni parmaklarınızla, bir makyaj süngeriyle ya da fırça yardımı ile yüzünüze ve boynunuza uygulayabilirsiniz. Daha fazla kapatıcılık istiyorsanız kat kat uygulayarak da kullanabilirsiniz. Işıltılı bir görünüm için cildinize tampon hareketlerle uygulamanız yeterli. Özellikle gece makyajlarında Charlotte Tilbury Flawless Filter fondöteni tercih ederek dikkat çekici bir tene kavuşabilirsiniz.

2.4. Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip & Cheek Glow Allık

Bir ürün, iki mucize! Pillow Talk Lip & Cheek Glow allık hem dudaklarda hem de yanaklarda harikalar yaratıyor. Ciltle mükemmel uyum sağlayan Pillow Talk Lip & Cheek Glow allık, yüze taze bir pembelik verirken doğal görünümü de bozmuyor ve cildi anında canlandırıyor. 

Sıcak gül pembesi rengi ile dudaklara ve yanaklara hafif bir ışıltı ve tazelik katan Pillow Talk Lip & Cheek Glow allık genç, canlı ve doğal bir parlaklık isteyenler için tam da aranan seçenek! Cildi besleyen ve nemlendiren içeriklerle zenginleştirilmiş bu formül, dudaklara kadifemsi ve yumuşak bir görünüm katarken yanakları da daha taze ve genç gösteriyor. Pillow Talk Lip & Cheek Glow Allık aşk, rüya ve tutkuların o eğlenceli ve enerjik renkleriyle hem sizi hem de etrafınızdakileri büyüleyecek!

2.4.1. Uygulama İpuçları

Bu çok yönlü ürünü yanaklarınıza parmak uçlarınızla hafifçe dokundurup yayarak uygulayabilirsiniz. Dudaklarınıza da parmaklarınız ya da bir fırça yardımıyla kolayca sürebilirsiniz. 

2.5. Charlotte Tilbury Pillow Talk Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer

Charlotte Tilbury Pillow Talk Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer, etkileyici bir bronzluk ve güneş öpücüğü efekti için daima ilk tercihiniz olmaya aday. Bu uzun süre kalıcı bronzer ile cildinizdeki sıcak ve doğal bronz ışıltının gün boyu keyfini çıkarabilirsiniz. Charlotte Tilbury Pillow Talk bronzlaştırıcı, hafif yapısıyla tende doğal bir görünüm bırakırken aynı zamanda cilt bakımını da ihmal etmiyor. Charlotte Tilbury’nin ilk krem bronzer’ı olarak sunulan bu ürün, hyaluronik asit ve provitamin D3 ile zenginleştirilmiş formülüyle cildi hem nemlendiriyor hem de mükemmel bir plaj bronzluğu sunuyor. Üstelik farklı tonları ile de tüm kullanıcılara hitap ediyor.

2.5.1. Uygulama İpuçları

Küçük bir miktar uygulayarak başlayabilir, ardından istediğiniz bronzluğa ulaşana kadar rengi yoğunlaştırabilirsiniz. Ürünü yüzünüze ve vücudunuza uygulayarak baştan ayağa muhteşem bir güneş öpücüğü görünümü elde edebilirsiniz!

2.6. Charlotte Tilbury Pillow Talk Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter 

Makyajınızda ışıltıyı artırmak mı istiyorsunuz? O halde Charlotte Tilbury Pillow Talk Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter ile ultra belirgin yüz hatları ve ışıltılı bir cilt yaratmak için hemen harekete geçebilirsiniz! Bu Charlotte Tilbury aydınlatıcı, Light Flex teknolojisi sayesinde ışığı her açıdan yakalayarak cilde çok boyutlu ve doğal bir parlaklık kazandırıyor. Daha da önemlisi, kompakt pudranın yoğun pigmentlerini likit aydınlatıcının saten ve akışkan dokusuyla birleştiriyor. Böylece yanakları, burnu, çene hattını, gözleri ve dudakları tüm görkemiyle vurguluyor. 

Özellikle açık ve orta tonlu ciltler için ideal bir seçim olan ışıltılı şampanya rengi, cildinize doğal bir parlaklık katarken Hollywood yıldızlarının güzellik sırrına kavuşmanız için de birebir! Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter, oftalmolojik olarak test edilip onaylanmış olması ile göz makyajı için de kullanıma uygun bi ürün. İşte şimdi, ışıltınızı her yönden yansıtma ve cildinizi şımartarak kırmızı halı yıldızlarına layık bir görünüm elde etme zamanı!

2.6.1. Uygulama İpuçları

Aydınlatıcıyı yüzünüzün belirginleştirmek istediğiniz noktalarına, yani elmacık kemikleri, burun ucu, göz pınarları ve dudaklarınızın üst kısmına uygulayabilirsiniz. Fırça ya da parmaklarınızla hafifçe yedirerek daha doğal bir sonuç elde edebilirsiniz.

2.7. Charlotte Tilbury Pillow Talk Dudak Kalemi

Dudaklarınıza dolgun bir görünüm kazandırmak için koleksiyondaki olmazsa olmazlardan biri de Pillow Talk dudak kalemi! Bu Charlotte Tilbury dudak kalemi, doğal tonlarıyla dudak çizgilerini zarif ama etkili bir şekilde belirginleştiriyor ve dudakların daha dolgun görünmesini sağlıyor. Üstelik rujun kalıcılığını da artırıyor. Nude-pembe tonu ile her cilt tonuna uyum sağlayan bu ikonik dudak kalemi, dudaklara doğal ve kusursuz bir şekil kazandırıyor. 

Charlotte Tilbury Pillow Talk Dudak Kalemi, dudakların pembe alt tonlarıyla mükemmel uyum sağlıyor. Böylece dudaklar sadece birkaç saniye içinde daha dolgun görünüyor. Ürünün kadifemsi ve suya dayanıklı formülü, dudakların dokusunu pürüzsüzleştiriyor ve dudak hattı boyunca kolayca kayarak minimum çabayla yeniden boyutlandırma ve şekillendirme sağlıyor.

2.7.1. Uygulama İpuçları

Charlotte Tilbury Pillow Talk dudak kalemini dudaklarınızın dış çevresi boyunca nazikçe kaydırarak belirginleştirebilirsiniz. Daha sonra dudaklarınızın iç kısmına rujunuzu uygulayabilirsiniz.

2.8. BONUS: Pillow Talk Make-Up Bag

Tüm bu muhteşem güzellik ürünlerini düzenli bir şekilde saklamak için Pillow Talk Make-Up Bag’e de göz atmayı unutmayın! Bu şık ve zarif makyaj çantası hem işlevsel hem de göz alıcı bir tasarıma sahip. Makyaj malzemelerinizi bu çanta ile her zaman yanınızda taşıyabilir ve stilinizi dilediğiniz an, dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz.

Charlotte Tilbury ile baştan sona kusursuz makyaj deneyimini keşfetmek için daha fazla geç kalmayın! Hem doğal hem de etkileyici bir görünüm için Charlotte Tilbury ürünlerini hemen şimdi Beymen ayrıcalıklarıyla denemeye başlayın! Sonuçlar sizi de büyüleyecek, bizden söylemesi… 🙂 

 

Yorumlara kapalı

Menu