Stil İkilisi: Sırt Çantası ve Botlar

Kış stilinizin tamamlayıcısı sırt çantası ve botlar arasında bu sezon zamanın ruhunu yakalayan tasarımlar öne çıkıyor. Klasik çizgiler de bu ritme başarıyla adapte oluyor. Stil sahibi görünümler yaratırken konfordan da ödün vermeyen seçimler yapabilmeniz için sezonun en iddialı tasarımları Beymen’lerde ve beymen.com’da sizi bekliyor.

İddialı Formüller

Siyahın asil tavrı güçlü detaylarla bir araya gelerek iddiayı artırıyor. Versace‘nin siyah kapitoneli sırt çantasında yüksek stilin sportif tavırla yorumlanmasına kusursuz bir örnek. Dsquared2’nun Icon patch’li çantasına minimallik hakim ve tek kelime her şeyi özetlemeye yetiyor.

versace medusa siyah kapitoneli kadın deri sırt çantası dsquared2 miss icon siyah patchli kadın deri sırt çantası

Siyah deri sırt çantalarınızı detaylarda fark yaratan bot modelleriyle bir arada kullanarak etkileyici görünümler yakalayabilirsiniz. Krokodil dokulu, içi tüylü Jimmy Choo ve zincir detayıyla dikkat çeken Balmain bot, sırt çantası kadın modelleri arasında sezonun yıldızlarından.

jimmy choo vogager siyah krokodilli kadın deri botbalmain siyah şerit zincir detaylı kadın deri bot

Rengarenk Kış

Stilinizin enerjisi soğuk havalara boyun eğmemeye kararlı duruşuyla renklerin optimist tavrını gününüze taşıyor. Pembe ve turuncunun sıcaklığına kış gardırobunuzda yer açmak için siz de harekete geçin.

prada neon pembe logolu kadın sırt çantası stella mccartney turuncu logolu kadın sırt çantası

Prada ve Stella McCartney’nin renkli sırt çantası modelleri bu sezon gardırobunuzun yeni favorilerinden olmaya aday. Renklere yer açacağınız günler kapıda.

 

 

valentino garavani vlogo combat kırmızı kadın deri bottods siyah garni detaylı kadın deri bot

Renkli sırt çantalarınızın cesur ruhunu sportif botlarla tamamlarken siyah-beyazın kurtarıcı gücüne başvurabilir veya rengi renkle pekiştirecek alternatiflere yönelebilirsiniz. Tod’s garni detaylı, tabanı beyaz şeritli bot modelinde parlaklığa vurgu yaparken, Valentino Garavani‘nin VLogo Combat modelinde tüm kapılar kırmızıya açılıyor: İddia dorukta.

Sportif Klasik

Klasik çizgiler sportif yorumlarla yeni formlara bürünüyor. Sezonun renk trendleri özgün tasarımlarda söz sahibi. Bejler ve tabalara gardırobunuzda yer açmanın tam zamanı.

lauren ralph lauren cornwall taba kemer detaylı kadın deri sırt çantası

All Saints’in bej sırt çantası stilinizi aydınlatırken, Lauren Ralph Lauren’ın kemer detaylı taba çantası bu sezon günlük stilinizin anahtar parçalarından olabilir.

valentino garavani vring taba logolu kadın deri botchloe siyah logolu kadın deri bot

Vring, sezonun aranan modellerinden. Tabayla kusursuz bir etki yaratan özgün tasarımı stilinize karakter katmaya hazır.

Chloé kadınının güçlü stilini yansıtan siyah bot, kalın ve katmanlı tabanıyla ugly sneaker trendine de göz kırpıyor. Sokak stilinde birkaç adım öne çıkmak isteyenler için ideal.

Kararlı Görünümler

Siyah, kendinden emin ve kararlı duruşuyla sezonun stil denklemlerinde yine ön planda. Sportif tavrın klasik çizgilerle bütünleştiği tasarımlar şehirli erkeğin stiline güç katıyor.

bottega veneta siyah örgü dokulu detaylı erkek sırt çantası prada siyah ağzı büzgülü erkek sırt çantası

Bottega Veneta, sezonun sırt çantası erkek modelleri arasında farklı dokuları bir araya getirdiği tasarımıyla dikkat çekiyor. Prada’nın cepleriyle konfor sunan büzgülü sırt çantasında vurgu fonksiyonellikte.

balmain siyah bantlı kemer detaylı erkek deri bot valentino garavani vltn city siyah erkek deri bot

Balmain‘in siyah bantlı, kemer detaylı erkek botu farklı stilleri kusursuzca tamamlayabilecek karakterde. Valentino Garavani’nin City modeli, şehrin ritmiyle yarışacak kadar özgüvenli.

Yeni İlhamlar

Artizanal koleksiyonlarıyla modern ve elegan görünümler yaratan Le Feuillet, deriyi mimimal tasarımlarla yorumluyor.

le feuillet taba erkek deri sırt çantası brunello cucinelli kahverengi turuncu erkek deri sırt çantası

Minimal görünümlerinin yanında, kullanım kolaylığı sağlayan detaylarıyla da günlük hayata dahil olan Le Feuillet çantaları stilinizin zamansız parçaları arasına girebilir. Kahverengi tonlarının özgürleştirici ve ilham verici etkisi Brunello Cucinelli’nin deri sırt çantasına da karakter katıyor.

kiton kahverengi erkek deri bot balmain bej logo kabartmalı erkek süet bot

Bej veya koyu kahve tonlarındaki süet botlar, taba trendini takip eden sırt çantalarınızla bir arada kullanabileceğiniz en etkileyici alternatifler arasında.

Sokağa Davet

Parlak dokular, hayvan desenleri ve renkli detaylar sokağın özgür ruhunu sezonun en başarılı çanta ve bot tasarımlarında yeniden canlandırıyor.

dsquared2 siyah logolu erkek puff sırt çantası saint laurent sarı siyah kaplan desenli erkek sırt çantası

Dsquared2‘nun logolu sırt çantasının parlak puff denklemiyle dinamik görünümler yaratabilirsiniz. Saint Laurent’ın kaplan desenli sırt çantası ise sarı-siyah tonlarıyla göz alıcı.

off white siyah sarı logolu erkek deri botjimmy choo inca siyah file dokulu logolu erkek bot

Sokak stiline hareket katan bot modelleri arasında, Off-White’ın sarı detaylarla siyah üzerinde kontrast etkiler yaratan botunu stil radarınıza alabilirsiniz. Jimmy Choo’nun logolu erkek botu sportif stile bir parça ciddiyet ekliyor.

Comments are closed.