Her Mevsimde Konfor

Hava koşullarından bağımsız, her mevsimin vazgeçilmezi olan taytlar kışla birlikte doku değiştiriyor. Deriden yünlü kumaşlara, sportif ve esnek stillerden iddialı görünümlere uzanan geniş bir skalaya sahip kışlık tayt modelleri Beymen’lerde ve beymen.com’da sizi bekliyor. 

Güçlü Stiller

Derinin iddiası taytların kendinden emin tavrıyla bir arada… Günlük stilinizin parçası olarak tercih edebileceğiniz gibi ofis görünümlerinizi de kusursuzca tamamlayacak deri tayt modelleriyle stilinizi güncelleyin. 

allsaints koby siyah deri görünümlü fermuarlı kadın tayt

Mevsimin karakterine uygun trikolar veya oversize kazaklarla bir arada kullanabileceğiniz siyah deri taytlar gününüze konfor katmaya hazır. Topuklu botlarla veya asker botlarıyla tamamlayabileceğiniz, bu sezonun favorilerinden arasında yer alan All Saints’in deri görünümlü taytlarını gardırobunuza ekleyin.

Parlak Dokular

Antrenman stilinin esnek kumaşları ve parlak renkleri günlük stilin kurtarıcıları arasında da her zaman ön planda olmayı sürdürüyor. Siyah parlak tayt modellerinin yanı sıra kış sezonuna renk katan, dikkat çekici alternatifleri de denemeyi ihmal etmeyin.

anais margaux cecile kırmızı yüksek bel parlak kadın streç pantolon

Anais & Margaux’nun koyu renklere olduğu kadar adrenalini yüksek renklere de yer açtığı koleksiyonundan renginizi seçebilirsiniz. Kış, renklerle güzel.

Logo Radarı

Sokak stilinin kendine has ruhu logolarda hayat buluyor. Özgür görünümlere hareket katan ve bir bakıma slogan etkisi yaratan logolar sezonun tayt modellerini de güçlendiriyor. Logoların retro etkilerle buluştuğu modellerden, siyah-beyaz renk ikilisinin sözü kimseye bırakmadığı iddialı görünümlere, sokağa adaptasyon şimdi her zamankinden daha keyifli.

paco rabanne siyah beyaz logo bantlı kadın tayt

Off-White, Paco Rabanne ve Ellesse gibi markaların logolu siyah-beyaz tayt modelleriyle sokak stilinin favori görünümlerini yakalamak elinizde. Beli logo bantlı, kontrast logo baskılı Kenzo tayt, rengiyle bir adım önde. 

ellesse solos 2 siyah logo baskılı tayt kenzo bordo pembe logo baskılı kadın tayt

Sportif görünümü vurgulamak için oversize sweatshirt’ler, jean ceketler ve eşofman üstleri ile bir arada kullanın. Son dokunuşu her zamanki gibi sneaker’larınıza bırakın. 

Desen Vurgusu

İddialı desenlere bürünerek kusursuz görünümlere imza atan taytlar sezonun odak noktasında. Versace Jeans Couture’ün barok desenli logo baskılı modeliyle görünümünüze ihtişam katın veya Ganni’nin gri gold zebra desenli fermuar detaylı bermuda taytıyla daha sakin desenlere başvurun. 

ganni gri gold zebra desenli fermuarlı kadın bermuda

Zarif Adımlar

Siyah taytları farklı stillerdeki stiletto’larla bir arada tercih ederek stilinize zarafet katabilirsiniz. Dolce & Gabbana’nın yüksek bel pantolonu klasik görünümler için vazgeçilmeziniz olmaya hazır. Aynı zamanda oversize tişörtlerle kontrast etkiler yakalayabileceğiniz model, tayt tişört ikilisinin farklı yorumlarını denemek için kusursuz bir alternatif.

dolce gabbana siyah yüksek bel krep tayt helmut lang siyah paçası fermuar detaylı tayt

Paçası fermuar detaylı, siyah Helmut Lang tayt, stiletto’larla ve zarif botlarla buluşturabileceğiniz gibi sportif botlarla da kullanabileceğiniz çok yönlü bir model sunuyor. Detaylarla hareketlenen tayt modellerini stilinize dahil edin.

prada siyah logolu fermuarlı kadın tayt etro siyah yüksek bel bağcık detaylı kadın streç pantolon

Prada’nın beli logo detaylı siyah logolu, fermuar detaylı taytı da seçenekleriniz arasında. Etro’nun yüksek bel, bağcık detaylı streç pantolonunu uzun beyaz gömleklerle, oversize bluzlarla bir arada kullanabilirsiniz.

Yeni Perspektifler

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran kısa taytlar, hava koşullarından etkilenmiyor ve bu sezon da alternatifler arasına girmeyi başarıyor. Western botlarla ve asker botlarıyla kusursuz görünümler yaratan kısa taytları sneaker’larla da tamamlamanız seçenekler arasında.

academia mavi siyah bloklu ribli kısa triko tayt

Academia’nın mavi-siyah bloklu, ribli kısa triko taytı sıcak dokuları özgün stillerle yeniden yorumluyor. Yeniliklere açık olmanın tam zamanı. Palm Angels’ın logo bantlı binici taytı ile yepyeni bir stil yakalamanız da mümkün. Sokak stilinin favori parçalarından olan tayt, kısa modeller arasında birkaç adım öne çıkmayı hak ediyor.

palm angels haki logo bantlı kadın binici taytıunravel siyah tayt detaylı beli bağcıklı kadın denim şort

Denimle birlikte kullanıldığında çarpıcı etkiler yaratan taytları kısa denim şortlarla buluşturun. Farklı kumaşların yarattığı katmanlı görünüm kış stilinize karakter katacak kadar güçlü. Unravel’ın siyah tayt detaylı beli bağcıklı denim şortu tek modelde iki ürün illüzyonuyla işinizi kolaylaştırıyor. Pratik stil oyunlarını sevenler için ideal. 

 

Comments are closed.