Ofis Stilinizi Güncelleyin

Zamanın ruhuna adapte olan ofis hayatı, yeni nesil bakış açılarıyla kendini baştan yaratırken ofis stilleri de yaratıcı yorumlarla güncelleniyor. Stilinize yeni bir bakış açısı kazandıracak etkileyici tasarımlar Beymen’lerde ve beymen.com’da, keşfetme sırası sizde.

Ekosenin Yan Anlamları

Klasik stile fark katan desenlerden ekose, ofis görünümlerini tekdüzelikten kurtarabilecek bir etkiye sahip. Ekosenin etki alanına giren takımlar, bol paça pantolonlar, ceketler bu sezon ofis stili denklemini yeniden kurguluyor. 

givenchy yeşil kareli kemerli kruvaze yün ceket stella mccartney beaufort slim fit ekoseli kruvaze yün blazer kadın ceket

 

Givenchy’nin yeşil ekose takımı, beli kemerli kruvaze yün ceketiyle ön planda. Ekru tonlarda bir ipek gömlekle tamamlayabileceğiniz takım ofis gardırobunuzun favorilerinden olmayı hak ediyor.

Ekosenin karakteristik tavrı, grinin sakinliği ve bejin sofistike duruşuyla birleşiyor. Stella McCartney’nin slim fit ekose takımı, klasik görünümü sportif perspektifle yorumlamakta iddialı. Klasik stildeki ayakkabılarla olduğu kadar sneaker’larla da bir arada kullanabileceğiniz takım, iş kadınının ofis stilinde sezonun başrollerinde.

Başka Bir Beyaz Gömlek

Beyaz gömlek bu sezon da klasik çizgilerin dışına çıkıyor ve özgün tasarımların odağında yer alıyor. Onunla ilgili bildiklerinizi unutun ve yeniliklere açık olun. 

jacquemus angiari beyaz büzgülü kruvaze crop keten gömlek alexander mcqueen beyaz pike dokulu kolu volanlı kadın gömlek

Beyaz gömlekle ilgili klişeleri kıran tasarımcılardan Jacquemus, Angiari model gömleğinde kelebek yakayı kruvaze ile buluşturuyor. Siyah bol paça bir pantolon ve zarif stiletto’lar, gömleği kusursuzca tamamlamak için sırada. 

Alexander McQueen beyaz pike dokulu, kolu volanlı gömlek ağırbaşlı ve bir o kadar da kendinden emin bir tavır takınıyor. Etro’nun işlemeli gömleği, yaka ve kemer detaylarıyla dikkat çekici. 

Her Zaman Her Yerde Elbise

Mevsimin en çok sevilen dokularından triko sezonun elbiselerine stil katıyor. Trendlere kulak verin ve triko midi elbisenizi seçin.

balmain lacivert dik yaka uzun kol midi triko elbise missoni v yaka zikzak desenli uzun kol midi yün elbise

Balmain’in lacivert triko elbisesi, asimetrik düğme detayları ve dik yakasıyla güçlü bir görünümü garantiliyor. Missoni’nin V Yaka triko elbisesi, ofis günlerinde sonbaharın renklerine bürünmek isteyenler için ideal. 

 

Comments are closed.