Işıltılı Dokunuşlar

Kişisel bir ifade alanı olarak stil, farklı perspektiflerde farklı anlamlar kazanırken, trendleri bire bir takip etmek yerine onları yorumlamak tekdüzeliği her zaman kırıyor. Moda trendlerinde olduğu gibi güzellik trendleri de kişisel ifadenin görsel yansımalarını değiştirme gücüne fazlasıyla sahip. Doğru tonda uygulanan makyaj, kusursuz bir tamamlayıcı olarak, stilinizde yaratmak istediğiniz etkiyi güçlendirip son sözü söyleyebilir. 

Detayların Gücü

İlk bakışta cilt makyajı kadar ön planda olmasa da, bakımlı ve ışıltılı tırnaklar da detaylarda her zaman fark yaratıyor. Etkileyici görünümler için klasik manikürü tercih edebileceğiniz gibi, deneysel bir tavır takınıp nail art’a da başvurabilirsiniz.

 

Deneysel Tavır

Klasik maniküre yepyeni formlar kazandıran ve bambaşka etkiler yaratan nail art, 2010’ların başından bu yana popülerliğini giderek artırdı. Bu popülarite sayesinde, nail art nedir veya nail art nasıl yapılır sorularına bulabileceğiniz sınırsız cevap söz konusuyken, farklı sanatçıların nail art yorumlarını keşfetmek ve yeniliklere açık olma sırası sizde.

chritian louboutin pops mula lisa ojedolce gabbana 710 mint rengi oje

Stilinizi yansıtacak tırnak tasarımını seçmek kadar doğru nail art malzemelerine başvurmak da önemli. Beymen’lerde ve beymen.com’daki kozmetik ürünlerinin sınırsız renk paleti arasında keşfe çıkın ve parmak uçlarınızda görmek istediğiniz renkleri seçin. Her şeyden önce, tırnaklarınızı boş tuvaller gibi düşünün ve işi yaratıcılığınıza bırakın. 

dior dior vernis 828 fall oje

Dior kadınının feminen duruşu sezonun karakterini yansıtan renklerle buluşuyor ve sofistike bir tavır takınıyor. Christian Louboutin’in ve Dolce & Gabbana’nın coşkulu oje renkleri mevsim sınırı tanımayan enerjisini kış günlerine taşıma konusunda kararlı.

ysl la laque couture 07 prune minimale ojeburberry antique gold 445 oje

YSL kadınının zamansız stili kusursuz oje renkleriyle tamamlanıyor. Işıltıyı artırmak için Burberry’nin parıltısı her zaman iddialı.

 

 

Comments are closed.