14 Şubat Sevgili Kombinleriyle Aşkınıza Stil Katın!

Romantizmin doruklara ulaşacağı o özel güne, yani 14 Şubat’a çok az kaldı!
Bu büyülü günde yapılacak planlar kadar bu planlara eşlik edecek kombinler de çiftlerin aklında büyük bir yer kaplıyor. Neyse ki Beymen editör ekibi olarak sizi bu konuda da yalnız bırakmadık. İşte karşınızda, 14 Şubat’ta sevgiliyle yapılabilecek uyumlu kombin önerileri!

14 Şubat yaklaşırken kadınlar ve erkekler için Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri hemen her platformda bir bir sıralanmaya başlıyor. Hediye seçimi nokta atışı yapılsa bile, 14 Şubat çift kombinleri hanımları ve beyleri her defasında bir miktar şüpheye düşürebiliyor. Sevgiliyle uyumlu görünmek, üstelik bunu şık bir şekilde yapabilmek 14 Şubat’ta her zamankinden daha büyük bir önem kazanıyor. Tabii bu konudaki endişeleri haklı kılacak şekilde bunu başarabilmek her zaman pek kolay değil. Bilen bilir, Beymen varsa endişeye yer yok! Bu yazıda çiftler için uyumlu sevgili kombinlerini de biz sizin için bir bir sıraladık. Hadi o halde, bu özel günde aşkın modaya yansıması nasıl olmalı birlikte inceleyelim!

1. Sevgili Kombinleri Nedir?

Sevgili kombinleri, çiftlerin aynı ya da birbiriyle uyumlu kıyafetleri giydiği kombinleri ifade ediyor. Geçtiğimiz yıllarda çiftlerin aynı kazak ya da tişörtü giymesiyle yapılan sevgili kombinleri, günümüzde çoğunlukla birbirine yakın renkte ve tarzda kıyafet seçimleriyle yapılıyor. Ayrıyeten çiftlerin çizgi film karakteri gibi belirli bir temayı seçerek yaptığı kombinler de sevgili kombinlerini oluşturuyor. Çift kombinleri sevgiliye hediye olarak alınabileceği gibi partnerle birlikte de planlanabiliyor.

2. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne Özel Çift Kombinleri Nasıl Olmalıdır?

Sevgililer Günü’ne özel yapılan çift kombinlerinin birbiriyle uyumlu olması büyük önem taşıyor. Bir tarafın klasik, diğer tarafın ise rahat kombinler yapması uyumlu görüntünün önüne geçiyor. Aynı zamanda bu durum, eğer bir mekana gidilecekse bunun için de zorluk yaratıyor. Çiftlerin hem birbirine hem de gidecekleri restoran vb. mekana uygun giyinmesi büyük önem arz ediyor.

14 Şubat kombinlerinin sadece tarz açısından değil, renk bakımından uyumlu olması da hoş bir görüntü ortaya çıkarabiliyor. Örneğin; erkeğin kadının elbisesine uygun renkte kravat takması, tüm özel günlerde olduğu gibi Sevgililer Günü’nde şık bir uyum yaratıyor. Sevgililer Günü kombinlerini daha eğlenceli kılmak için yaratıcı fikirlerden de yardım almak mümkün. Mesela bu özel günde ikiniz de şapkalı bir kombin yapabilirsiniz. Sevgililer Günü’nü evde kutlayacaksanız pijamalı sevgili kombinlerini ve eşofman takımlarını satın alabilirsiniz.

3. 14 Şubat’a Özel Sevgililere Kombin Önerileri

Sevgililer Günü için nasıl bir kombin yapmak istediğiniz konusunda kararsızsanız, Beymen’den çift kombini önerilerine göz atabilirsiniz. Gideceğiniz mekana göre ister tek başınıza ister sevgilinizle birlikte yapabileceğiniz bu kombinler, 14 Şubat’ı daha özel kılacak!

3.1. Restoran Şıklığı: 14 Şubat için Kadınlara Özel Kombin Önerisi

Sevgililer Günü için partnerinizle birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkacaksanız, işleri biraz abartmak hakkınız. Bu özel günde sevgilinizin aklını bir kez daha başından almak için iddialı bir seçim yapabilirsiniz. Örneğin; Nensi Dojaka markalı Siyah Yarı Transparan Mini Kokteyl Elbise ile çarpıcı bir kombin oluşturabilirsiniz. Görünümünüzü biraz daha hareketlendirmek için Rene Caovilla imzalı Margot Siyah Topuklu Ayakkabı ideal bir tercih olacaktır. Roger Vivier markasına ait Siyah Taş Detaylı Kadın El Portföyü ise taşlı toka detayıyla bu özel günde kombininizi çok daha etkileyici kılacak!

3.2. Restoran Şıklığı: 14 Şubat için Erkeklere Özel Kombin Önerisi

14 Şubat kutlama yemeğinde sevgilinizle uyumlu bir görünüm için siz de siyah ağırlıklı bir kombin yapabilirsiniz. Tabii ki bunun en kolay –aynı zamanda en çekici– yolu siyah takım elbise seçimi! Bu özel akşamda sevgilinizin kombinini tamamlamak için Beymen Club imzalı Drop 6 Siyah İnce Yün Takım Elbise’yi tercih edebilirsiniz. Karizmatikliğinizi ikiye katlayacak bu takım elbiseyi Tod’s markasına ait Siyah Erkek Deri Ayakkabı kusursuz şekilde tamamlayacak. Sevgilinizin kombininde yer verdiği griyi yakalamak için ise Versace markalı Metalik Gri Erkek Kol Saati eşsiz bir tercih olacak! 

3.3. Gündüz Buluşması: 14 Şubat için Kadınlara Özel Kombin Önerisi

14 Şubat günü sevgilinizle romantik bir kafe buluşması yapacaksanız spor ve şık bir kombin hazırlayabilirsiniz. Bunun için Prada markalı Yün ve Kaşmir Bisiklet Yaka Kazak günün anlam ve önemine uygun rengiyle çok hoş bir seçim olacak! Kazağın altına tercih edebileceğiniz 7 For All Mankind markasına ait Aubrey Lacivert Skinny Jean Pantolon ise vücut hatlarınızı ön plana çıkararak dikkat çekici bir silüet yaratacak. Bu kombinin yıldız parçası ise yine Prada imzalı Deri Bot! Kombini spor-şık bir şekilde tamamlayacak bu bot, aynı zamanda çarpıcı görünmenizi sağlayacak.

3.4. Gündüz Buluşması: 14 Şubat için Erkeklere Özel Kombin Önerisi

14 Şubat için gündüz buluşması kombininizi sevgilinizin kombininde yer alan detaylarıyla oluşturarak son derece uyumlu bir çift görünümü elde edebilirsiniz. Örneğin; Boglioli markasına ait Koyu Mavi Denim Gömlek, sevgilinizin koyu denim pantolonuyla kusursuz bir uyum yakalayacak! Bu şık gömleği tamamlayacak en ideal parçalardan biri ise Lacoste markalı Slim Fit Siyah Pantolon. Sevgililer Günü’nde, hele de sevgiliniz kırmızı giymişken size de bu renk çok fazla yakışmaz mı? Bunun için Off-White imzalı Kırmızı Beyaz Logolu Erkek Deri Sneaker harika bir tercih olacak!

3.5. Şehirde Keşif: 14 Şubat için Kadınlara Özel Kombin Önerisi

14 Şubat’ı partnerinizle şehirde tamamen size özel bir gün şeklinde geçirmek istiyor olabilirsiniz. Mesela aşkınızı tazeleyeceğiniz bu özel günde daha önce gitmediğiniz sanat galerini keşfedebilir, şehrin ilgi çekici noktalarında romantik fotoğraflar çekinebilirsiniz. Anlık kararlara hazırlıklı olmak için ise hem şık hem de rahat kombinler yapmanız şart.

Örneğin; Mergim markasına ait Faye Kırmızı Siyah Çiçekli Mini İpek Elbise ile göz kamaştırıcı bir seçim yapabilir, gün boyu rahat adımlar atmak için ise Prada imzalı Deri ve Re-Nylon Çizme’yi tercih edebilirsiniz. Hem elbisenizle uyumlu hem de aşkın rengini yansıtan Beymen markalı Small Sun Kadın Çanta ise aşk dolu fotoğraflarınızın –sizden sonraki– en tatlı üyesi olacak!

3.6. Şehirde Keşif: 14 Şubat için Erkeklere Özel Kombin Önerisi

Şehir keşfi için sizin de partneriniz gibi şık ve rahat olmanız son derece önemli. İlk önce göz alıcı bir tercih için Eton imzalı Pembe Keten Gömlek’e şans verebilirsiniz. Gün boyu rahat hareket etmek için Network markasına ait Siyah Casual Pantolon’u tercih edebilirsiniz. Adımlarınıza üst düzey bir konfor eklemek için ise Bottega Veneta imzalı Siyah Erkek Deri Bot sizi bekliyor. İşte şimdi partnerinizle çekileceğiniz fotoğraflarda şıklığınızla göz kamaştırmaya hazırsınız!

14 Şubat’ta partnerinizi size yeniden aşık edecek binlerce göz alıcı ürün seçeneği Beymen’de. Hadi, birlikteliğinize olan özeninizi göstermek için alışverişinizi hemen tamamlayın!

 

Comments are closed.